blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

13 ledna 2013

Lak na nehty Catherine Arley - odstín 804

Už hodně dlouho se tu neobjevil žádný lakovací příspěvek, takže dnes tak trošku napravím reputaci a představím vám další ze svých oblíbených holografických laků od značky Catherine Arley, tentokrát odstín 804.

Stejně jako v předchozích dvou případech (odstíny 677 a 670) jsem lak sehnala na Omlazení, ale k dostání je i na Mimibazaru nebo na eBay a lahvička o objemu 14 ml mě vyšla na 89 Kaček.


Myslím, že z fotek musí být dostatečně jasné, proč si získal moje srdce. Může za to především ten úžasný odstín - ve stínu světlá decentní růžová s nádechem do mauve, která se na sluníčku rozzáří a díky holo efektu hraje všemi možnými barvami.

Co se týče vlastností, vezmu to tentokrát ve zkratce, protože platí do puntíku to, co jsem napsala v recenzi odstínu 670.
Konzistence je opět tekutější, jak u Catherine Arley laků bývá zvykem, což mi ve spojení s úzkým dlouhým štětečkem plně vyhovuje, protože se s ním bezvadně pracuje. Lak bleskově schne a kryje ve dvou slabších vrstvách. Na nehtech vám pak vytvoří nádherný lesk. Výdrž byla zhruba 2 až 3 dny a pak se začal olupovat, ale čert to vem, za tu krásu, co vám na nehtech vytvoří, jsem ochotná mu tu slabší výdrž i odpustit.

Líbí se vám? Jaký lak máte právě na nehtech? :)






37 komentářů:

  1. jé nádhernej a máš moc pěkně upravené ruce!

    OdpovědětVymazat
  2. lak je krásný, to jo... ale já prostě miluji tvoje nehty! taky bych chtěla takové. přesně v tom tvaru a délce. taky je nosím na krátko, ale moje nehty jsou oproti tvým poloviční,takže pak mám spíš nalakované kuličky než takové elegantní a sofistikované nehty... njn právě teď jsem závistí zelená, protože přesně takové nehty bych taky chtěla a nikdy je mít nebudu! tak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za kompliment, trb :) Ono je to něco za něco, tvar nehtů mám jakš takš dobrej, ale zase se mi děsně třepí, takže i když bych občas chtěla, tak si je delší nevypěstuju, takže tak :)

      Vymazat
  3. Nádherná barvička :). Já momentálně na nehtech nic nemám, ale odpoledne zkusím nějaký nailart :).

    OdpovědětVymazat
  4. Lakovací příspěvky já ráda! :D
    Momentálně mám jenom něco poloprůhledného bělícího, mám zkouškové, tak je to pro mě nejpohodlnější, o nic se nestarám...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky o zkouškovém moc nelakuju, spíš vůbec a když už, tak něco fakt nenápadného :)

      Vymazat
  5. Já mám teda jen odstín 670, ale tenhle je sakra pěknej :D

    OdpovědětVymazat
  6. Takový krásný nehty! A lak je samozřejmě taky moc hezkej. :) Já jsem včera ukořistila fialový lak z limitky Snow Jam od Essence, tak ho musím co nejdřív vyzkoušet. ;-)
    Deník fotografky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Po tom jsem se taky koukala, ale nakonec jsem usoudila, že fialovou zas až tak nenosím, tak jsem ho tam nechala :)

      Vymazat
  7. Oh! Zamilovala jsem se.
    A souhlasím s trb, ten tvar nehtů je prostě skvělý.

    OdpovědětVymazat
  8. Ten mám taky - nebo aspoň myslím, že je to on, moje lahvičky nemají žádná čísla :-(
    Momentálně mám na nehtech Illamasqua Glitterati.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi na jedné lahvičce chybí číslo, ale odstín jsem naštestí dovypátrala :) A jak tak koukám, tak ta Illamasqua vypadá na fotkách parádně, něco podbného by se mi taky líbilo :)

      Vymazat
  9. Vypadá vážně pěkně! Takový decentní a přesto výrazný :)

    OdpovědětVymazat
  10. ač růžové laky příliš nemusím, tak tenhle se mi moc líbí! :)
    jinak já právě lakuji svítivě žlutý flormar P06 :)

    OdpovědětVymazat
  11. Sobě bych ho nevybrala, protože nemám ráda ani růžovou ani holo, ale na tobě se mi líbí moc, opravdu vypadá krásně :-) Právě nemám na nehteh nic a mám je hnusné a polámané, buuu :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já zas na tu růžovou jsem a jak je to navíc ještě holo, tak jsem jasná... A nehty za pár dnů dorostou a budou zase hezké :)

      Vymazat
  12. víc lakovacích příspěvků:-)!!
    lak se mi moc líbí!

    na nehtech mám Kiko 255 a přes to China Glaze - Material Girl:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozkaz! :) Jůů, ten Kiko se mi líbí, ten vypadá moc hezky... asi si budu muset zase udělat menší nákupní výlet do Drážďan :)

      Vymazat
    2. no mně se taky moc líbí, blbý je, že ho mám jen půjčený, to je asi jeho největší nevýhoda:-))

      Vymazat
  13. Ten je nádherný:) Já teď na nehtech nic nemám:(

    OdpovědětVymazat
  14. Je super, a máš pěkné nehty;):D

    OdpovědětVymazat
  15. Úžasná barvička, ten by si mě také získal :)

    OdpovědětVymazat
  16. replica bags from china free shipping replica gucci bags y2x91w5j17 replica bags online shopping india Click Here m7s73s6y61 replica louis vuitton bags replica bags los angeles q9h62l4j78 7a replica bags replica hermes bag s3h28g2o59 replica bags aaa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...