blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

13 listopadu 2012

Ladybox - listopad 2012 + výherce orientální giveaway

Přiznám se vám dobrovolně a bez mučení, že jsem těm krabičkám krásy dočista propadla. Sama tomu sice dost dobře nerozumím, protože na tyhle překvápka zrovna moc nejsem, ale s každou povedenou krabičkou se moje závislost stává čím dál tím větší a o to je to horší.
Takže jak už asi určitě všechny správně tušíte, dneska přicházím s přehledem, co všechno obsahovalo moje listopadové vydání Ladyboxu. Box mi sice přišel už před nějakým tím časem, ale já chtěla vidět, jestli mé původní nadšení z něj hezky rychle neopadne... a neopadlo.




Čím bych chtěla začít, je krabička. Ta první, klasická s víčkem, mi byla daleko víc sympatičtější. Né že bych neměla ráda inovace, navíc ta černo růžová kombinace je super, ale prostě mě tahle magnetická krabka zase tolik nenadchla, navíc mi přišla mírně natržená a ve finále se mi napůl rozlepila. Ale protože hlavní je obsah, dost bylo brblání a jdeme na to...

Takže co jsem teda ve svém listopadovém Ladyboxu našla?
Našla jsem v něm 4 plná balení, mezi která počítám i kosmetickou taštičku, 1 cestovní balení, 3 deluxe vzorky a nějaké ty slevové kupony. Suma sumárum to tedy máme dohromady 8 výrobků za cenu 259 Kaček.  


Tělové mléko Fruit de Noël - Yves Rocher (300 ml)
Jedná se o jedno z plných balení, které v LB najdete. Co mě na tělovém mléce zaujalo, je jeho nevtíravá ovocná vůně, která se mi hrozně moc líbí. Mléko má lehčí konzistenci, do pokožky se tedy vsakuje bleskurychle a zanechává ji hezky hydratovanou a sametově jemnou. (+)

Tělové máslo Mango Smoothie - NIP + FAB (50 ml)
Tohle cestovní balení mi přišlo vhod, protože tělová másla mám moc ráda, takže na cestách se mi určitě bude hodit. Vůně opět moc příjemná, hodně slaďoučká. Konzistence tužší, typicky máslová, ale i přes to se dobře roztírá a bleskově vsakuje. (+)

Kokosový peeling s krystalky z cukrové třtiny (vodní meloun) - Reniu (15 ml)
Jelikož melounovou vůni zbožňuju, jsem z tohohle výrobku naprosto unešená. Peeling je navíc opravdu poctivý. Obsahuje spoustu krystalků, které pokožku hezky zbaví odumřelých buněk a navíc ji i krásně provoní a nevysuší. (+)

Šampón z kokosového mléka (bílý zázvor) - Pure Fiji (29 ml)
Roztomilý deluxe vzorek, který jsem popravdě ještě nezkoušela a upřímně bych asi radši ve svém boxíku našla koupelový olej. Holt na ty vzorky vlasové kosmetiky zase tak moc nejsem. Šampon by měl být bez sulfátů a navíc i svěže a nevtíravě voní, tak uvidíme. (-)


Radiant Blush Soft Peach - Fleur de Santé (5,6 g)
Z tvářenky mám teda obrovitánskou radost, protože mi přišla v pro mě využitelném odstínu. Odstín je moc hezký, taková univerzální přirozená barva, která hází zlaté odlesky. Balení je bytelné a obsahuje zrcátko i štěteček. Navíc i krásně drží po celý den. (+)

Řasenka  Yves Rocher (6,5 ml)
Dekorativní kosmetiku já ráda, takže ani s tímhle produktem Ladybox team nešlápnul vedle. Řasenka mi přišla v černé barvě, ale nevadila by mi ani hnědá. Má super malý klasický kartáček, který řasy hezky rozčeše a oddělí. V jedné vrstvě vypadá hodně přirozeně, ve druhé už je výraznější. Já jsem spokojená. (+)


Saténová toaletní taštička - Fleur de Santé
Taštička je hodně prostorná, takže pokud toho s sebou běžně v kabelce netaháte tolik, nic pro vás to nebude. Naopak ale bude zase super na delší cesty, takže využití u mě rozhodně najde. Větší taštičku jsem měla v plánu si pořídit, takže tímhle mi ubyla jedna starost a zároveň i položka z wishlistu. (+)

Macaccino - Iswari (20 g)
Energetický nápoj, který nahradí i ranní kávu. Já ho zkoušela do jogurtu a musím říct, že mi celkem chutnal. Příště si ho akorát trošku dosladím. Za mě tedy opět plus a v boxu příště ráda něco podobného najdu. (+)


No, takže já jsem z téhle krabičky opět nadšená. Výběr produktů je moc povedený a mně se absolutně trefil do vkusu, pokud nepočítám ten šampon. Pokud vás krabička taky zaujala a ještě ji nemáte, můžete si ji na stránkách Ladyboxu stále objednat.

A co vy, máte svůj listopadový Ladybox? Co na něj říkáte?

Ještě mi zbývá jedna malá povinnost, a sice vyhlásit výherce mé poslední orientální giveaway. Random opět rozhodl nekompromisně, takže sláva vítězům a čest poraženým. Děkuji vám všem za účast a nebojte, nějaká pěkná soutěž se tu v dohledné sobě zase objeví!


16 komentářů:

  1. Gratuluju! A z LB jsem nadšená úplně stejně ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji Lady (jedné z mých velmi oblíbených blogerek :)! A taky jsem stále z LB nadšená, už mám objednaný i prosincový a těším se na něj.

    OdpovědětVymazat
  3. Jak to tak vidím, asi si budu muset taky nějaký objednat.

    http://www.pudlo.cz/blog

    OdpovědětVymazat
  4. v tomto lady boxe sa riadne rozšupli ;DD potešíl

    OdpovědětVymazat
  5. Ach ach, už dlouho jsem chtěla zkusit tu cukrovou pastu, tak jsem doufala... ale neva, Lady gratuluju a těším se, že nám o tom přinese recenzi! ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, jestli chceš, tak mám ještě jednu pastu do zásoby, tak mi napiš email a já Ti ji klíďo píďo pošlu ;)

      Vymazat
    2. Ne, kdepak, somrovat jsem neměla v úmyslu :) Jsi hodná, budu si to pamatovat ;-)

      Vymazat
    3. To je mi jasné, já to tak ani nebrala. Ale tak jako tak, dovezla jsem jich víc a jedna mi tu nevyužitě leží, takže bych se jí aspoň "zbavila", páč mám teď sama dvě rozdělané :)

      Vymazat
  6. Boxík mám, ten cukrový peeling je úžasný, miluju ho! :) A pak to mléko od NIPaFAB je super. Rozhodně jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  7. taky si ho příště musím objednat!:D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Musím se přiznat, že jsem ještě nepodlehla ani jednomu boxu :) Z každého se mi vždycky líbí tak dvě věci a ten zbytek bych asi nevyužila :( Třeba mě nakonec zláká taky, kdo ví :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...