blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

24 března 2013

Pantene Pro-V Intensive Repair - stylingová řada

Minulý týden jsem vám v článku na pečující řadu Intensive Repair od Pantene Pro-V slibovala pokračování věnované řadě stylingové, takže svůj slib plním a tady ho máte!

Jak jsem avizovala již minule, celá tahle řada je určena pro normální, poškozené a suché vlasy bez lesku a vitality, které ozdravuje a pomáhá jim jejich ztracený lesk navrátit. 

Lak na vlasy

Laky na vlasy používám a používám je dokonce i docela často, protože mám poměrně neposlušné vlasy, na můj vkus občas možná až moc. Tenhle lak je určen pro normální a husté vlasy a slibuje extra silné zpevnění účesu.
Lak moc příjemně voní, vlasy velice dobře zafixuje a drží tvar účesu opravdu poměrně dlouho. Slepených vlasů se v žádném případě nemusíte bát. Vyčesat či vymýt jej z vlasů je hračka jde to snadno. Laku na vlasy nemám co vytknout, jsem s ním spokojená.





Pěnové tužidlo

Tužidlo je, stejně jako lak, určeno pro normální a husté vlasy a slibuje rovněž extra silné zpevnění účesu. Abych se přiznala, tak pěnová tužidla nepoužívám zase až tak často, spíš jen příležitostně
Tužidlo moc hezky voní, pěna se do vlasů dobře vtírá a ve výsledku vlasy neslepuje ani je nezatěžuje a dodá jim i objem. Rozdíl mezi vlasy s tužidlem a bez tužidla je poměrně patrný, přírodní vlny mi drží tvar s tužidlem ve vlasech podstatně delší dobu, než když do vlasů tužidlo nedám. Po nanesení tužidla nemám pocit, že by se mi mastily vlasy víc než obvykle, takže i za tohle dávám palec nahoru. Dalším plusem beze sporu je, že tužidlo by mělo chránit vlasy před poškozením způsobeným horkým vzduchem.

Suma sumárum: Ani jednomu z přípravků nemám co vytknout a rozhodně bych vám oba dva bez váhání  doporučila. Pro upřesnění ještě dodám, že jsem majitelka jemných a rozhodně ne nijak hustých vlasů.





(Celá stylingová řada Pantene Pro-V mi byla k zrecenzování poskytnuta zdarma, za což bych chtěla společnosti Procter & Gamble moc poděkovat. Přes to všechno vás ale můžu ujistit, že v recenzi jsou prezentovány jen a pouze moje názory, za kterými si 100% stojím.)

14 komentářů:

  1. Po tom tuužidle se kouknu, jakmile mi moje dojde... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vidím tyto dva výrobky poprvé - buď je zase přebalili nebo je to novinka, ale vypadá podle tvých slov zajímavě:)

    Zvu tě na giveaway http://by-anett-s.blogspot.cz/2013/03/jarni-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
  3. lak by mi určitě vyhovoval!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla od pantene jen ochranu před teplem, ze které jsem dostala opravdu ošklivou alergickou reakci takže.. UŽ NIKDY VÍCE NIC OD PANTENE!://

    http://themakeupeuphoria.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Má boužel lak ani pěnu nepoužívám

    OdpovědětVymazat
  6. Na lak PANTENE jsem si zvykla.Používala jsem pro dlouhé vlasy FLEXIBL.Přebalili jste ho nebo dokonce přestali vyrábět a už ho nemůžu nikde koupit.Takové inovace jsou k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  7. Čokoládko, jestli budeš mít chuť, budu ráda, když se pustíš do tagu - viz u nás na blogu ;) Zapomněla jsem ti o nominaci napsat, tak to teď napravuju...
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  8. Kampak zmizela Spiced Chocolate...? Dlouho není co číst :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...