blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

17 března 2013

Pantene Pro-V Intensive repair - pečující řada

Od té doby, co jsem začala experimentovat s vlasovou kosmetikou bez silikonů, jako by mým vlasům něco scházelo a já pořád nemohla přijít na to, co. Mé vlasy byly unavené, suché, bez lesku a bez života. Pak se mi ale pod ruku dostala tyrkysová řada Intensive repair od Pantene Pro-V a můj vlasový problém byl po prvním použití vyřešen. Tak dobrý výsledek jsem vážně nečekala!

Řada intensive repair je určena pro normální, poškozené a suché vlasy bez lesku a vitality, které ozdravuje a pomáhá jim navrátit jejich ztracený lesk. Dnes si dáme recenzi na přípravky z pečující řady a příští týden vám zase představím produkty ze stylingové řady.


Šampon a kondicionér
Šampon moc hezky příjemně voní, ostatně stejně jako celá řada. Má klasickou konzistenci a perleťově bílou barvu. Dobře se s ním pracuje, parádně totiž pění a stačí ho fakt málo. Je jemný, vlasy krásně umyje a zbaví je nečistot, nedráždí pokožku hlavy a vlasy zanechává krásně provoněné. A navíc s ním získávám oproti jiným šamponům i den bez mytí vlasů navíc.

Kondicionér je potom texturou z těch lehčích, ale přesto je dostatečně výživný, což já mám ráda. Nezatíží totiž zbytečně moc mé jemné vlasy a já si můžu dovolit napatlat ho i trošku blíž ke kořínkům. Po použití dvojky šamponu s kondicionérem jsou moje vlasy krásně lesklé, nadýchané, uhlazené, voňavé a vypadající mnohem zdravěji.





Intenzivní 2-minutová maska
Maska inovativní otvírání. Musím se přiznat, že ze začátku jsem na to koukala jako z jara a moc super mi to nepřišlo, ale nakonec musím uznat, že je to značně praktické, hlavně když nemusíte ve sprše zápasit s mokrýma rukama se šroubovacím zavíráním, jenom zatlačíte palci a víčko se vám samo otevře.
Masku nepoužívám při každém mytí, ale pouze jednou dvakrát do týdne, abych vlasy přehnaně nezatížila velkým množstvím použitých přípravků. Její textura je hutnější než u kondicionéru, ale přesto ji řadím stále ještě k těm lehčím. Aplikuji ji jenom do délek a nechám působit, výsledkem jsou pak hydratované, nezatížené, uhlazené, lesklé a vyživené vlasy.

 




Sérum na roztřepené konečky
Na sérum jsem se těšila snad ze všeho nejvíc. Je tekutější a jeho textura je olejovo silikonová, ale přesto suchá, takže vlasy vám nezmastí, ale naopak se do nich krásně vpije. Pohodlné dávkování zajistí balení s pumpičkou. Sérum nanáším do suchých vlasů a na mé dlouhé vlasy stačí v klidu jedno pumpnutí. Vlasy se po jeho použití hezky lesknou, konečky jsou hydratované a stejně jako u kondicionéru a masky, jsou vlasy po jeho použití uhlazené a nejsou zatížené.





Když to vezmu kolem a kolem, mým vlasům dělá celá tahle řada vážně dobře. Po použití těchto přípravků působí mé vlasy mnohem zdravějším dojmem, jsou krásně lesklé a nejsou zatížené. Takže mi logicky nezbývá nic jiného než vám celou řadu vřele doporučit, protože si myslím, že se bez pochyby jedná o to nejlepší, co v regálech našich drogérií najdete.
Je mi jasné, že pro mnohé z vás bude problematické složení, ale já jsem zjistila, že mým vlasům daleko víc vyhovují právě silikonové produkty.

A určitě vás taky zajímá, kdože tedy nakonec vyhrál giveaway? 
Po dlouhém váhání jsem se rozhodla, že random dnes nechám spát a začala jsem se vašimi komentáři probírat a poctivě jsem jeden po druhém četla. Nakonec jsem po dlouhém vybírání zvolila jako výherce Hůně, protože myslím, že v tomhle případě sada poputuje na to správné místo a doufám, že i pomůže! :)



(Celá pečující řada Pantene Pro-V mi byla k zrecenzování poskytnuta zdarma, za což bych chtěla společnosti Procter & Gamble moc poděkovat. Přes to všechno vás ale můžu ujistit, že v recenzi jsou prezentovány jen a pouze moje názory, za kterými si 100% stojím.)

17 komentářů:

  1. Pěkný článek. :) Ale lépe mi vyhovují šampony bez silikonů. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Uff, to jsem rada, ze se nasel nekdo, komu silikony vyhovuji.. ja uz si pripadala jako exot v tom protisilikonovem tazeni, ale moje vlasy proste vlasovou kosmetiku bez silikonu nemaji rady a vypadaji po ni jako chemlon.. fuj.. dlouhodobym experimentovanim jsem dospela k zaveru, ze moje vlasy silikony potrebuji a vyzaduji.. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na to nakonec taky přišla až po dlouhých experimentech. Občas je fajn, aby si vlasy od silikonů odpočinuly, takže sem tam bezsilikonový šampon použiju, ale vlasy to hned poznají a začínají se o svoji pravidelnou dávku hlásit... :D

      Vymazat
  3. tú sadu sa chystám vyskúšať, vyzerá to veľmi dobre :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud budeš zkoušet, určitě mi pak dej vědět, jak se sadou jsi spokojená :)

      Vymazat
  4. já jsem si v poslední době oblíbila šampony bez silikonů, chvilku trvalo, než si na to zvykly, ale teď už je mám dle mého názoru pěkný :-)
    jinak povedený článek :-))

    T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Moje vlasy si, bohužel, moc nezvykly, takže jsem se zase k silikonům vrátila :)

      Vymazat
  5. No tak tuhle řadu si pořídím hlavně ten šampon a kondicionér presne je pro moje vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já silikony v šamponech nijak neřeším, zdá se mi že mnohé šampony bez nich mým vlasům příliš neprospěly.. tahle řada mne láká už dlouho, čtu na ní samou chválu, tak ji asi někdy v budoucnu budu muset ormknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme na to úplně stejný názor :) Tak to neřeším. Sadu určitě vyzkoušej, za mě říkám, že je to jedna z těch lepších z drogérky :)

      Vymazat
  7. Měla jsem akorát masku a moc mi nevyhovala, možná proto, že ani nebyla určena na moje vlasy :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je dobrý, ty tady mažeš negativní komentáře :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...