blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

31 července 2012

Kiko Pencil Lip Gloss odstín 06 Pink Glitter

Dnes jsem si pro vás připravila krátkou recenzi na Pencil Lip Gloss v odstínu 06 Pink Glitter, který jsem ulovila v Kiko obchůdku v Drážďanech. Cena byla 3,90 € za 2,27g a na výběr bylo z několika barevných odstínů. Zpětně můžu říct, že mě mrzí, že jsem si vzala jenom jeden odstín...





Lesk na rty v tužce je podle mého názoru docela praktická věc, už jenom kvůli svému balení, které zajišťuje i rychlou a pohodlnou aplikaci. Mínusem pro někoho může být, že se neobejdete bez ořezávátka.
Textura je lehká, mírně krémová. Rty po nanesení nevysušuje, nezalézá do vrásek ani nelepí. Lesk na rtech moc hezky drží, výdrž je rozhodně o dost lepší než u klasických "mokrých" lesků a jen tak jednoduše ho ze rtů neslížete. Dokonce vydrží i malou svačinku.
Lesk dodá rtům nejen barvu, ale i lesk (obsahuje shimmer) a sametový vzhled, navíc obsahuje i vitamin E, který má protistárnoucí účinky.

Používáte lesky v tužce? Máte tip, kde je sehnat i u nás?

 

na sluníčku

23 komentářů:

  1. Víš, že mě kvalita ani nepřekvapuje?
    Věř, že budeš litovat o počtu kousků v nákupním košíku pěkně dlouho, já už několik měsíců taky lituju, příště (doufám, že nějaké příště bude) to tam celé vybrakuju :D
    Jinak - vzalas skvělý odstín!
    Já osobně bych tenhle "lesk" nosila spíš ty klasické, těm neholduju. Jen bych asi volila něco výraznějšího, myslím, že ta tužka dodá "přirozenější" vzhled všem odstínům.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám radši tenhle lesk než ty klasické, ty mi většinou jenom leží v šuplíku nevyužité... příště už vím, že se nebudu bát výraznějších barviček a vykoupím jim celej krám! :D

      Vymazat
  2. Ten vypadá krásně, škoda, že jsem si ho tenkrát nevzala, taky by se mi líbil!:-) Tak snad příště:-) Já žádný lesk v tužce nemám, ani mě bohužel nenapadá, kde by se v ČR dal podobný produkt sehnat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem nad tím přemýšlela a nenapadlo mě vůbec nic, vlastně v Kiko jsem něco podobného viděla poprvé. Taky si teď nadávám, že jsem vzala jenom jeden :(

      Vymazat
  3. Wow. Vypadá vážně dobře:0)
    Na Kiko všude samá chvála. Už se na ni taky chystám:0)

    http://www.curllygirll.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to kvalitní kosmetika. A je velká škoda, že u nás je nedostupná :(

      Vymazat
  4. Moc hezký odstín, dobře si vybrala! :)

    OdpovědětVymazat
  5. já mám cosi podobného od oriflame, koupila jsem jej kdysi ve vyprodeji, ale mam ruzovoucky odstin se trpytkami a vubec jej nepouzivam :( ale jinak v ty tuzce je to dost prakticke.
    Kdybys mela zajem, tak u mě na blogu bezi jeste nějakou tu hodinu giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  6. já ani nemám ponětí, že něco takového existuje :D ale vypadá více jak dobře!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já do té doby taky neměla ani ponětí, že se něco takového vyrabí :)

      Vymazat
  7. Já nesnesu ani lesky ani rtěnky... Teda jako jo, používám hlavně lesky a balzámy. Ale nesnáším tu olejevou pachuť... Zkoušela jsem i balzámy s příchutí a ano, byly sice o něco snesitelnější ale i tak sem měla pocit jako bych olízla Herru nebo Ramu máslo... Rtěnky mi většinou vadí na kvůli konzistenci... Nevím jestli s tím neumím pracovat nebo jsem zatím neměla štěstí na rtěnky... Ale věc, kterou jsem si poslední dobou oblíbila je fix na rty od Rimmelu (rty lehce obarví že mi přijdou jako bych snědla misku malin :))) a nebo vybarvím rty jen konturovací tužkou (matný vzhled červené růže se mi děsně líbí :)))

    Ale tahle tužka rty pěkně projasnila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O fixe jsem taky přemýšlela, že si ji pořídím, ale absolutně si nedokážu vybrat z té spousty odstínů :) A samotnou konturku taky občas použiju, vypadá to moc hezky :)

      Vymazat
  8. Skvělý tip! Já používám akorát konturky v tužce, ale ráda bych zkusila i tento lesk a tip, kde ho sehnat v Čr by se mi taky hodil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V ČR ho bohužel neseženeš, Kiko u nás obchody vůbec nemá, nejbližší najdeš v Německu :(

      Vymazat
  9. Ahoj, vím, že se sem můj dotaz k tomuto článku příliš nehodí, ale zajímala by mě recenze na vlasovou řadu od Bione cosmetics, kterou jsi si koupila. Já si zatím pořídila kondicionér a a zvažuju i další nákup.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, recenze bude, ale ne v nejbližší době, počítej spíš až tak za měsíc/dva, až všechno pořádně ozkouším a ještě jsem se k tomu bohužel pořádně nedostala :(

      Vymazat
  10. Teda hned zitra letim do KIKO a hned hazim do kosiku, vzdycky jsem tenhle lesk okukovala,ale nakonec jsem si vzdycky koupila klasicky lesk na rty v tubicce.
    Po tve recenzi nevaham ani minutu a jdu do toho:)

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  11. No vau. To je skvelé. Musím si taký zohnať..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...