blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

02 prosince 2012

Minerální oční stíny Everyday Minerals - Bundled Up a Live Austin Live + Štětec na oční stíny Eye Blending

Dnes pro vás mám pokračování článku o minerálních očních stínech Everyday Minerals s tím rozdílem, že dnes se kromě stínů samotných zaměřím ještě na štětec Eye Blending od téže značky. Dnes se zaměřím na odstíny Live Austin Live a Bundled Up. Vše výše zmiňované seženete na e-shopu Pure SkinCare.
Stejně jako minule platí, že stíny koupíte v 1,7 g balení za cenu 229 Korun a na výběr máte ze 45 odstínů. Vybírat můžete zde. Štětce seženete v různých cenových kategoriích (konkrétně Eye Blending za 249 Kaček), pro přehled klikejte zde.


I u těchto dvou odstínů platí přesně do puntíku to, co jsem psala minulém článku. Jsou skvělé a rozhodně vám je doporučuji, protože za tu cenu dostanete opravdu dobrý produkt, navíc v množství, které vám vydrží na věky.

Minerální oční stíny Bundled Up
Bundled Up je sněhově bílá matná barva, která je univerzálním pomocníkem při líčení. Je skvělá nejenom jako základová barva (a to nejen pro denní líčení), ale hodí se i pod obočí a do vnitřních koutků i přes to, že je matná. Používám ji mimo jiné i pro zjemnění přechodů při blendování do ztracena. Prostě a jednoduše další z odstínů, které se rozhodně hodí mít.
Více informací o odstínu zde



Minerální oční stíny Live Austin Live
Live Austin Live je potom už z těch výraznějších odstínů. Je to krásná středně fialová barva plná malinkatých zlato oranžových třpytek, které vytvářejí moc hezké různobarevné odlesky. Je super pro výraznější večerní líčení, ale já ji používám i pro denní líčení, hlavně do očních záhybů. Velké využití u mě má i na místo linek.
Více informací o odstínu zde.



Neodpovídá sice barevně, ale jsou tam alespoň trošku vidět třpytky.
Štětec na oční stíny Eye Blending
Na první pohled je poznat, že štětec je opravdu kvalitní a moc hezky zpracovaný. Má bambusovou rukojeť, je lehký a skvěle se s ním pracuje. Je skvělý nejenom na nanášení sypkých očních stínů, které na něj hezky přilnou a neopadávají, ale hravě si poradí i s těmi klasickými. Štětinky jsou syntetické, poměrně husté a pěkně měkké, takže do citlivých očních víček nepíchají. Díky tomu, že jsou i poměrně pevné, se se štětcem dají velice dobře rozmazávat stíny a vytvářet tak velice snadno kouřové líčení. Řekla bych, že štětec je ideální i pro začátečníky, kteří ještě tak úplně neví, jak na to, protože s tímhle štětcem je totiž veškeré blendování a spojování barev hračka. Takže mě nezbývá nic jiného, než štětec doporučit.
Více informací o štětci zde.




A na úplný závěr si dáme ještě nějaké to líčení. Abych byla upřímná, jsem zvyklá chodit nalíčená spíš nenápadně, takže nic divokého ode mě nečekejte.
Na první fotce můžete vidět na celém víčku bílý matný stín Bundled Up, v záhybu potom Nutmeg z minulé recenze. Jako linku jsem použila fialový stín Live Austin Live.


V druhém líčení jsem jenom obměnila stíny. Na celém víčku najdete opět odstín Bundled Up, do záhybu jsem tentokrát dala Live Austin Live a přechod jsem ještě zjemnila odstínem Nutmeg. Jako linku jsem použila stín Ado To You z minulé recenze.



Co vy a minerální oční stíny? Používáte je a nebo dáváte přednost těm klasickým?

(Výrobky mi byly poskytnuty k zrecenzování jako PR vzorek, za což bych chtěla e-shopu pureskincare.cz moc poděkovat. Přes to všechno vás ale můžu ujistit, že v recenzi jsou prezentovány jen a jen moje názory, za kterými si 100% stojím.)

15 komentářů:

  1. Tyhle dva odstíny neznám, ale jak koukám, jsou stejně perfektně pigmentované jako ostatní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem ty svoje nafotila http://tuttobenecz.blogspot.cz/2012/12/mineralni-ocni-stiny-everyday-minerals.html

      Vymazat
    2. Jo jo, jsou pigmentované nádherně. Díky za odkaz, na článek mrknu a moc ráda si počtu i o jiných odstínech :)

      Vymazat
  2. ty fialové jsou krásné! Vypadají skvěle! Navíc je u nich super, že se opravdu snad nikdy nevypotřebují:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se ta barva taky moc líbí, i když Nutmeg jsem si asi oblíbila víc. A taky mi přijde, že jsou bezedné :)

      Vymazat
  3. ten štetec by som brala, je proste BOOHOO! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štětec je super, žádný lepší jsem zatím ještě neměla :)

      Vymazat
  4. První líčení se mi vážně líbí! Ale nejvíc unešená jsem z toho štětce, přesně takový potřebuju! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z něj taky unešená, je totiž vážně bezvadný :)

      Vymazat
  5. me se taky nejvic libi ty fialove :-)

    OdpovědětVymazat
  6. krasne odtiene na kazdy den!
    Inak nezabudni sa zapojit do mojej Ziaja giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, dlouho jsem na blogu /jak svém tak ostatních/ nebyla. A co ten make-up, který jsi u mě vyhrála, jaký byl? Ani jsi se mi nepochlubila :-DD Já ho totiž neznám, tenhle konkrétně, ale Astor mám ráda :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, make-up je skvělý, chystám určitě recenzi. Byla bych rychlejší, ale jsem bledule a musela jsem se na dovolené trošku přiopálit, aby mi ten odstín sednul :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...