blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

09 března 2013

Ziaja - Krém pod oči s mořskými řasami Marine algae spa

Oční krém. Pro někoho je to možná zbytečnost, pro mě je to však nepostradatelná součást mého každodenního večerního kosmetického rituálu. Oční okolí si totiž podle mě zaslouží zvláštní péči.

Dnes se podíváme na zoubek krému pod oči s mořskými řasami z řady Marine algae spa od Ziaji. Krém je sice určen primárně pro věkovou kategorii 30+, ale držím se hesla, že je přece mnohem lepší začít dřív, než-li později. Co by vás ještě mohlo zajímat je, že krém je hypoalergenní, neparfemovaný a je vhodný i pro nositelky kontaktních čoček.

15 ml tubičku koupíte za sympatických 79 Kč. Více informací se dozvíte na oficiálních stránkách Ziaji




Co o něm říká výrobce:
Zpevňuje vlákna kolagenu a elastenu. Skutečně vyhlazuje vrásky. Dokonale hydratuje svrchní pokožku a urychluje její regeneraci. Zabraňuje ztrátě pružnosti pokožky.

Aktivní složky: Provitamin B5 (d-panthenol), Olej z pecek hroznového vína, Hydro-retinol, Laminaria digitata, Enteromorpha compressa

A co na něj říkám já:
Předně bych ráda podotkla, že krém mi v mnohém připomíná ten s kozou, o kterém jste si mohly přečíst už dříve tady. Jen tenhle je na rozdíl od kozího mírně namodralý. Jinak pak celkem shodně, stejně jako kozí, má lehčí krémovou konzistenci, tudíž se i velice dobře roztírá a poměrně rychle se vstřebává, díky čemuž je vhodný i pod make-up. Plusem je, že nedráždí mé citlivé oči a navíc není ani parfemovaný, takže i citlivější povahy si přijdou na své.
Já osobně krém používám hlavně večer před spaním, ráno totiž sahám většinou po gelu. Po použití je potom oční okolí hezky jemné, hydratované a při pravidelném používání i vypnutější.
A na závěr ještě jeden malý tip. Pokud očního krému vymáčknete z tubičky víc, než vám bude stačit na namazání pod oko, dejte zbytek pod obočí, nikdy ne přes víčko. V opačném případě totiž hrozí, že se vám dostane do oka a způsobíte si tak podráždění.

Suma sumárum: Můj názor je takový, že s krémem rozhodně nešlápnete vedle. Mně se osvědčil, je totiž fakt dobrý... a možná i právě proto si poměrně rychle našel místo v mém kosmetickém šuplíku.

Používáte oční krémy?
Zkoušely jste už něco z této řady od Ziaji?




(Oční krém mi byl k zrecenzování poskytnut zdarma, za což bych chtěla společnosti Ziaja moc poděkovat. Přes to všechno vás ale můžu ujistit, že v recenzi jsou prezentovány jen a pouze moje názory, za kterými si 100% stojím.)

20 komentářů:

  1. Až budu v drogerii, určitě se po něm podívám. Já prostě jsem na oční krémy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já právě taky. Sice Ziaju málokde v drogériích potkávám, ale snad budeš mít štěstí :)

      Vymazat
  2. Já jsem teda ještě žádný oční krém neměla... zatím jsem si vystačila jen s těma na celý ksichtík... ale asi se po něm mrknu, vypadá hezky....

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná nejvyšší čas to napravit! ;) Tenhle je zrovna fajn, stojí jen pár Kaček a fakt účinkuje :)

      Vymazat
  3. Já oční krémy používám, jsem hold už 30+. Mám suchou pleť a teď v zimě jsem měla problém sehnat nějaký vhodný, nakonec jsem narazila na Baleu za slušných 70 kč. Ziaju u nás moc nevidět, ale určitě bych ji ráda vyzkoušela. Díky za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc Balee, co se týče péče o obličej, moc nedůvěřuju. Hlavně teda po tom, co jsem vyzkoušela několik jejich odličovačů a pálilo mě z nich v očích :/

      Vymazat
  4. Já oční krémy nepoužívám, myslím, že jsem ještě mladá, ale tento vypadá zajímavě :)

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nejsem nejstarší, ale držím se hesla, že s prevencí je lepší začít dřív než-li později :)

      Vymazat
  5. Mně značka Ziaja dříve moc nezaujala, ale všichni si ji chválí a tenhle krém vypadá dobře! Mamka používá nějaké jejich krémy a je moc spokojená, tak se asi také nechám zlákat :D

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na Ziaju zase nedám dopustit. Ještě jsem totiž nenarazila na žádný přípravek, který by mě vyloženě zklamal a přitom je to kosmetika za hubičku :)

      Vymazat
  6. Já oční krémy vůbec nepoužívám, ale možná by nebylo od věci s tím začít .. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna jsem si chtěla nový pořídit. Uvažovala jsem o Dermacolu, ale asi juknu po tomhle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I Dermacol má dobré oční krémy, já od nich mám oční gel a nemůžu si ho vynachválit :)

      Vymazat
  8. Vypadá dobře, já jsem si zrovna nedávno jeden krém na oči pořídila od Hadka:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Hadka jsem zatím ještě nic nezkoušela... ale asi to budu muset napravit, protože jsem na tu kosmetiku četla samou chválu :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...