blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

07 prosince 2012

Řasenka Mascara Prima Visione - Diegodallapalma

Dnes tu máme po dlouhé době opět řasenkovou recenzi a slibuju, že během následujících dvou měsíců se jich tu ještě pár objeví. Tentokrát se podíváme na zoubek objemové řasence Mascara Prima Visione od luxusní italské značky Diegodallapalma. V recenzi můžete v "akci" vidět černý odstín Deep Black.

Řasenku seženete v e-shopu parfums.cz. 10 ml balení vás vyjde na 600 Kaček.


 


Co slibuje výrobce:
* dodává objem a zajistí zhoustnutí řas
* natáčí do požadovaného tvaru a prodlužuje řasy
* řasy jsou mimořádně definované díky speciálnímu kartáčku
* řasy intenzivní, lesklé a černé
* rychle-schnoucí efekt
* řasy jsou pružné bez zatížení, takže nemají tendenci padat dolů

Složení: vitamíny E, C – dodávají řasám elasticitu a chrání je, olej ze sladkých mandlí, speciální pigmenty – pro větší intenzitu barvy, vosky a ochranné polymery – pro ultra-flexibilní řasy bez vysoušení

Moje hodnocení:
Začnu tím, co mě na řasence vždycky zajímá nejvíc - kartáčkem. Ten má řasenka Prima Visione z  měkkého latexu, takže je neuvěřitelně pružný. Štětinky samotné mají potom různou délku, na jedné straně jsou kratší a na druhé delší. Pokud chcete dosáhnout krásně hustých řas, doporučuje se pročesat řasy nejprve stranou se štětinkami kratšími a posléze pokračovat stranou se štětinkami delšími. Zkoušela jsem to a musím potvrdit, že výsledek se opravdu dostavil a řasy jsou opravdu opticky hustější než když jsem řasenku aplikovala bez ohledu na to. Část kartáčku s kratšími štětinami totiž nabere víc barvy, takže  řasy zvýrazní. Část s delšími štětinami naopak zase řasy prodlouží a natočí.
Co se mi líbí je, že na kartáčku nezůstává zbytečně moc barvy, prostě tak akorát, takže jej není potřeba otírat o hrdlo. Řasy jsou po použití hezky pročesané, nejsou slepené a vypadají poměrně přirozeně. Jsou zvýrazněné, natočené a také o poznání delší a s větším objemem.Všimla jsem si, že řasy ani po dvou vrstvách řasenky nejsou ztvrdlé, ale pořád zůstávají pružné.
Pokud jste stejně úchylní jako já na parfemaci všech výrobků, pak musím konstatovat, že tahle řasenka nevoní nijak extra, ale úplně stejně, jako vetšina ostatních. Řasenka jako taková je spíš tekutější, co se pigmentace týče, tak je opravdu intenzivně černá, přesně tak, jak slibuje výrobce. Odlíčit lze poměrně snadno a bez větších obtíží a na očích vydrží celý den bez toho, aniž by opadávala.
Myslím, že rozdíl z fotek je patrný na první pohled. Já si tuhle řesenku oblíbila a věřím, že nebudu jediná. Jediné její mínus je bohužel vyšší cena.

Co říkáte na výsledek?
Znáte značku Diegodallapalma? Máte s ní nějaké zkušenosti nebo je pro vás nová?



(Řasenka mi byla k zrecenzování poskytnuta zdarma, za což bych chtěla moc poděkovat e-shopu parfums.cz. Přes to všechno vás ale můžu ujistit, že v recenzi jsou prezentovány jen a jen moje názory, za kterými si 100% stojím.)

13 komentářů:

  1. Je hoodně dobrá, jedna z nejlepších, co jsem vyzkoušela, na mou oblíbenou GS Diamante ale nemá. Ta je ještě o chlup lepší :) A za míň peněz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Diamante čekám, tak snad mi brzo dorazí a já budu mt srovnání :)

      Vymazat
  2. Podľa fotiek vyzerá teda fakt dosť dobre! Už sa len k nej dostať :D

    Prajem pekný deň
    s pozdravom Sue

    PS: Ak si sa ešte nezapojila, pozývam ťa na moju vianočnú GIVEAWAY!!!
    http://sueandcolours.blogspot.sk/2012/11/22-vianocna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělá krásné řasy, ale tak trošku jsem to od ní čekala :) Škoda, že je z těch dražších :(

      Vymazat
  3. Kartáček je ten co mám ráda a na tvých řasách vypadá perfektně. Objem dělá krásný a nijak zvlášť neslepuje. Prostě ideál. Cena už tak ideál není, ale pokud vydrží alespoň 3 měsíce, tak by mi ta cena až tak nevadila. Co z duše nemám ráda, jak mi řasenka po 4-6 týdnech začne vysychat a cuckovatět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám radši naopak ty klasické kartáčky, přijde mi, že líp pročísnou řasy, i když tahle je taky poměrně hezky oddělí. A co se týče výdrže, tak to ještě bohužel nevím, ale pak dám echo a dopíšu to sem :)

      Vymazat
  4. Tak je pravda, že tolik peněz bych za řasenku v životě nedala :D.

    OdpovědětVymazat
  5. ja ju mam tiez a som snou spokojna:)
    Inak este stale trva predvianocna Ziaja giveaway tak sa nezabudni zucastnit: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...