blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

16 prosince 2012

Diegodallapalma - Lightening Fluid Foundation 23 + Mat Lipstick 96

Ač jsem si ze začátku říkala, jak to budu hezky všechno v zápočtovém týdnu zvládat, opak je pravdou. Nečekaně... Na blog mi navíc ještě kvůli práci zbývá minimum času, takže prosím omluvte dočasný "výpadek" článků, o zkouškovém se snad, v rámci prokrastinace, polepším. Slibuju!
Dneska jsem si pro vás připravila minirecenzi na dva produkty od značky Diego dalla palma, které jsem měla možnost vyzkoušet ve vzorečcích díky e-shopu parfums.cz. Jedná se o tekutý rozjasňující make-up Lightening Fluid Foundation v odstínu 23 a matující rtěnku Mat Lipstick v odstínu 96.

Tekutý rozjasňující make-up Lightening Fluid Foundation, odstín 23 (Natural Beige) 
Musím se přiznat, že když jsem vzoreček poprvé rozdělala, tak jsem se mírně lekla, protože odstín 23 je, vzhledem k barvě mé pleti, poměrně tmavý. Rozhodně nic pro bledule. Jakmile prvotní zděšení opadlo, sebrala jsem veškerou odvahu a make-up dala na obličej, protože mě stejně docela lákalo ho vyzkoušet.
Jak jsem už psala, odstín 23 je z těch tmavších, takže ideální pro snědší typy. Jelikož se ale jedná o make-up rozjasňující, obsahuje spoustu zlatých částeček, třpytek, které pleť nejen hezky projasní, ale i omladí.
Co se týče textury, tak make-up je opravdu lehoulinký, pleť hydratuje, nijak ji nezatěžuje a velice dobře se aplikuje. Krytí je velice dobré, výrobce uvádí, že střední. Kryje obstojně i zčervenání a větší nedokonalosti, takže za mě říkám - dobrý. Přijde mi, že make-up pleť hezky sjednotí a celkově ji dělá takovou hezčí, mladší a zdravější. Vydrží celý den i bez báze a moc příjemně a nevtíravě voní.
Na co bych ale ráda upozornila, je fakt, že díky rozjasňujícím částečkám se pleť se i po přepudrování leskne, takže pokud si zakládáte na matné pleti, nic pro vás to nebude. Přijde mi, že dokonce i trošičku zvýrazňuje póry a předpokládám, že bude zvýrazňovat i hlubší vrásky.
Mně osobně make-up parádně sedl (až na ten odstín) a nemít jich doma takovou zásobu, tak do něj bez váhání jdu, protože je rozhodně z těch, co stojí za vyzkoušení.

Make-up seženete v 25 ml tubičce za 774 Kaček. Na výběr potom máte ze 6 odstínů.
Pro více informací klikejte na parfums.cz



Matující rtěnka Mat Lipstick, odstín 96
Jestli mě něco na rtěnce zaujalo, je to její textura, která je dokonale krémová a úplně skvělá. Nevím, jak to popsat, ale rtěnka je měkčí, takže v podstatě maluje úplně sama. Zásluhu na tom bude určitě mít i velice dobrá pigmentace. Stačí jeden jediný tah a vy máte na rtech intenzivní sytou barvu. Sytost můžete samozřejmě dost snadno regulovat, pokud změníte způsob nanášení.
Rtěnka navíc dokonale přilne ke rtům, takže i výdrž je velice dobrá - několikahodinová. Přesto, že rtěnka je dlouhotrvající, tak rty nevysušuje. Další plus je, že hezky drží na svém místě - nerozpíjí se, nezalézá do vrásek a navíc i moc hezky voní po vanilkovém pudinku.
Abych pravdu řekla, tak rtěnka mě úplně dostala, ta její textura je prostě úžasná a vzoreček mě přesvědčil, že nutně potřebuju další odstín! Však to znáte...

Rtěnku seženete v 4,7 ml balení za 594 Kaček. Na výběr potom máte z 5 odstínů.
Pro více informací klikejte na parfums.cz

Máte zkušenosti s některým z uvedených výrobků? Láká vás něco z nabídky Diego dalla palma vyzkoušet?



(Vzozky mi byly k zrecenzování poskytnuty zdarma, za což bych chtěla moc poděkovat e-shopu parfums.cz. Přes to všechno vás ale můžu ujistit, že v recenzi jsou prezentovány jen a jen moje názory, za kterými si 100% stojím.)

11 komentářů:

  1. Rtěnka vypadá moc dobře, sice bych si vybrala asi jiný odstín, ale podle tvé recenze bude asi hoodně dobrá - ono taky za ty peníze, ještě aby nebyla, že :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už pomalu začínám vybírat další odstín, protože je fakt bezvadná :) Jj, to by bylo, aby za ty prachy byla k ničemu... :)

      Vymazat
  2. Koukám, že rtěnka velmi mile překvapila :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda... upřímně jsem od ní tak dobrý výsledek nečekala :)

      Vymazat
  3. Moc pěkná recenze. Během zkouškového je vážně těžké pravidelne přispívat na blog..tak přeju hodně štěstí u zkoušek. :)

    OdpovědětVymazat
  4. I think what you posted was very reasonable. However, consider this, what if you typed a catchier post title?
    I mean, I don't want to tell you how to run your blog, but what if you added a post title to possibly grab people's attention?
    I mean "Diegodallapalma - Lightening Fluid Foundation 23 + Mat Lipstick 96" is a little plain.

    You should glance at Yahoo's front page and see how they create post titles to grab viewers to open the links. You might try adding a video or a picture or two to grab readers interested about what you've got to say.
    In my opinion, it would bring your blog a little livelier.


    my web site twitter retweets free way to get more instagram followers

    OdpovědětVymazat
  5. Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other blogs?
    I have a blog centered on the same topics you discuss and would really like to have you share some stories/information.
    I know my visitors would appreciate your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.


    Feel free to surf to my web blog ... customized twitter backgrounds

    OdpovědětVymazat
  6. I believe what you posted made a ton of sense.

    However, what about this? what if you added a little information?

    I ain't saying your content isn't solid, but what if you added a title that grabbed folk's attention? I mean "Diegodallapalma - Lightening Fluid Foundation 23 + Mat Lipstick 96" is a little plain. You could glance at Yahoo's front page and see how they write article titles to grab viewers interested.
    You might add a video or a picture or two to get people interested about everything've written. In my opinion, it could bring your website a little bit more interesting.

    Also visit my web-site :: twitter engagement

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...