blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

31 ledna 2013

Dermacol - Imperial Gold Mascara Řasenka pro extra délku a objem

Řasenku považuju za naprostou nezbytnost. Věc, bez které se moje kosmetická taštička prostě neobejde. A i když už jsem tu svoji nej řasenku dávno našla a zůstávám jí věrná, stále ještě občas zaexperimentuju a vyzkouším nějakou novou. Co kdyby se přece jenom náhodou našla ještě nějaká lepší? Dnešní recenze bude o jedné z nich, o řasence Imperial Gold Mascara od Dermacolu, která vám zajistí extra délku a objem řas a je spolu se stíny součástí Zlaté limitované kolekce

Řasenku seženete pouze v černé barvě. Na oficiálních stránkách Dermacolu koupíte 13 ml balení za 229 Kaček českých.




Co o ní říká výrobce?
Dodá řasám oslnivý objem a maximální prodloužení. Speciální kartáček dodá řasám až 15x plnější vzhled. Silnější vlákna řasy tvarují a dokonale rozčešou. Jemnější vlákna nanášejí texturu s vysokým obsahem pigmentů rovnoměrně od kořínků až po konečky řas.

A co na ni říkám já?
Řasenka má klasický velký kartáček - a to já ráda, protože mi přijde, že ten řasy daleko víc natáhne do délky a prostě celkově se mi s ním pracuje mnohem lépe než s těmi menšími. Kartáček je navíc ještě poměrně hustý, takže řasy nejen že parádně rozčeše, ale i oddělí. Hrdlo lahvičky potom zajistí, že na kartáčku zůstane tak akorát barvy, takže se nemusíte bát, že by vám nechtěně vytvořil efekt ala spider lashes. Jedinou možnou nevýhodu takhle velkého kartáčku vidím v tom, že nemusí být úplně vhodný pro majitelky extra krátkých řas.
Samotná hmota je velice dobře pigmentovaná, řasenka je doopravdy černo černá, takže i ty nejkratší řasy moc hezky zvýrazní. K tomu vašim řasám ještě navíc dodá objem a opravdu docela štědře je prodlouží. Ostatně, myslím, že fotky mluví za vše. Řasenka vydrží na očích celý den bez toho, aniž by opadávala, jakkoliv se rozmazávala nebo dělala jinou neplechu.

Shrnuto, podtženo: Za mě říkám jedno velké ano! Řasenka je skvělá a rozhodně se k ním vrátím. Jedná se sice o limitku, ale na chlup stejnou řasenku (až na obal), najdete i ve stálé nabídce pod názvem Imperial Mascara.

Máte to jako já a taky považujete řasenku za naprostou nezbytnost? 
A btw. máte něco ze Zlaté limitky od Dermacolu, popř. viděly jste ji někde v drogériích?





(Řasenka mi byla k zrecenzování poskytnuta zdarma, za což bych chtěla společnosti Dermacol moc poděkovat. Přes to všechno vás ale můžu ujistit, že v recenzi jsou prezentovány jen a pouze moje názory, za kterými si 100% stojím.)

21 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. To souhlasím, mám tuhle černo zlatou kombinaci moc ráda :)

      Vymazat
  2. Vypadá dobře, já zůstávám ale věrná řasenkám od Maybelline, i když mám dlouhé a husté řasy, tak jejich řasenky mi je vždy o 100% prodlouží a zhustí:D:)) Ale už bych taky mohla vyzkoušet něco jiného:D.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tu mám v šuplíku jednu Maybellinku, která teprve čeká na svoji chvíli, až trošku zredukuju svoji aktuální zásobu 12 řasenek :D

      Vymazat
  3. Dela fakt pekne rasy, coz me prekvapuje, ja jsem totiz militantni zastankyne plastovych kartacku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, to dělá. Já to mám přesně naopak. Mám mnohem radši kartáčky klasické.

      Vymazat
  4. ja ji ještě nikdy nezkoušela, ale určitě by stála za to ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Řasy vypadají opravdu moc pěkně :) Pokud na ní někde narazím, vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tuhle limitku v drogériích zatím neviděla, ale řasenku najdeš v klasickém "nelimitovaném" balení jako Imperial Mascara :)

      Vymazat
  6. veľmi sa mi páči ten prirodzený efekt ;) túto si kúpim :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si teď pořídila tu, podle ten nej, tak jsem na ní zvědavá :).

    OdpovědětVymazat
  8. Je šílená škoda, že jedinou hnědou řasenku má Dermacol pouze Obsesión...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky ráda hnědé řasenky, vypadají mnohem přirozeněji, ale už jsem si nějak navykla za poslední dobu na ty černé a ani mi to nejpřijde :)

      Vymazat
  9. Řasy ti nalíčila moc pěkně a navíc má doopravdy povedený obal:)

    OdpovědětVymazat
  10. Asi si ji koupím, na fotce vypadá vážně parádně :). Od té doby, co jsem si koupila pár řasenek "na nic" se rozhoduju hlavně podle recenzí na netu, tak snad splní to, co o ní tvrdíš :) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, řasenky vždycky poctivě testuju, než o nich napíšu :) Věřím, že nebudeš zklamaná, pokud se pro ni rozhodněš :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...