blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

28 listopadu 2012

Minerální oční stíny Everyday Minerals - Nutmeg a Ado To You

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na minerální oční stíny Everyday Minerals, které jsem k zrecenzování dostala od e-shopu Pure SkinCare, který nejen tuto značku, ale i mnohé jiné, distribuuje do ČR. V této recenzi se zaměřím na dva odstíny, konkrétně na Nutmeg a Ado To You, další dva odstíny si potom dáme zase někdy příště.
Ještě dodám, že stíny koupíte v 1,7 g balení za cenu 229 Korun a na výběr máte ze 45 odstínů. Vybírat můžete zde.


V prvé řadě bych ráda pochválila odstíny, jsou nejenom krásné, ale i hezky syté a výborně pigmentované. Ačkoliv jsou stíny sypké, velice snadno se nanáší, protože krásně přilnou ke štětci a dají se i dobře vrstvit. A díky výborné pigmentaci produktu ani nespotřebujete tolik.
Stíny jsou poměrně jemně namleté, takže jsou skvělé i na blending, výborně se do sebe spojují a není těžké je rozmazat do ztracena. Co se mi líbí je, že stíny nepráší ani nepadají pod oči, když se líčíte. Zapomenout nesmím ani na praktické a hlavně pevné balení, které můžete bez obav převážet, aniž by se vám po první cestě rozpadlo. Navíc se mi ty jednoduché EDM obaly moc líbí a jsou mi děsně sympatické.
Stíny můžete používat několika způsoby. Buď klasicky na sucho, na mokro a nebo jako linky. Co se týče použití na sucho, přijde mi, že ať dám či nedám bázi, vydrží mi stejně, celý den bez toho, aniž by se slévaly či vytrácely. Pokud je chcete používat na mokro nebo jako linky, stačí namočit štětec a stíny pomocí něj aplikovat. Odstín je pak daleko intenzivnější a vydrží na víčkách bez problému po celý den.

Myslím, že mnohé z vás bude zajímat i složení, které je přírodní a poměrně minimalistické. Produkty jsou veganské a cruelty free. Za mě tedy rozhodně říkám jedno velké ANO, protože do těchto stínů se jednoznačně vyplatí investovat.

Minerální oční stíny Nutmeg
Nutmeg je skvělý odstín pro každodenní běžné nošení. Jedná se o matný hnědý taupe s šedým podtónem. Podle mě je to snad univerzální barva, která se vždycky hodí a snad každému padne.
Já ho používám na denní i večerní líčení. Když chci jemné a nepříliš výrazné smoky eyes, kombinuju ho právě s Ado To You. Perfektně ale vypadá samotný jenom s gelovými linkami.
Více informací o odstínu zde.

Everyday Minerals Nutmeg

Everyday Minerals Nutmeg swatch

Minerální oční stíny Ado To You
V tomhle případě se jedná o perleťové zemté zlaté oční stíny, které se naprosto úžasně lesknou a hází krásné odlesky. Jsou skvělé na výraznější večerní líčení, obsahují spoustu malých třpytek a jako linky vypadají přímo božsky. Pokud je ale nanesete ve slabší vrstvě, jsou skvělé i na běžné denní líčení.
Více informací o odstínu zde

Everyday Minerals Ado To You

Everyday Minerals Ado To You swatch

A na závěr ještě malá ukázka jednoduchého a rychlého líčení. Předem se omlouvám, světelné podmínky jsou na nic a foťák mi ještě navíc sežral všechny barvy. Na celé víčko jsem použila odstín Nutmeg, do záhybu potom Ado To You. Do vnitřního koutku a pod obočí jsem dala odstín Bundled Up, který vám představím příště.

Znáte minerální oční stíny od EDM? Používáte je? Jaký je váš  oblíbený odstín?

Everyday Minerals líčení - Nutmeg + Ado To You
 
(Minerální oční stíny mi byly poskytnuty k zrecenzování jako PR vzorek, za což bych chtěla e-shopu pureskincare.cz moc poděkovat. Přes to všechno vás ale můžu ujistit, že v recenzi jsou prezentovány jen a jen moje názory, za kterými si 100% stojím.)

17 komentářů:

  1. souhlas s Ew.. nutmeg vypada jako pan dokonaly mezi barvami na denni noseni...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na denní nošení je to ideální odstín, ale i Ado To You, i když vypadá výrazně, se dá "zkrotit" a nosit i přes den :)

      Vymazat
  2. páčia sa mi tieto odtiene, hlavne nutmeg. A s tým zložením majú u mňa veľké + :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá recenze :) Já od EDM nic nemám, ale na tu značku koukám už hodně dlouho a jak tak pročítám tvoji recenzi, tak si říkám, že už si musím konečně něco objednat :) Chtěla bych vyzkoušet hlavně jejich minerální make-up, ale koukala jsem i na oční stíny a právě odstín Nutmeg se mi zamlouval, určitě do něj taky půjdu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Určitě EDM vyzkoušej, já s touhle značkou mám jen ty nejlepší zkušenosti. Mám doma kromě stínů i tvářenku a její pigmentace i výdrž je skvělá. A minerální make-up mě taky moc láká, co jsem četla recenze na internetu, tak jsem byla překvapená a moc mě to nadchlo.

      Vymazat
  4. Používám a mám s nimi taky tu nejlepší zkušenost. Jen možná jsem větší nemehlo, ale občas při líčení mám něco málo pod očima naprášeno. Naštěstí se to dá lehce štětcem ostranit. Používám už cca přes dva roky nějaká vzorková balení, která jsou taky v krabičkách po 1 g. Stále dost zbývá a pak ještě dva stíny v plném balení 2.5 g a ty snad v životě nevypotřebuju :) Udělám z nich přehled a časem hodím na blog. Objednávala jsem přímo z EDM, pak ale zrušili zasílání do ČR. Jestli už znovu zasílají k nám jsem zatím nezjišťovala. A mají i solidní štětce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se těším, až u tebe si o stínech počtu. Jinak štětec mám taky a souhlas, že je super, přemýšlím, že jich objednám víc... tenhle týden bude recenze. EDM sice zaíláni do ČR zrušili, ale jejich sortiment se dá sehnat právě na e-shopu pureskincare.cz :)

      Vymazat
  5. Tuhle značku nepoužívám, ale stíny vypadají skvěle:)

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Jak je to možné? A já myslela, že je tak profláknutá :)

      Vymazat
  7. máš úžasný obočí :)
    jo teda...stíny taky dobrý..ale obočí mě uchvátilo víc :D

    OdpovědětVymazat
  8. Značka pro mě neznámá, ale krásné odstíny!

    vesspurplediary.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstíny mají moc hezké a hlavně, stíny jsou opravdu kvalitní :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...