blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

05 prosince 2012

Ladybox - prosinec 2012

Je mi jasné, že všechny už svůj prosincový Ladybox určitě máte, mně ho doručovali až dnes a musím říct, že jsem se na něj těšila jako malá. A možná jsem se těšila i o to víc, že jsem si nenechala "zkazit" překvapení a všechny články a prosincovém Ladyboxu jsem včera úspěšně ignorovala, což se mi nikdy před tím nepodařilo. Takže radost dvojnásobná, co vám budu povídat!





Začnu, jako tradičně, balením. Překvapilo mě, že tentokrát nepřišla krabička, ale vše bylo úhledně nakládáno ve vystlaném černém pytlíku. Jako překvápko a zpestření dobrý, ale příště bych ocenila zase krabici, která mě osobně přirostla k srdci víc. V krabici navíc ještě přišla poměrně velká spousta letáčků a maxi uvítací dopis.

Takže co jsem teda ve svém prosincovém Ladyboxu našla?
Našla jsem v něm 3 plná balení, pokud počítám i ořezávač nehtové kůžičky, 2 cestovní balení, 2 deluxe vzorky a nějaké ty pytlíčkové vzorečky. Suma sumárum to tedy máme dohromady 7 výrobků za cenu 299 Kaček.


Dead Spa Tělové máslo Milk and Honey - NevO (250 ml)
Jak jsem psala už minule, tělová másla já mám moc ráda, zvlášť teď v zimě, takže z umístění tohohle výrobku do Ladyboxu jsem nadšená. Sice mi jeho vůně úplně nesedla, je výraznější a těžší, ale vhledem k tomu, že máslo se poměrně rychle vstřebává a zanechává pokožku krásně hydratovanou si myslím, že nakonec budeme i přesto kamarádi. (+)

Ořezávač nehtové kůžičky - NevO
Ořezávač nehtové kůžičky občas používám, je to moc šikovná věc, ale je poměrně ostrý, takže se s ním musí opatrně. Přišla jsem na něj díky Sonidlu, takže pokud nevíte, jak jej používat, mrkněte na její blog. (+)


Oční stín - Inglot (2,3 g)
Pro mě jednoznačně největší a nejpříjemnější překvapení celého boxu, protože jestli bych něco nečekala, tak že na mě z pytlíku vykouknou právě Inglotí stíny, které jsem navíc měla v plánu už docela dlouhou dobu vyzkoušet. Přišel mi fialový odstín č. 325, který nevyužiju zrovna každý den, ale na večerní výraznější líčení nebo linky bude určitě fajn. (+)

Bio Karité levandulový balzám - Saloos (19 ml)
Levandulová vůně, to je moje, a že tenhle voní opravdu poctivě! Navíc multifunkční hojivý balzám se hodí snad vždycky, tenhle je navíc v minibalení, které můžu tahat v kabelce, takže mé nadšení stále trvá. (+)

Daily microfoliant - Dermalogica (13 g)
Peelingy používám a nedám na ně dopustit, navíc čisticí pudr by měl být k pleti daleko šetrnější. Přiznám se, že je to pro mě novinka, kterou určitě moc ráda vyzkouším. Malé roztomilé balení a fakt, že by měl sjednocovat tón pleti, si rozhodně zaslouží plus. (+)


Basic Sensitiv Krém na ruce - Lavera (20 ml)
Co vám budu vykládat, malá balení mě prostě baví a utáhnete mě na ně vždycky. A krém na ruce se snad  musí hodit každému. Tenhle moc hezky a nevtíravě voní, poměrně rychle se i vsakuje a krásně promastí suché ruce. Ideální kabelkový pomocník. (+)

Clarity maska a odličovač 2 v 1 - Fleur de Santé (15 ml)
Abych se přiznala na výrobky typu 2 v 1 a podobně moc nejsem, ale tenhle u mě využití určitě najde. Výrobek poměrně hezky voní a navíc působí proti předčasnému vzniku vrásek a revitalizuje pleť(+)

Vzorečky Lavera + Nobilis Tilia
Od Lavery jsem v pytlíku našla ještě 3 vzorky 24 hodinového intenzivního hydratačního krému Bio divoká růže & bio makadamiový ořech. Krém je hutný a hodně výživný, což nejspíš nebude nic pro mě. Mezi letáčky pak na mě ještě vykouknul vzoreček Jemného peelingu s jojobovými estery od značky Nobilis Tilia, z něho mám naopak moc velkou radost a už se těším, až ho vyzkouším.



Suma sumárum, já jsem ze své prosincové krabičky přímo nadšená. Nenašla jsem v ní totiž nic, co bych nevyužila a spoustu výrobků jsem navíc měla v plánu i vyzkoušet. Pokud bych měla srovnávat se SenzaBoxem, který jsem tento měsíc vynechala, právě kvůli výrobkům, které obsahoval, Ladybox ho převálcoval na plné čáře.

Máte svůj prosincový Ladybox? Co na něj říkáte?Nemáte ho a chcete ho? Objednávat ho můžete zde!


(Prosincový Ladybox mi byl k zrecenzování poskytnut zdarma, za což bych chtěla Ladbox týmu moc a moc poděkovat. Přes to všechno vás ale můžu ujistit, že v recenzi jsou prezentovány jen a jen moje názory, za kterými si 100% stojím.)

27 komentářů:

  1. Nemame vsetky, Slovenkam chodi neskor!! :/

    OdpovědětVymazat
  2. mam ho a je skvely! fialove stiny ti malicko zavidim :-) bane.. zaslozis si je. ja mam cerne, ale daji se hezky rozetrit do sede.. :) no jestli ches, tak vice u me...http://www.blondatejsvet.cz/2012/12/ladybox-prosinec-2012.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se moc těším, až stíny vyzkouším. Ty černé vypadají podle fotek taky moc hezky, i když jsou nejspíš docela dost výrazné :)

      Vymazat
  3. Já ho nemám. Balením bych byla nadšená, ale výrobky zřejmě moc ne, když na ně takhle koukám. Nicméně, hlavně že ty jsi spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, já jsem spokojená moc, naprostá trefa do mého vkusu :) Naopak mě zase neuchvátilo to balení, protože zrožňuju krabičky všeho druhu :)

      Vymazat
  4. úplne ma dostal tento lady box! :))

    je u mňa GA alias pozvánka

    OdpovědětVymazat
  5. Stíny mám stejné a na linku jsou super, i v práci si všimli :) jen balzám mám s granátovým jablkem, ale taky fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je ještě nezkoušela, budu to muset co nejdřív napravit... ale zatím si je všichni moc chválí :)

      Vymazat
  6. já to mám půl na půl. doufám, že až použiji tu půlku, kterou tak nadšená nejsem, tak se to změní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, uvidíš. Já jsem nadšená moc a to i několik dnů po :)

      Vymazat
  7. Mně se tento Ladybox líbí moc a moc! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě tento Ladybox nijak neoslnil,naopak.Ještě,že jsem si ho neobědnala.Mischa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to samé jsem si říkala o SenzaBoxu. Holt není možné se s každou krabičkou trefit do vkusu každé z nás :)

      Vymazat
  9. Já si ho neobjednala a ani mi to nějak nevadí...

    OdpovědětVymazat
  10. Mě by celkem lákal čistící pudr... Jinak krém na ruce od Lavery znám, pro mě není dost mastný, ale hezky voní a je takový svěží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na něj taky moc zvědavá, určitě o něm ještě napíšu. Pokud chceš odsypek a vyzkoušet ho, máš ho mít :)
      A co se krému týče, ta vůně je dokonalá. Většinou mívám problém, že mi ty "bio" krémy vůbec nevoní, takže v tomhle ohledu jsem příjemně překvapená :)

      Vymazat
    2. Chci! :D Napíšu ti mail, díky :)

      Vymazat
  11. Já ho nemám jelikož šetřím, ale jinak bych byla nadšená úplně stejně :).

    OdpovědětVymazat
  12. já bych měla největší radost z levandulového balzámu Saloos. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...