blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

10 února 2013

Dermacol - Nutri Lash Mascara

V prosinci jsem vám slibovala víc řasenkových recenzí, takže tady máte další z nich a můžu vám slíbit, že rozhodně ještě nekončíme!
Tentokrát se zaměříme na novinku od Dermacolu - řasenku Nutri Lash Mascara, která slibuje zdravější a krásnější řasy za 15 dní díky systému Widelash, což je kombinace 2 aktivních složek, které podporují růst a ukotvení řas a zabraňují tak jejich nadměrnému vypadávání.

Řasenku seženete pouze v černé barvě. Na oficiálních stránkách Dermacolu koupíte 8 ml balení za 199 Korun.





Co o ní říká výrobce:
Obsahuje speciální aktivní látky stimulující růst a obnovu řas, dodává řasám excelentní délku, objem, plnost, pružnost a lesk. Bohatá, krémová textura intenzivně vyživuje a hydratuje řasy. Posiluje a chrání řasy, zabraňuje jejich vypadávání. Speciální bublinkový kartáček vykreslí, dokonale zvýrazní a oddělí každou řasu a dodá jim perfektní tvar.

A co na ni říkám já:
Řasenka má moc fajn kartáček, který mě vážně baví. Je bublinkový, má klasické pevné štětinky různých délek a je střední velikosti. Není tak velký, jako u řasenky Imperial, takže bude vhodnější i pro majitelky kratších řas. Jako nevýhodu jsem ze začátku spatřovala, že díky svému tvaru kartáček sem tam nabírá víc barvy, než je třeba. Ono totiž docela dost záleží na technice vytahování kartáčku z tuby a to si jako vážně nedělám srandu. Jak jsem časem získala ten správný grif, otírat přebytečnou barvu z kartáčku o hrdlo řasenky už skoro ani nemusím.
S kartáčkem se poměrně dobře pracuje. Řasy hezky rozčeše, prodlouží, dodá jim objem a natočí je. Řasy vám neslepí, dokonce ani žmolků se bát nemusíte. Jako důkaz místo slibů vám poslouží fotky, kde můžete vidět, co řasenka dokáže v jedné vrstvě. Na očích potom Nutri Lash Mascara vydrží celý den, neopadává, nerozmazává se a navíc se i dobře odličuje.
Co se týče slibovaných účinků, tak mírné zlepšení stavu svých řas jsem zaznamenala, rozhodně jsem si všimla, že mi řasy padají v menší míře než předtím.

Suma sumárum: Podle mého názoru Dermacol řasenky prostě umí, je to fakt, o kterém už jsem se přesvědčila několikrát. Ani Nutri Lash Mascara není výjimkou. Je dobrá a mé doporučení si rozhodně zaslouží.







(Řasenka mi byla k zrecenzování poskytnuta zdarma, za což bych chtěla společnosti Dermacol moc poděkovat. Přes to všechno vás ale můžu ujistit, že v recenzi jsou prezentovány jen a pouze moje názory, za kterými si 100% stojím.)

41 komentářů:

  1. zaujímavý kartáčik ;) stojí za skúšku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, ten prodlužující efekt je teda dost výrazný! Pěkné, pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Téda, dělá ti pěkné řasy :) a ta cena není zase tak vysoká.

    OdpovědětVymazat
  4. Hm, zaujalo mě, jak po nanesení řasy vypadají přirozeně. Je to ten případ, kdy vždycky půl hodiny civím na cizí slečnu a přemýšlím, jestli je to řasenka, nebo jí prostě musím ty řasy nenávistně závidět:) Díky za tip!

    http://the-honey-cloud.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten kartáček vypadá fakt zajímavě, ještě jsem takový nikdy nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky ne, mám takový kartáčet taky poprvé a jsem z něj nadšená :)

      Vymazat
  6. Kartáček vážně vypadá dost zajímavě. Něco podobného jsem viděla jen u Rimmelu a Avonu, ale ještě jsem to nezkoušela.

    V poslední době používám hnědé řasenky, ale začínám vážně uvažovat o tom, že se k těm černým vrátím:-)

    OdpovědětVymazat
  7. chci vyzkoušet už od první chvíle, co jsem zahlédla reklamu na ni v časopise. Dopoužívám svou nynější a jdu do ni :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Teda řasenka mě moc zaujala! Zatím si kupuju levnější, jako Essence nebo tak, ale tady se vyplatí připlatit si :)

    http://anesagill.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem dřív kupovala řasenky od Essence, ale ty od Dermacolu mi vyhovují víc, mají podle mě daleko lepší štětečky i motu. Už jsem jich měla několik a vždycky nádherně prodloužily řasy a hlavně je krásně rozčesaly :)

      Vymazat
  9. Zrovna jsem jí teď viděla v reklamě a říkám si, že to tam Taťáně fakt moc sluší :) :D Řasenka vypadá krásně, mám hezké řasy i bez řasenky, ale s řasenkou, to je teprve NĚCO:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reklama se moc povedla:) A s těma řasama to ti závidím, já si vždycky přála mít krásný dlouhý a hustý řasy, tak snad někdy v přístím životě... :D

      Vymazat
    2. no... byl to překlep.. chtěla jsem napsat MÁŠ!:) já nemám řasy skoro žádné :( Omlouvám se, že jsem dala falešné info :D :D

      Vymazat
  10. Máš pěkné řasy i bez řasenky, co mě ale zaujalo, je tvoje obočí:) To u mě se s ním tolik nepoštěstilo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) A já furt přemýšlím, co s ním provedu... :D

      Vymazat
  11. Ten kartáček vypadá děsivě, já osobně mám nejradši miniaturní, plastové kartáčky. Nicméně ten prodlužující efekt na řasách je nádherný; a koukám, že opravdu nemáš slepené řasy (obvykle totiž na blozích čtu, jak řasenka neslepuje, a pak následuje fotka se slepenými řasami :D). Máš mimochodem moc hezké oči i obočí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za kompliment :) Kartáčku není proč se bát, není zas tak velký! :)

      Vymazat
  12. Hm, umí moc pěkné přirozené řasy a opravdu neslepené. Podobné řasy se mi podařilo vykouzlit jen z pár řasenkama, alespoň jedna za všechny Collistar Infinito. Tohle ovšem vypadá na levnější variantu. Co se týče řasenek, jsem docela fluktuant, takže ráda vyzkouším. Dík za tip:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, zkouším co chvíli něco jiného a hrozně mě to baví... ale tahle se zařadila mezi moje tři stálice - Imperialky :) O té od Collistar jsem četla, tak snad se mi taky někdy poštěstí ji vyzkoušet :)

      Vymazat
  13. Skvělý článek, díky za tipy :-) já mám teď políčeno na novou Rimmelku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Tak si uvědomuju, že od Rimmelu už jsem neměla řasenku ani nepamatuju... asi to budu muset napravit :)

      Vymazat
  14. Včera jsem si článek přečetla,dneska jsem si jí koupila.Mám radost,řasy mám(jako tady na fotce),krásně dlouhé(a to mám řasy krátké,rovné),prodlouží už po prvním nanesení, a hlavně mi neštípe v očích,zatím nevypadá,že by padala pod oči.Před nanesením jsem použila kleštičky na řasy.V DM za 199kč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kartáčku jsem se také obávala,měla jsem vždy "normální",ale s tímto se nanáší skvěle.Jo a opravdu řasenka "nepadá".Odličuje se dobře.

      Vymazat
    2. Jee, tak to mám moc velkou radost, že jste s řasenkou spokojené! :)

      Vymazat
    3. Opravdu jsem,dá se říct,že dokonce šťastná,protože všechny řasenky,co jsem měla,štípaly v očích.Tahle ne,ani při dnešním sněžení a fakt "nepadá" nebo aspoň mně ne.Moc moc děkuji za vyčerpávající recenzi,díky které jsem si jí vlastně koupila..

      Vymazat
  15. Máš pěkné obočí :) A taky blog!

    OdpovědětVymazat
  16. Chci se zeptat na tuhle řasenku.Patří mezi ty zabalené v prodejně?Nerada totiž kupuju takové ty odbalené,co všichni mohou otevřít:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bohužel netuším :( Pokud na ni zítra někde v obchodě narazím, napíšu ti to sem :)

      Vymazat
    2. Ne ne,zabalená není,aspoň v DM ne.Kartáček je vystavený,takže si ho můžeš dobře prohlédnout a osahat.A je tam tester.

      Vymazat
    3. Super, moc děkuji za doplnění :)

      Vymazat
  17. Vypadá hezky, ale ten bublinkový kartáček mě trochu děsí :D

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, mám trochu dilema - rozhoduju se mezi touhle řasenkou a Imperial gold, kterou bys mi spíš doporučila? Vím, že každému vyhovuje něco jiného, ale obě mají na netu dobré hodnocení, na fotkách vypadají téměř stejně, tak už vážně nevím :).

    OdpovědětVymazat
  19. replica bags louis vuitton Clicking Here v9t74y3q93 replica bags from china free shipping discover here k6n82o0n92 Ysl replica zeal replica bags reviews click site t9w33a5f47 replica louis vuitton bags replica bags blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...