blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

22 prosince 2012

SenzaBox - edice prosinec 2012

Jako tradičně přicházím s obsahem své krabičky s menším zpožděním, za což opět může Česká pošta, takže tímto bych jí ráda veřejně "poděkovala" za velice proklientský přístup a příště už jedině kurýrem. No nic, popojedem... Tákže jelikož máme před Vánoci, řekla jsem si, že zkusím tentokrát krabičky obě. Na Ladybox jsem byla po minulém vydařeném vydání fakt natěšená a SenzaBox mě naopak zase nalákal tím, že sliboval umístění produktu od značky Make Up For Ever, takže to dá rozum, že jsem musela mít krabičky obě, že?


Jestli mě něco na prosincové edici SenzaBoxu dostalo, tak jeho krásné vánočně laděné balení, na kterém si tvůrci museli dát opravdu záležet. Krásná červená krabička se stříbrným logem a stříbrnou ozdobou. Uvnitř potom tradičně jemný šustivý červený papír a stříbrná mašlička, která mě vážně moc potěšila. Když bych měla porovnat s prosincovým pytlíkovým Ladyboxem, SenzaBox u mě v tomhle ohledu vyhrál na plné čáře... holt jsem krabičková a netajím se tím! :)
Uvnitř krabice jsem našla opět letáčky, v porovnání s LadyBoxem jich ale bylo o poznání míň, za což chválím. Ještě se hodí poznamenat, že pro tentokrát už přišla krabice řádně přelepená izolepou, moc se mi líbila i černá páska s logem, za čož chválím podruhé. Tyhle detaily já dokážu náležitě ocenit...


Tentokrát jsem uvnitř SenzaBoxu našla celkem 9 produktů. Stejně jako v případě Ladyboxu jsem se snažila články o prosincové kabičce přeskakovat, aby to rozbalování nebyla taková nuda, když už budu vědět, co mě v balíčku čeká. Co se mi ale nevyhnulo, byla kauza "make-up", díky čemuž mi bylo předem jasné, co za produkt mě čeká a že z něj rozhodně radost mít nebudu.



Rouge Artist Natural Lipstick - Make Up For Ever (1, 5 g)
Produkt, který mě potěšil. Trošku jsem se totiž obávala, co od MUFE na nás z krabičky vykoukne a když jsem spatřila minibalení rtěnky, byla jsem nadšená. Odstín nositelný, navíc přesně podle mých představ a mini balení k sežrání. Radost mi jen kapánek kazí fakt, že rtěnka nejde úplně zasunout a tak mám při každém zavírání víčka obavy, že ji zlomím.
Tahle značka byla tím hlavním impulsem, proč jsem si prosincový SenzaBox objednala, takže jsem ráda, že v tomhle ohledu nejsem zklamaná. (+)

BC Oil Miracle Finishing & Light Finish Treatment - Schwarzkopf Professional (5 ml)
Další z produktů, který mě potěšil. Je to sice prcek, ale vypadá to, že na pár použití rozhodně vystačí. Na olejíček jsem hodně zvědavá, nedávno jsem si totiž v Douglasu pořídila minibalení Biosilku, tak alespoň budu mít porovnání. Z předběžného zkoumání zatím můžu říct, že moc hezky voní. (+)

Růžový pleťový krém - Dr. Hauschka (5 ml)
Jedná se o nejoblíbenější krém této značky. Abych pravdu řekla, tak od Dr. Hauschky jsem ještě nic nezkoušela, takže krém mi v balíčku přišel vhod. Je sice hutnější a výživnější, takže je vhodnější spíš pro sušší pokožku, ale v zimním období s ním nebudu mít problém. Navíc moc hezky voní a vzdáleně mi připomíná slaměnkový L'Occitane. (+)


24H Control Make-Up + Satin Make-Up Base - Dermacol (15 + 15 ml)
Plné balení dlouhotrvajícího make-upu, které vyvolalo vlnu kritiky. Předně se asi hodí říct, že já osobně bych s umístěním make-upu neměla zas až takový problém, kdyby odstín byl přiřazen opravdu podle dotazníku, který jsem vyplňovala přesně proto, aby se mi něco podobného nepřihodilo.
Dávat do boxů jeden odstín? Ok, proč ne, kdyby ovšem byl světlejší. Ale rovnou trojka? To mi přijde hodně odvážné, zvlášť teď v zimě. Problém číslo dvě mám s tím, že když už jsme měli velké balení báze pod make-up v říjnové edici, proč ji cpát jako součást něčeho jiného i do té prosincové?
Je fakt, že odstín mi zas až tak tmavý nepřijde (ještě přece jenom nějaké ty zbytky opálení mám), ovšem na můj vybledlý obličej si ho fakt dát nemůžu, takže poputuje mamce, ta ho snad ocení víc. (-)

Parfémová voda So Elixir Purple - Yves Rocher (15 ml)
Za mě říkám krok vedle, protože jestli je opravdu těžké mě něčím potěšit, pak je to vůní. Tahle je hodně těžká, silná, kořeněná a sladká. Prostě a jednoduše se mi ani krapet nezamlouvá a nezamlouvá se ani doma, takže pokud o ni budete mít zájem, můžete si o ní zahrát v příští giveaway, protože jak jsem četla, tam mnohým jiným blogerkám se naopak líbí. (-)


Kosmetická taštička - Dermacol
Růžovou já ráda, takže jsem opět potěšena a to i přes to, že mám momentálně doma přetaštičkováno. Asi jsem musela být v minulém životě straka, jinak si nedokážu vysvětlit, že mě vždycky tak moc nadchne všechno, co se třpytí. Každopádně taštička se povedla a já tleskám. (+)

Zubní pasty + kartáček Sensodyne (20 + 20 ml)
Se zubníma pastama v boxech v zásadě nemám problém, pokud se objevují jako dárek navíc a nezabírají místo jiným regulérně kosmetickým produktům. Na ústní hygienu já dám a navíc tyhle mini balení budou super na cesty. Z kartáčku zas až tak velkou radost nemám, protože už léta letoucí používám značku Curaprox, která mi vyhovuje a nehodlám to měnit, ale tak na zkoušku nebo jako nouzovka dobrý. (+)


Když to vezmu kolem a kolem, rozhodně jsem čekala od prosincové edice víc, mnohem víc. Po rozbalení jsem sice měla radost, ale dva metry vysoko jsem do vzduchu neskákala. Má radost z říjnového balíčku byla rozhodně větší a dosud nebyla překonána ani vánoční edicí obsahem MUFE a to už je co říct. Z krabičky jsem tak trošku na rozpacích a zatím to vidím tak, že tu příští nejspíš vynechám a vyčkám, kam se bude SenzaBox ubírat dál.

Máte nebo nemáte prosincový SenzaBox? Co na něj říkáte?

15 komentářů:

  1. Senza Boxík nemám, ale obsah se mi líbí. A balení taky. Teď, po celé aféře, ovšem všichni vyčkávají, tak uvidím, jak si Senza Box vyžehlí reputaci...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama jsem zvědavá, snad si reputaci napraví, protože začal dobře :)

      Vymazat
  2. O vůni si ráda zasoutěžím, voní mi:)
    Jsem také zvědavá, kam se bude SB ubírat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že je o ni zájem, protože jí bych ji nevyužila! Vůně teda bude v příští GA ;)

      Vymazat
  3. No jo, česká pošta fakt není dobrá. Ale senza box vypadá skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Česká pošta mě poslední dobou točí, ale moje blbost, že jsem nezaškrtla kurýra :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Celkem jo, až na ten make-up a vůni. Škoda, že produkty, co mi nesedly byly zrovna v plných baleních :)

      Vymazat
  5. prosincový Senzabox mám taky.. a obsah mě poměrně zklamal, ale jako u tebe.. jsem nadšená z krabičky, která se mi nádherně hodí do pokoje:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krabička se jim vážně moc povedla. Jsem z ní nadšená ze stejného důvodu jako ty, protože se mi taky hodí do pokoje :)

      Vymazat
  6. Senza box nemám, výrobky jsou moc pěkné, až na ten makeup ten by mě taky nevyhovoval, asi všem dávali č.3, někomu to vyhovuje, ale většina dívkám ne, tedy aspoň takhle jsem to pochopila podle blogů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, s make-upem se jim to moc nevyvedlo, protože většina blogerek jsou bledulky, jako já. Já ho nakonec dala mamce, která je přece jenom snědší a sedne jí skvěle, tak mám radost, že jsem ho aspoň takhle "využila" a že udělal radost někomu jinému.

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...