blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

01 března 2013

Řasenka Diamante - Gabriella Salvete

A je to konečně tady! Hodně propíraná řasenka Diamante od Gabrielly Salvete obsahující diamantový prach, který by měl rozzářit váš pohled a která slibuje, že po jejím použití budou vaše řasy lesklé, krásné, ale hlavně posílené a zdravé. A co je na tom pravdy? To si povíme dál...

Více informací o řasence najdete na oficiálních stránkách Gabrielly Salvete. Já tu svoji mám z GA od holek z A Cup Of Style, čímž nejenom jim, ale i GS samozřejmě moc děkuji.
Řasenku Diamante seženete běžně v drogériích. 11 ml balení koupíte za cenu 169 Korun.


Kartáček je středně velký, pružný, plastový a asymetrický. Je vhodný i pro majitelky krátkých řas. Obsahuje na jedné straně dlouhé a na druhé straně krátké štětinky, přičemž ty kratší hezky řasy pročešou a ty delší naopak zase zvýrazní. Ačkoliv mám mnohem radši klasické kartáčky, musím uznat, že s tímhle se mi s ním pracuje velice dobře.
Řasenka slibuje krom objemu a prodlužení, navíc ještě rozzáření pohledu. A splňuje to? Do jisté míry ano. Řasy jsou po jejím použití opravdu moc hezké. Jsou dlouhé, výrazné, mají objem a přitom jsou oddělené a bez žmolků. Prostě jako mrkací panenka. Ale! O rozzářeném pohledu nemůže být řeč. Žádný rozdíl oproti řasenkám jiných výrobců jsem v tomhle směru nezpozorovala. Ještě bych ráda upozornila na to, že pokud rády dáváte víc vrstev řasenky, tak si na Diamante dávejte bacha, není totiž vůbec těžké to s ní přehnat.
Na řasách vydrží bez jakýchkoliv problémů celý den. Neopadává ani se nedrolí. Barva je opravdu intenzivně černá, řasenka se navíc i dobře odličuje. Měla by jít údajně odlíčit lehce i vodou, ale když jsem z více stran četla, že to moc nefunguje, tak jsem to už ani nezkoušela a šetřila jsem svůj čas i energii na něco jiného.
Takže potud dobrý a teď její negativa. Jako velké nesmazatelné mínus vidím, že mi řasenka dělá šmouhy pod obočím, což vůbec nechápu, zvlášť když jsem zavřená v práci a nelítám nikde po venku. Tohle jí bohužel neodpustím, protože jestli na něco nemám čas, tak na to, pořád se kontrolovat v zrcátku, jestli nemám černo nad očima.

Suma sumárum: Od řasenky jsem měla možná přehnaně velká očekávání, která splnila tak na půl. Řasenka je na jednu stranu dobrá, ale už jsem měla rozhodně i mnohem lepší. A to rozmazávání, to jí prostě neodpustím.

Protože vím, že řasenku zkoušela už většina jak blogového, tak i neblogového světa a tak se ptám:
Máte ji? Pokud ano, co na ni říkáte?



28 komentářů:

  1. Nemám, ale přemýělím, že ji vyzkouším... na tvých fotkách vypadá úžasně :) skoro jako bys ty řasy měla nalepené :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, to ona sice vypadá hezky, ale dělá ty šmouhy, což je docela podstatnej problém... teda aspoň pro mě :/

      Vymazat
  2. N ařasenku mám úplně stejný názor jako ty... dělá mi neskutečné šmouhy pod obočím...Jinak je super, ale kvůli tomu si ji rozhodně nekoupím...:(

    OdpovědětVymazat
  3. nezkoušla jsem ji, ale řasy teda udělá fakt pěkný! jen škoda těch šmouh..

    OdpovědětVymazat
  4. Já si drahé řasenky nekupuji :D ale krásně ti to prodlouží tvé řasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně osobně nepřjde nijak drahá, ale to je samozřejmě věc názoru. Jinak řasy prodlouží a zvýrazní krásně, to souhlasím :)

      Vymazat
  5. kefka mi pripomina moju oblubenu spiralu wonderlash od oriflame, ktora je uplne skvela,ale skoda tych smuch

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem četla, že k sobě tyhle řasenky hodně přirovnávají, asi tu wonderlashku budu muset vyzkoušet :)

      Vymazat
  6. Mám a jsem spokojená :) Šmouhy pod obočím mi totiž dělá úplně každá řasenka :/

    OdpovědětVymazat
  7. je to proste najúžasnejšia riasenka! ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to docela dobře na oku. Tyhle kartářky mám docela ráda, ale přijde mi, že slepují řasy :(

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi přijde, že většinou to tak je, ale tenhle je výjimka. Řasy hezky pročeše a neslepuje :)

      Vymazat
  9. taky jsem jí recenzovala:
    TADY

    a musím říct, že je skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za odkaz, mrknu na to :) Je to samozřejmě věc názoru. Já s ní moc spokojená nebyla, ale věřím, že své příznivce si najde :)

      Vymazat
  10. Řasenku taky mám. Dělá pěkné řasy, ale přijde mi, že se trochu rozpíjí pod očima.

    OdpovědětVymazat
  11. U mě ty šmouhy byly čím dál tím horší, takže už jsem jí přestala používat :(.

    OdpovědětVymazat
  12. Řasy krásné, ale šmouhy.... :/

    OdpovědětVymazat
  13. Připojuji se k tomu, co říkají dámy nade mnou. "Šmouhuje" jako blázen. Zrovna minulý týden jsem si oči nepřekontrolovala v zrcátku a upozornily mě až kamarádky. Už nikdy více. S mýma řasama navíc nedělá žádné zázraky, ať zkouším techniku jakoukoliv. Za mě ne především kvůli těm šmouhám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se tuhle divila, co to mám nad očima... po půl dni v práci :D

      Vymazat
    2. Minule jsem to měla pod očima a dnes nad očima :D Dnes jsem jí dala poslední šanci. *epic fail* Letí. A ještě jí zamávám :-D

      Vymazat
    3. :D Já už se jí taky zbavila, protože když jsem ji měla mězi řasenkama, tak mě to pořád nutilo jí dávát tu poslední šanci, o které mluvíš... Každopádně ji dostala do rukou mamka, tak jsem zvědavá, co na ni řekne... :D

      Vymazat
  14. Můj oblíbenec je to taky :)jinak holky, jestli vám dělá čmouhy.. zkuste si ráno celé víčko přepudrovat, teda pokud nepoužíváte světlý stíny pod obočí, což je taky super věc na projasnění celého podledu... ono by je to pak dělat nemělo :) (pomáhá to i pokud si děláte linky, tak aby se neobtiskávaly) určitě vyzkoušejte.. já stíny používám denně a takovej problém jsem nikdy neměla :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...