blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

05 března 2013

Moje nejoblíbenější kosmetika za zimu 2012/2013

Zima už se pomalu ale jistě chýlí ke svému zdárnému konci a jaro nesměle vykukuje za okny, což znamená nejvyšší čas seznámit vás s mojí nejoblíbenější a nejpoužívanější kosmetikou za letošní zimu.
Snažila jsem se být přísná, aby tady z toho nebylo čtení na půl dne, takže jsem vybrala jen desítku toho opravdu nejlepšího. Je to taková směska jak dekorativních, tak i pečujících produktů. Na některé z nich ještě recenze nebyla, ale postupně budou přibývat, to slibuju. Čestný skautský! ;)


1. Holika Holika - Essential Petit BB cream
BB krém, který vlastně vůbec neměl být můj. Objednala jsem ho původně mamce, ale díky svému poměrně světlému odstínu jsem se rozhodla, že si ho nechám, takže si ke mně nakonec našel cestu sám. Moc hezky voní, skvěle kryje, parádně se roztírá a vypadá přirozeně. Moje pleť ho miluje a je to moje momentální BB jednička!



2. Dermacol - Mandlový krém na ruce
Neuvěřitelně voňavá a navíc i skvěle fungující věc. Od té doby, co ho mám, neznám pocit suchých rukou. Pokud byste si rády o krému přečetly víc, můžete mrknout na samostatnou recenzi.


3. Nobilis Tilia - Balzamický krém Elizabeth
Krém jsem si pořídila na doporučení Černé Moory a moc dobře jsem udělala. Syrovátku já v kosmetice ráda, dokáže totiž s pletí divy a potvrdilo se mi to i tentokrát. Krém moc hezky voní (asi jste si všimly, že na tohle já dám), má lehčí konzistenci a po použití je pleť vypnutá a neuvěřitelně hebká, úplně jako ta dětská prdelka...


4. Dermacol - Imperial Mascara
Dermacol řasenky prostě umí. Zrovna tahle je další z řady, která se směle vyrovná i mé nejoblíbenější Imperial Long Lash. Má klasický kartáček a řasy vám zvýrazní a vytáhne až do nebes. Pro důkaz místo slibů klikejte na samostatnou recenzi.


5. OPI - The Spy Who Loved Me
Lak na nehty je z hodně povedené bondovské Skyfall kolekce. A odstín? Jedním slovem dokonalost. Ze začátku jsem se té jeho barvy nemohla vůbec nabažit a lakovala jsem ho několikrát za sebou a to už je co říct. Výrazná červená, kterou navíc ozvláštňuje zlatý shimmer se prostě jen tak neokouká. Navíc se i moc dobře lakuje, bleskově schne a na nehtech opravdu něco vydrží! Celý článek o laku si můžete přečíst zde.


6. Ziaja - Koupelový gel bublinková cola
Vypadá to jako cola, voní to jako cola, ale není to cola! Co je to? No jasně, colový koupelový gel od Ziaji. Bez okolků se vám přiznám, že je to momentálně asi moje největší a nejvoňavější láska, díky které se s každou sprchou vracím do svých dětských let a náležitě si to užívám! Pro celou recenzi klikejte tady!

7. Ziaja - Kakaové tělové máslo
Bez pořádného a voňavého tělového másla nemůžu v zimě existovat. Tohle od Ziaji zvládá všechno, co slibuje, na jedničku. Krásně hydratuje i tu nejsušší pokožku a navíc ji i úžasně provoní. Samostatná recenze už se na blogu objevila a najdete ji zde.


8. Yves Saint Laurent - Rtěnka Rouge Volupté, odstín 09
Bez debat moje nejoblíbenější zimní rtěnka a to nejen kvůli odstínu! Je prostě celá skvělá. Vymakané luxusní balení plné detailů, které obsahuje i mini zrcátko. Rtěnka sama o sobě je krémová, skvěle pigmentovaná a hydratační. Na rtech vydrží poměrně dlouho a nevysušuje!



9. Dermacol - Nutri lash mascara
Další zástupce řasenek od Dermacolu, který jasně potvrzuje to, co jsem psala už výše. Řasenka má zvláštní bublinkový kartáček, který řasy pročeše a prodlouží. Poradí si navíc i s krátkýma řasama. Samotná hmota potom řasy vyživuje, hydratuje a posiluje. Celou recenzi si můžete přečíst tady.


10. Pantene Pro-V - Pečující řada intenzivní obnova
Tenhel bod je tak trošku podvod, to přiznávám, ale nemohla jsem jinak. Když je dobrá celá řada, tak si prostě zaslouží tu být bez ohledu na místo a basta!
Abyste rozumněly, podle mě se totiž jedná o nejlepší drogérkovou řadu vůbec. Nic mým vlasům nesedlo víc a můžu říct, že se mi vlasy po použití produktů hodně zlepšily. Víc už prozrazovat nebudu, recenzi očekávejte v brzké době!
Navíc si o sadu můžete zasoutěžit i v právě probíhající Giveaway!

A jací jsou vaši zimní oblíbenci?

36 komentářů:

  1. ty "dermacolácké" řasenky musím vyzkoušet... :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. Z toho co tu máš jsem měla jenom to máslo od Ziaji a je výborné :) Ale co se mi nejvíc líbí je ten krém od Nobilis ...hmmmmm vypadá skvěle :) Jo a lak Opi :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako další mám v plánu ziají pomerančové máslo, to je prej taky supr! :) A krém vyzkoušej, je perfektní.

      Vymazat
  3. Já jsem z tvého výběru měla řasenku od dermacolu, mandlový krém a Elizabeth:) A z bondovské kolekce jsem měla You Only Live Twice:) Hodně mě láká to máslo od Ziaji, časem si ho určitě budu muset koupit:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, to máslo je bomba :) A toho tvého OPíka jsem taky chtěla, jenže už byl vyprodanej :(

      Vymazat
  4. Ten BB mě zaujal už dříve, asi si ho budu muset pořídit :) Mohu se zeptat, na kolik vyšel?

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak to už netuším, ale určitě to bylo pod dvě stovky :)

      Vymazat
  5. tie riasenky potvrdzujem supernosťou ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten krém Elizabeth jsem našla v Ladyboxu, ale bohužel se dostavila alergická reakce :(

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ten Ladybox tehdá neobjednala a pak mě to mrzelo, tak jsem si krém musela koupit dodatečně :D

      Vymazat
  7. Mě nejvíc zaujala rtěnka, i když sama jsem se jich vždycky bála a začala je nosit až nedávno :D Na recenzi na BB se těším moc. Akorát jsem před pár dny psala o BíBíčkách od Misshy, které byly mými prvními a kdo ví zda posledními :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se musím mrknout! :) Já se rtěnek taky dlouho bála, ale jak se to zlomilo, tak se musím držet, abych nekupovala pořád nové a nové... :D

      Vymazat
  8. YSL rtěnku závidím, je to můj sen! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlas s BB a Ziaja máslem. Miluju je a jsou levné. :-)

    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. jsem ráda, že tip k něčemu byl :)

    já se zase o víkendu přesvědčila, že je fakt účinnej .... zkoušela jsem teď pár novejch věcí a úplně to nebylo to pravý ořechový, na pleti se mi udělal takovej divně přesušenej film (viním bambucké máslo, já si s ní prostě nesednu), na kterej ostatní krémy nějak nestačily a nedokázaly prohydratovat (i kdybych peelingovala jak vzteklá), tak jsem si napatlala pořádnou vrstvu tohohle ... a pleť teda brutálně zčervenala a pálila ... což jsem si řekla - a sakra :DD ... ale do půl hodiny to bylo pryč a přesušenej film od tý doby taky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty máš vždycky dobrý tipy! :) Haha, tak doufám, že se o stejném účinku nepřesvědčím na vlastní kůži :D

      Vymazat
  11. Já tu Ziaju snad taky budu muset někdy vyzkoušet! Z těhle výrobků jsme zkoušela jen Pantene a zlepšili se, ale sedlo mi jen sérum a maska, dále jsem vyzkoušela Elizabeth a nic horšího jsem na pleti nikdy neměla:) Dermacol krém zní super. Veronika

    OdpovědětVymazat
  12. Juuuu, tak teraz ti vážne závidím!!! Po tom rúži YSL túžim už nejaký ten piatok :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkná recenze, Ziaja sprchový gel vypadá super! Ale bála bych se abych ho nesnědla :D když tak voní.

    http://mylifebymari.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. pojdte na tuto facebookovou stranku je dobra :D :D https://www.facebook.com/SrandickaDD?fref=ts

    OdpovědětVymazat
  16. Also known as eczema, this skin condition may appear or worsen during pregnancy.
    If you carefully read all of the directions on the package,
    you can freeze off your skin tags without feeling any pain and they'll be quickly eliminated. This method typically involves some pain or discomfort.

    Here is my site :: malaysiagis.com

    OdpovědětVymazat
  17. Dovolím si nesouhlasit s popisem Ziaja - Kakaové tělové máslo. Mám suchou pokožku ( ale né zas extrémně) a mě tedy moc nehydratuje. Zato olivová varianta hydratuje dost ale je mastná až až. Neznáš náhodou kosmetiku MARIA GALLAND? Včera mi jí nabízela moje kosmetička ale ještějsem o ní neslyšela.

    OdpovědětVymazat
  18. I see a lot of guys ask how to put on weight but at the same time are
    missing the most obvious step - they aren't eating enough. In this article you will find out why people are working towards gaining weight and what the right ways to accomplish this are. Those who think obesity is due to their genetic makeup relish any news that 'fat genes' have been found as they look to blame something else for their predicament rather than their own habits and behavior.

    Here is my web page; how many calories do i need to gain weight

    OdpovědětVymazat
  19. What's up to every one, because I am truly keen of reading this website's
    post to be updated daily. It consists of good information.


    Feel free to visit my web-site - Personal Insurance lines

    OdpovědětVymazat
  20. http://anett128.blog.cz/ ahoj prosím podívejte se a komentujte :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak já od Holica Petit BB používám už druhou tubu..Pravda, že nekryje, ale já mám moc ráda tu nevtíravou barvu a naopak vyloženě krycí makeup prostě nesnesu..Myslím z estetického hlediska, přijdu si pak v obličeji hrozně "umělá" a ačkoli dřív jsem to měla ráda, dnes si myslím, že okolí (páni) ocení spíše přirozený vzhled :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Kvalitní kosmetika se dá koupit i všudemožně na netu (a nemyslím tím jen ofišl stránky výrobců kosmetiky ;-)), zkuste i různý inzertní servery, třeba: http://zdravi.hyperinzerce.cz/kosmeticke-pripravky/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...