blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

21 října 2012

Rival de Loop - 2 fázový odličovač očního make-upu + Jemná čisticí pěna ginkgo & okurka

Řeknu to upřímně, já mám značku Rival de Loop poměrně ráda, ale zrovna tenhle 2 fázový odličovač očního make-upu jsem si koupila z nouze a Jemnou čisticí pěnu ginkgo & okurku jen díky té miniatuře, líbilo se mi totiž to malé roztomilé balení, na to já vždycky naletím. Tipuju, že kdyby se prodávala jenom ve velkém, ani si jí nevšimnu a to by zase byla škoda...



Jemná čisticí pěna ginkgo & okurka

Ačkoli k tomu malé "cestovní" balení přímo nabádá, tak já vám tuhle pěnu na cestování zrovna dvakrát nedoporučuju. Nevím, kde přesně udělali soudruzi z Rival de Loop chybu, ale při každé cestě v kufru mi pěna z balení trošku vytekla. Ještě že jsem ji duchapřítomně frkla do igelitového pytlíku.
Asi vás nepřekvapí, že je to v základu tekutina a doopravdickou pěnu z ní udělá až pumpička. Ačkoli tedy pěna není úplně nejlepším řešením do kufru, na poličce se bude jistě vyjímat, protože na odličování make-upu je to super věc, perfektně ho totiž odstraní a po dočištění micelární vodou je tamponek skoro čistý. To čištění do hloubky pórů bych ale brala s rezervou, zase takový zázrak to není.
Co se týče množství, na vyčištění obličeje jsou potřeba cca 3 pumpnutí, na fotce potom můžete vidět množství, které vám vyleze po 1 pumpnutí. Pěna je určena speciálně pro citlivou pleť, kterou hydratuje a uchovává přirozenou lipidovou balanci, s čímž souhlasím. Jak už jsem psala výše, pleť je po použití krásně čistá, zbavená nečistot a není podrážděná ani vysušená. Vůně čisticí pěny je jemná, svěží a celkově docela příjemná.
Čisticí pěnu koupíte v 25 ml balení v Rossmannu za cenu 24,90.




2 fázový odličovač očního make-upu

Jestli na tomhle odličovači něco oceňuji, je to fakt, že když lahvičkou zaštěrcháte, obě složky zůstanou po nějakou dobu spojené a neoddělují se hned, takže není nutná expresní a turbo rychlá manipulace. Obě složky tedy ubývají stejnoměrně a nestane se vám, že tu olejovou máte hned pryč, zatímco ta druhá vám v lahvičce zůstane. Odličovač je bez parfemace a je vhodný pro všechny typy pleti.
Výrobce uvádí, že odličovač je vhodný na odstraňování voděodolného make-upu, s čímž souhlasím, dokonce si s ním poradí poměrně dobře. Na očích potom logicky zůstává mastný film. Jen mám menší problém s tím, že mě odličovač občas na očích pálí, i když ne zas až tak drasticky (zažila jsem i horší), ale i tak se to počítá a citlivkám moc nedoporučuju.
Odličovač koupíte v Rossmanu a za 49,90 dostanete 100 ml produktu.

Máte nějaké oblíbené produkty od značky Rival de Loop?

34 komentářů:

  1. Od Rival de Loop jsem měla pytlíčkovou hydratační masku a je dost dobrá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem taky měla a byla bezvadná a ještě tu na použitá čeká jedna ubrousková, taky hydratační :)

      Vymazat
  2. Na to mini balení čistící pěny jsem taky koukala :) nakonec jsem ho ale nekoupila. Dvoufázové odličovače moc ráda nemám. Vadí mi přesně ten mastný pocit po odličení o kterém píšeš. Nepoužívám voděodolný makeup, tak si micelárka dá naštěstí rady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty dvoufázové taky moc nemusím, protože zrovna ten mastný film taky nemám ráda. A nebýt voděodolné řasenky a gelových linek, tak je vlastně vůbec nepoužívám, ale čas od času to překousnu :)

      Vymazat
  3. tuhle značku neznám a pěnový odličovač jsem ještě nikdy neměla, mohl by mi vyhovovat! :) a ta cena je super.. škoda, že u nás Rossman není! :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ceny mají moc hezké, to je fakt :) A pěnový odličovač mám taky poprvé, je to změna, ale vyhovuje mi :)

      Vymazat
  4. Měla jsem ten odličovač a dobrý, pak vodu ve spreji, ta byla taky fajn. Po tý pěně se kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  5. mám taky 2fázový odličovač, ale od Garnier a je taky moc super!

    OdpovědětVymazat
  6. Čistící pěna (ale mám pocit, že jsem měla tun dvoufázovou) se mnou nedělala vůbec nic, tak jsem jí podstoupila sestřenici a ten odličovák byl hotový horror, vylila jsem ho do záchodu a používám tu lahvičku na "převážení" odlakovače. :D Takže za mě nic moc, ale Rival mám jinak taky docela ráda... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak každému sedne něco jiného. Já si naštěstí nemůžu stěžovat, až na to občasné štípání. Vždycky, když mi něco nesedne nebo nevyhovuje, tak jsem akorát naštvaná a taky přemýšlím, komu bych to věnovala, abych to nemusela vyhazovat :)

      Vymazat
  7. Dvoufázové odličovače nepoužívám, ten mastný film mi vadí, ale čisticí pěny mám ráda hodně. Teď zrovna používám růžouvou od nivey a nemůžu si stěžovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je moje první čisticé pěna a určitě ne poslední. Vážně mě tenhle produkt docela zaujal, takže děkuji za tip na tu od Nivey :)

      Vymazat
  8. mám ráda dvoufázové odličovače a budu dělat recenzi na ten od ryoru. Teď si chci na vánoce pořídit nějaký nový, tak uvidíme:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten odličovač od Ryoru jsem taky slyšela jenom samou chválu. Ten mám v plánu si pořídit, až dopatlám tenhle, takže už se na recenzi moc těším :)

      Vymazat
  9. Já jsem od nich zatím měla jenom pleťovou vodu a s tou jsem moc spokojená nebyla, tak jsem se dalších nákupů této značky vyvarovala.. ale ta pěna vypadá hodně dobře, takže po ní asi brzy sáhnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěna je fajn, hlavně stojí jen pár kaček, takže i kdyby ti nesedla, tak taková malá investice člověka ani nemrzí :)

      Vymazat
  10. existuje skôr niekto, kto nenaletí kúpe minibalenia ??? :D

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem měla od téhle značky odličovací mléko a pleťovou vodu a obojí vonělo po okurkách. Byla jsem s nima naprosto spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Okurkovou vůni já miluju... takže se po téhle řadě musím v R. příště mrknout :)

      Vymazat
  12. Tenhle odličovač používám pravidelně, je nejlepší který jsem kdy měla.Ostatní odličovače buď tak dokonale oči neodlíčí nebo mě potom kůže kolem očí strašně pne a tím že tenhle je dvoufázový,tak kůži nemám vysušenou. Na jedničku, moc doporučuju. Katka

    OdpovědětVymazat
  13. Měla jsem odličovač, ale obyčejný a byl dobrý, hodně mně vyhovoval.A teď mám oční krém, koupený jako nouzovku, a celkem v pořádku, nedráždí oči, rychle se vstřebává, možná by mi vyhovoval mastnější.Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ty jejich krémy taky koukala, tak aspoň vím, že se nemusím do něj příště jít. Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  14. ahoj, píšu sem, protože nevím, jestli by sis to u starších článků přečetla. mám dotaz a potřebuju poradit. :-) používám ten bb od loreálu, na který jsi psala recenzi. v létě to byl můj nejlepší parťák, je lehounký, přirozený a matuje. jenže teď na zimu hledám něco jiného, ráda bych si objednala "opravdový" bb cream, jenže se bojím, že utratím peníze a pak to nebude ono, šlápnu vedle...:-(
    mám smíšenou pleť, v T-zóně se mi během dne dokáže dost mastit, tak i před ten bb od loreál používám transparentní pudr. potřebuju něco, co bude matovat! a taky chci větší krytí než u loreálu, protože mívám v zimě horší pleť. ale zároveň nejsem vůbec zvyklá mít toho na obličeji hodně a nesnáším efekt masky! chci něco, co středně kryje, ale působí opravdu velice přirozeně (nejlépe opět jako ten loreál).

    koukala jsem, že jsi psala recenzi na Missha M Perfect Cover BB cream a moc mě zaujal. chci se zeptat, upřímně - je tohle podle popisu, co jsem ti dala, krém pro mě? koukala jsem na něj tady: http://www.bbcreamshop.sk/product/2/missha_m_perfect_cover_bb_cream_50ml#.UIZwrkaPd8E
    taky si nevím rady s odstínem. jsem přes zimu docela bílá, ale zase nemám úplně sněhobílou pleť. spíš jsem pobledlá, většinou u make-upů z drogerky (které mi nesedí a připadají mi ve finále nepřirozené) atd. používám nejsvětlejší odstín. i u loreálu mám ten světlejší.

    moc ti děkuju předem za odpověď a promiň za dlouhý vzkaz. snad ti to nevadí, budu vděčná za jakoukoliv radu. měj se hezky a děkuju! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já mám taky smíšenou pleť, jsou dny, kdy se mi v oblasti nosu taky pleť dokáže docela hodně mastit. Ono obecně platí, že jak make-upy, tak i krémy ti z mastné pokožky "slezou" daleko rychleji. Takže pokud se ti pleť mastí moc, doporučuju pod make-up či BB krém dávat na "ono postižené místo" ještě speciální bázi. Jinak ačkoliv je tenhle BB krém určený i pro mastnou pleť, tak zrovna moc nematuje, takže jsem ho vždycky ještě zapudrovávala a to mám taky smíšenou pleť. Myslím teda, že bys ho určitě mít mohla, protože kryje středně, vypadá přirozeně a masku ti na obličeji taky nevytvoří.

      Jinak co se týče odstínu, tak i já mívám problém v drogérce vybrat, protože jsem bledule. I ty nejsvětlejší odstíny na mě bývají tmavé a tahle 21 od Misshy mi celkem sedla. Pokud si nejsi úplně jistá, zkus mrknou na ebay a objednat si vzorky, takhle úplně nejlépe odhadneš odstín, i když dá se to zvládnout i bez toho :)

      Vymazat
  15. děkuju moc za odpověď, jsi milá. :-) bázi jsem si před týdnem pořídila, takže už se tolik nemastím. ještě se chci zeptat (když jsi sama zkošela ten loreál), jak bys porovnala matování a přirozený vzhled s misshou? loreál asi matuje víc a je přirozenější, že?
    každopádně nejspíš napřed zkusím ty vzorečky. bude to jistější. hrozně mě šve, že se to neprodává normálně v česku v obchodech! :-(
    díky za rady. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, tím, že L'Oréal tolik nekryje, tak vypadá i přirozeněji a jelikož je nemastný, tak i lépe matuje. Ale i Missha vypadá na obličeji přirozeně a když ji zapudruješ, lesknout se nebudeš :)

      Vymazat
  16. mám obyčejný odličovač jednocházový a minulý pátek jsem si koupila už druhou lahvičku, jsem spokojená, jen doufám, že to není žádná s*ačka, ze začátku jse měla strach a čistila s tím jen štětce,ale pak jsem to zkusila a neštípá to , žádná vyrážka, snad po tom nezestárnu. V poslední době se dost často koukám na složení a odradila jsem se od nákupu elf rtěnek a báze pod stíny i přes ohlasy je tam methylparaben a nechci nic riskovat :(

    OdpovědětVymazat
  17. Zrovna tento dvoufázový odličovač jsem si předevčírem koupila taky. Na voděodolnou řasenku jsem ho ještě nezkoušela, ale obyčejnou řasenku odličuje perfektně. Jinak jsem ke značce Rival de Loop neměla moc důvěru, ale už jsem vyzkoušela více věcí a ze všeho jsem nadšená. Nejradši mám pleťovou vodu na citlivou pleť.

    OdpovědětVymazat
  18. Zaujal mě ten odličovač, mohl by mi vyhovovat. Já mám od Rival de Loop ráda peeling pro citlivou pleť, kdyby tě zajímal můj názor - http://svetpodles.blogspot.cz/2012/09/rival-de-loop-clear-care-peelingovy-gel.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...