blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

15 února 2013

Dermacol Aroma Ritual - Harmonizující tělové mléko belgická čokoláda

Dnes tu pro vás mám svoji zimní stálici - Harmonizující tělové mléko belgická čokoláda z řady Aroma Ritual od Dermacolu, o kterém jsem se letmo zmínila už v článku o svých zimních oblíbencích. Pokud tu vůni znáte, jistě mě chápete, že prostě nemůžu jinak a musím mu věnovat samostatný článek, který si bez pochyby zaslouží.

Je k dostání běžně v drogeriích, 200 ml vás vyjde na 99 Káčé. Ale seženete ho i na oficiálních stránkách Dermacolu.


Co o něm říká výrobce:
Tělové mléko s vůní čokolády s pomerančem zvláčňuje a zjemňuje pokožku těla, hydratuje ji a zanechává jemně provoněnou. Pomerančový olej osvěžuje mysl, rozveseluje, odstraňuje napětí a harmonizuje duši.

A co na něj říkám já:
To hlavní, proč ho naprosto bezvýhradně miluju, je jeho parfemace. Voní prostě božsky, sladce a fakt poctivě po opravdových pomerančích a čokoládě, žádná umělá chemická vůně. Až ho mám občas chuť ochutnat, naštěstí ale vždycky zvítězí zdravý rozum a já včas zadržím! Vůně se na pokožce postupně rozvíjí a z původně převážně sladké čokoládové vůně po chvilce vystoupí pomeranč, který už po zbytek doby převažuje. Co se týče výdrže, tak na pokožce se vůně udrží pár hodin.
Konzistence mléka je lehčí, takže se velice dobře roztírá a taky bleskově vsakuje a to úplně bez jakéhokoliv filmu. Pokožka je použití hydratovaná a zvláčněná a mysl uklidněná. Svět je po namazání prostě hnedka veselejší. Nebo aspoň ten můj. Hydratační schopnost je potom střední, průměrná. Je sice fakt, že teď na zimu by se mi hodilo, aby mléko bylo hutnější, protože moje pokožka je spíš sušší, ale pro normální pokožku určitě bohatě stačit bude. Ale vzhledem k jeho vůni mu jsem mu schopná a ochotná odpustit všechno, až taková je to mezi námi láska...

Shrnuto, podtrženo: Návyková příjemná vůně a průměrná hydratační schopnost. Pro majitelky extra suché pokožky to nic nebude, ale vám ostatním ho směle doporučuju. Tu vůni si zamilujete, slibuju! Já rozhodně neplánuji zůstat jenom u jednoho a už pokukuju po melounovém!

Zkoušely jste už tohle nebo nějaké jiné mléko z řady Aroma Ritual?
Které je vaše nejoblíbenější?





25 komentářů:

  1. Tuto vůni také miluju! I když mým největším favoritem je meloun. Takže do něj opravdu jdi. :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám v koupelně tento sprcháč a prostě ho miluju :-) Sprchový gel to je tedy naprosto průměrný a žádná velká hydratace se nekoná, ale ta vůně! Prostě jako ty piškoty Pims... Ségře jsem pak k vánocům koupila sadu sprcháčea tělového krému v kelímku a zrovna včera jsem koukala, že už se maže, jak může :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháč mám taky, spolu s mlékem je to nepřekonatelná dvojka... :D A ségru naprosto chápu, taky mažu, jak můžu :D

      Vymazat
  3. bože zbožňuju tu vůni, není nic lepšího :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Voní fakt nádherně, měla jsem i sprchový gel s touhle vůní a pak pistáciový gel+mléko. Jednou jsem si je koupila sama a druhou sadu jsem dostala k Vánocům :-D Doma ještě mám sprcháč hrozny s limetkou a ta vůně je prostě naprosto neuvěřitelná! Voní mi snad ještě víc než pomeranč s čokoládou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty hrozny jsem ještě neočuchávala, budu je muset co nejdřív vyzkoušet :)

      Vymazat
  5. Kdysi jsem k nějakému časopisu dostala malou verzi jasmínového a nic moc. Nekoupila bych si ho. Suverénně u mě vede čokoládové a pak hroznové.

    OdpovědětVymazat
  6. Ta vůně je nepopsatelnáá! Jsem k tomu čuchala v drogerce..někdy pořídím :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. tohle mléko mě hrozně láka!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem k němu už párkrát čuchala, ale prostě ten pomeranč a čokoláda mi nejdou dohromady :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně naopak právě zase jo, ale tahle věc je hodně subjektivní a věřím, že vůně nemusí sednout každému :)

      Vymazat
  9. já si tuhle koupila pistaciový gel a budu jasně potřebovat i mléko a pak ještě oba tyhle s čokoládou, aby pistáciím nebylo smutno :D voní to fakt úžasně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už taky plánuju, jak rozšířím svůj arzenál... :D Ty pistácie taky voní božsky... :)

      Vymazat
  10. je to nádherná vůně, měla jsem čokoládovo-pomerančový sprcháč a taky hroznovo-limetkový, který mi připomíná lipo. :o) Do tělového mléka jsem se ještě nedokopala, ale možná i na něj dojde. :O)

    OdpovědětVymazat
  11. Já teda nemám mlíka, protože mě ta cena trochu zarazila ale mám sprcháče, které jsem vychytala každý za 44Kč pistáciový, limetku s hrozny a tuhle čokoládu a nedám na ně dopustit. Čokoláda je boží a čuchala bych k ní nonstop ale ta limetka s hrozny? to je něco tak neskutečnýho že bych si to nejradši namačkala do pusy a v létě asi vykoumám nějaký podobný nápoj protože bych pak nepila nic jinýho =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Koukám, že jsme na tom s tím ochutnáváním podobně :)
      Tak limetku s hroznama už jsem očuchala a musím souhlasit, že je to bájo :) Sprcháč mám k mléku taky a to je pak teprve dvojité potěšení... :D

      Vymazat
  12. blog e7t53r1e47 replica louis vuitton handbags louis vuitton replica bags neverfull look at this website i8k13e2g56 replica designer bags replica bags koh samui replica bags online shopping gucci replica m7c41w3x63 replica bags delhi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...