blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

06 listopadu 2012

Lak na nehty Gabriella Salvete - odstín 129

Období růžových laků mám pro letošek nenávratně za sebou. Spolu s podzimem a sychravým počasím na mě totiž přišlo období zemitých a zelených odstínů. No prostě typicky přírodní barvy, na které mě jinak po zbytek roku neužije.

V dnešním příspěvku bych vám ráda představila jeden úžasný lak na nehty od Gabrielly Salvete v odstínu 129. Kupovala jsem ho sice už na jaře, ale chuť nalakovat ho přišla až teď. Tehdy jsem ho ulovila ve výprodejovém stojánku v Rossmannu za úžasných 25 Kaček. No řekněte, vy byste ho tam snad nechaly? Já teda ne! Zvlášť po tom, co jsem se do něj tak bezmezně zamilovala u Limett a U dvou Verunek.


Jedná se o trávově tmavě zelený lak s bohatým obsahem světle zeleného shimmeru, který vytváří zlatavé odlesky. Odlesky jsou patrné hlavně při pohledu v lahvičce, na nehtech už pak tak výrazně vidět nejsou. Odstín je jedním slovem úžasný a já se do něj naprosto zbláznila.

Co se týče lakování, tak je to bájo. Úzký (ještě ten starý) štěteček ve spojení s 'tak akorát' konzistencí (rozuměj ani ne příliš tekutou, ale ani hustou), to je prostě značka ideál. V první vrstvě mi na pár nehtech sice trošku díroval, ale druhá vrstva všechno hezky napravila, takže budiž mu to odpuštěno.

Krytí je dobré, ale lak doporučuji nanášet ve dvou vrstvách, jedna se mi zdála býti nedostatečnou. Na fotkách můžete klasicky vidět dvě vrstvy spolu s nadlakem. Lak schnul poměrně rychle, vytvrzovač od FS jsem na něj dávala víceméně ze zvyku. Výdrž je velice slušná, mám ho na nehtech už třetí den bez jakýchkoliv známek opotřebení. Jiné laky jsou většinou po třech dnech KO a zralé na odlakování.

Jedinou jeho nevýhodu vidím v tom, že je strašně špatně k sehnání. Ve velkých drogériích typu Rossmann apod. už ho neseženete, protože není součástí stálé nabídky. Zkusit své štěstí můžete jedině v menších zapadlejších drogeriích, ale ani tak není úspěch zaručen.

Co na něj říkáte? Líbí se vám? Jaký odstín máte v tomhle období oblíbený vy?




41 komentářů:

  1. Vidíš to, mám ho a ještě jsem ho nelakovala. Chyba, je fakt pěknej :)
    Jinak docela velkou nabídku starých GS laků mají v zapadlejších drogeriích Teta :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic si z toho nedělej, já ho taky lakovala poprvé až dnes... až mi to ale nakonec přišlo líto, že se mi tak dlouho válel v šuplíku, když je to takovej krasavec.

      Vymazat
    2. Jojo, v Tetě mají zásobu :-) to jsem si sama potvrdila a navíc za cenu 59Kč, aspoň teda u nás:-)Dokonce se mi tam podařilo ulovit jeden za 29Kč :D

      K dnešnímu postu: Opravdu moc krásná barva! Máš krásné nehty:-)

      Hezký den

      Vymazat
  2. Vypadá moc hezky, jen nevím, jestli bych si zrovna na zelenou troufla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zvyknout se dá na všechno, směle do toho... S touhle zelenou já problém překvapivě nemám, s tmavší už by to pro mě asi byl nezvyk :)

      Vymazat
  3. Laky GS falt zbožnuju, od té doby, co jsem je objevila, je těžké lakovat nehty něčím jiným :) Tahle barvička se mi moc líbí, ale bohužel pro mě zelené nehtíky nejsou, spíš jsem ten typ na modré, rudé, fialové, šedé apod. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý máme ty své barvy... já na zelenou taky musím mít náladu a nenosím ji na nehtech pořád, naopak zase moc nejsem na ty modré :)

      Vymazat
  4. Tyjo, na tvých nehtech vypadá skvěle, ale já si zelenou na sobě nedovedu představit :).

    OdpovědětVymazat
  5. Pane jo, ty nás nalákáš na takovej krásnej lak a pak řekneš, že není k sehnání?? :D :D To si děláš srandu ne? :D :D Chtěla bych si umět nalakovat nehty tak krásně jako ty :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Je nádherný, mám ho taky a skoro lituju, že jsem si z toho výprodejáku nevzala hned dva :( Jinak já v tomhle období střídám všechny druhy fialové a šedé, jsem zvědavá, jak dlouho mě to bude bavit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, taky mám teď připravenou jako další barvu fialovou :)

      Vymazat
  7. Tak to je moc krásná barvička! Jestli ho někde u nás v zapadákově zmerčím, jdu určitě do něj :3

    OdpovědětVymazat
  8. Hah, můj oblíbený

    Lil

    OdpovědětVymazat
  9. no já sem ho v tom výprodejovém stojánku nechala a dodneška se kvůli tomu mlátím do hlavy, protože tohle je snad už naprosto nesehnatelný lak! :-( teda alespoň já sem na něj nikde nenarazila, ale v malých drogériích. moje lakovací srdíčko po něm tak může jenom plakat! :-(((
    jinak úžasně nalakováno! kam na tak krásný nehty holky chodíte...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji! :) Si kolikrát říkám, že aspoň ty nehty vypadají trochu k světu, když už ten zbytek stojí za starou bačkoru... :D
      Tak to je škoda, třeba se ti ještě poštěstí a někde ti náhodou cvrkne do nosu ;)

      Vymazat
  10. Joo tak na zelenou, na zelenou mě zase užije celej rok :-D ... na tvých nehtech vypadá skvěle, daleko líp než na mě, určitě bych ho, být tebou, nosila častěji :) Mně se teď nehty začaly hrozně třepit, tak nevím, jestli mám vůbec zase fotit laky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, vezmu si tvá slova k srdci :)
      Já měla s nehtama stejnej problém před létem, pomohlo mi úplně přestat lakovat (ani zepvňující laky) a zobat vitamíny. Teď jsem po dlouhé době zase s lakováním začala, tak uvidíme, co to s mýma nehtama udělá.

      Vymazat
  11. Jé, tenhle mám doma taky, děkuju za připomenutí, málem jsem na něj zapomněla... :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tahle zelená je super.. krásná barvička :)

    OdpovědětVymazat
  13. Je to moc pěkná zelená! Určitě se po ní někde poohlédnu a budu doufam, že se mi poštěstí :) Já totiž miluji zelenou!! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Já zelenou moc nemusím, na podzim miluji hlavně rudé laky :D :).

    OdpovědětVymazat
  15. Hned když jsem ho viděla, první co mě napadlo byla Poison Ivy :)

    OdpovědětVymazat
  16. zelenu nemusím ale tento je krásny :-)

    pozývam na minigiveaway :-)http://nadkinsvet.blogspot.sk/2012/10/moja-prva-rozdavacka-pre-milovnikov.html

    OdpovědětVymazat
  17. Holky, moc vám všem děkuju za milé komentáře :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tak to je fakt nádherná barva! Na jaře bych ji určitě hodně využila:)

    OdpovědětVymazat
  19. Páni, je fakt prďácký, taky bych po něm skočila, kdybych na něj narazila. :D

    OdpovědětVymazat
  20. Není to moc k tématu, ale musím říct, že je moc fajn konečně vidět bloggerku, která si umí nalakovat nehty, aniž by měla přetaženo přes kůžičku atd.. Já chápu, že to není jednoduché, chce to pevnou ruku a cvik, ale tak, když už to ukazuju na netu, tak by to mělo aspoň nějak vypadat. A Ty máš krásný ruce a nehty. Fakt radost pohledět. Já jsem na takovýhle maličkosti ujetá, takže se omlouvám všem, koho se to dotkne, ale velkej palec nahoru pro Tebe :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...