blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

09 srpna 2012

Dermacol Perfect Cleanser 2in1 - Odličovací a čisticí pleťová voda

V dnešním krátkém článku bych vám ráda představila svůj oblíbený odličovací přípravek od Dermacolu - Perfect Cleanser 2in1 - Odličovací a čisticí pleťovou vodu s extraktem z mořské řasy, která je určena pro mladou pleť. Balení o obsahu 200 ml koupíte v drogeriích či na internetu za cenu 99 Káčé.


 


Co slibuje výrobce:
Odličovací a čisticí pleťová voda pro mladou pleť účinně odstraňuje make-up (i voděodolný) a nečistoty. Jemně čistí a odličuje tvář a oči, tonizuje pleť. Extrakt z okurky a mořské řasy pokožku chrání a hydratuje, dodává jí svěžest a jemný vzhled. Neobsahuje parabeny.

Výsledek: Hydratovaná a dokonale odlíčená pleť.

Moje hodnocení:
Hned na začátku vám prozradím, že tuhle odličovací vodu jsem si zamilovala, už jenom kvůli té její hezké parfemaci, která mi zpříjemňuje můj každodenní odličovací rituál. Vůně je svěží a mladistvá, ale blíž specifikovat vám ji nedokážu.
Taky se vám občas stává, že po nanesení pleťové vody vatový tamponek po pleti drhne? Nebojte, s touhle pleťovou vodou se vám to nestane, právě naopak. Stačí kapka přípravku a tamponek po pleti krásně klouže. Voda navíc opravdu dobře odličuje, dokonce je vhodná i na oči, které nedráždí a řasenku z nich bez problému odstraní bez nějaké sebevětší námahy a nutnosti tlačit na tamponek.
Pleť po použití není vysušená, ale naopak pěkně hydratovaná a svěží, že je ale i dobře odlíčená asi už ani dodávat nemusím.
Já na tomhle výrobku nenašla jediné negativum a troufám si směle tvrdit, že se zhlediska toho, co umí, se směle vyrovná i mnohým micelárním vodám. A cena je oproti micelárkám také lidová.

Jaký je váš oblíbený odličovací přípravek? Máte zkušenosti s touhle odličovací a čisticí pleťovou vodou?

26 komentářů:

  1. Už dlouho po ní pokukuju, tak až dodělám ty svoje obří zásoby co tu mám, tak si ji asi pořídím. Děkuji za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si vždy myslela, že je to jen taková vodička, když jsem to viděla v drogérii. Recenze mě dost překvapila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já si taky právě vždycky myslela a docela příjemně mě překvapila :)

      Vymazat
  3. Díky za tip :) 2v1 ideální na cesty

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem jí dostala k nějakému nákupu- asi řasenky a taky jí mám ráda, ta parfemace je moc příjemná a svěží, ale že se dá použít i na oči, to jsem netušila, hned dneska to vyzkouším, díky za typ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. pozývaťm Ťa na môj blog, kde prebieha giveaway o Jeffrey Campbell topánky, budem rada ak sa zapojíš :) www.kristinafox.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. super :) určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem ji zatím nezkoušela, docela jsem měla problém najít něco, co mi funguje, takže co se odličování týká, tak raději moc neexperimentuju:-) Na oči mám ráda dvoufázový odličovač od Yves Rocher a na zbytek obličeje micelárku od Biodermy:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky málo co sedne a nedráždí mi oči, ale i přes to pořád experimentuju. Já používám dvoufázový odličovač jenom na voděodolné řasenky, protože mi vadí ten mastný film, co zanechává.

      Vymazat
  8. Musím to vyskúšať :) Pozývam ťa ku mne na giveaway o knihu :)

    OdpovědětVymazat
  9. zrovna chci měnit odličovací vodu, tak možná vyzkouším:))

    blesitrh.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Z této řady mám odličovací mléko a je skvělé :)

    anasglamour.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, děkuji za tip, určitě ho vzhledem ke své kladné zkušensti s odličovací vodou vyzkouším :)

      Vymazat
  11. už je to tak měsíc nebo i více co ji používám a taky jsem si ji zamilovala :-) Zrovna včera jsem si chtěla koupit další balení ale bohužel ji nemají. Takže jsem koupila Dermacol Micelárku...poslední :-) na tu jsem taky zvědavá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se s ní naštěstí předzásobila :D Ale o té micelárce jsem taky četla, že je super, takže mám v plánu ji někdy v budoucnu zkusit :)

      Vymazat
  12. Tuhle vodu miluju a musím s tebou souhlasit! V drogérii ji bohužel u nás nemají, ani v jedné z těch dvou, co tu jsou... :-D Tak internet, co naplat! Objednávám ji opakovaně a jinou zkoušet nepotřebuju a nechci :-) A blog dávám hned do oblíbených X3 Jsem tu poprvé a ráda si znova počtu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za krásný komentář, jsem ráda, že se ti blog líbí :)

      Vymazat
  13. Jo zamilovat se do té vůně není nic těžkého, také jsem podlehla a navíc dobře odličuje.
    http://mybeautypineapple.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...