blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

30 listopadu 2012

Hydreane BB krém od La Roche-Posay

Dnes tu pro vás mám recenzi další z řady "evropských" BB krémů, tentokrát se na zoubek podíváme BB krému Hydreane od La Roche-Posay. Nevím jak pro vás, ale pro mě bylo překvapením, že i lékárenská kosmetika propadla BB mánii a tak jsem byla zvědavá, jak se jim tohle BíBíčko povedlo.

BB krém seženete ve 40 ml tubě a na výběr máte 2 odstíny - růžový a béžový. Ještě dodám, že i když se BB přizpůsobí barvě vaší pleti, předem ho doporučuji vyzkoušet, protože rozdíl v odstínech je velký. Vzoreček seženete, tak jako já, v každé partnerské lékárně. Jejich seznam najdete zde. Pro více informací o produktu potom klikejte na oficiální stránky La Roche-Posay.

(zdroj)



Co slibuje výrobce:
V jednom kroku hydratuje, zklidňuje a chrání pleť. BB minerální pigmenty se okamžitě spojí s pletí pro sjednocený, rozjasněný a svěží vzhled. Hedvábná a nemastná textura pro jemnou a pružnou pleť. Nekomedogenní. Hypoalergenní. Formule obsahuje minimální obsah niklu.

Moje hodnocení:
BB krém má nemastnou, velice lehkou texturu. Díky obsaženému glycerinu je hodně klouzavý a do pleti jej tak musíte zapracovávat déle. Ale jinak mi přijde, že se celkově dobře roztírá, nežmolkovatí ani nedělá žádné mapy a na pleti potom není skoro vůbec cítit. Parfemace je lehká, nikterak výrazná a pro mě celkem příjemná a známá. Mám takový pocit, že nějaký přípravek od La Roche, co jsem měla, už takhle voněl. Nejspíš sérum. Každopádně jakmile krém nanesete na pleť, vůni přestanete cítit, takže je to opravdu jenom detail.
Tak a teď zase to krytí... Je to klasika pro evropská BíBíčka, což znamená krytí hodné tónovacího krému nebo chcete-li, velice malé. Takže pokud máte problematickou pleť, rozhodně to nebude nic pro vás. Menší barevné nesrovnalosti zakryje a pleť sjednotí, to zase jo, ale to je tak všechno. Nějaké větší zčervenání, flíčky po akné nebo třeba kruhy pod očima, to už je problém. A vrstvit můžete jak chcete, ale k ničemu vám to stejně nebude, protože lepšího krytí tím bohužel nedosáhnete.
Ještě nutno dodat, že BB krémy běžně nanáším prsty a proto když jsem někde (už nevím kde) četla, že když BíBí nanesete štětcem, dosáhnete lepšího krytí. Tak jsem se rozhodla dát mu teda ještě šanci napravit si reputaci a na pomoc jsem povolala štětec. A hádejte, jaký byl rozdíl? Samozřejmě nulový...
Krém obsahuje termální vodu, takže hlavně pro suchou pleť je naprosto bezvadný. Dále obsahuje ještě vitamín E a SPF 20, což mně osobně na léto přijde poměrně málo. Složení je bez parabenů.
BB krém má lesklý finiš, takže po nanesení doporučuju přepudrovat, pokud se nechcete lesknout. A výdrž? Slabší, na obličeji mi vydržel tak půl dne, tedy nějakých 6 hodin.
Shrnuto podtrženo, tenhle BB krém vám krásně projasní a sjednotí pleť, takže pokud nemáte problematickou pleť a nepotřebujete velké krytí, tak ve spojení s korektorem je to super volba, protože vypadá hezky přirozeně. Pokud ale problematickou pleť máte, dejte od něj ruce pryč, protože byste z výsledku byly akorát nešťastné. Mě bohužel vzorečky ke koupi plného balení nepřesvědčily.

Zkoušely jste tenhle BB krém? Co na něj říkáte?  Nebo teprve máte v plánu ho vyzkoušet?






16 komentářů:

  1. no vidis, to me nenapadlo zajit do lekarny pro vzorecek. Zkusit jsem ho chtela uz dlouho. I kdyz podle Tve recenze se mi libit nebude :-( ale mozna stejne pro vzorecek zkusim zajit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus a uvidíš, za vyzkoušení nic nedáš a třeba ti nakonec sedne :)

      Vymazat
  2. už jsem na něj koukala na plakátu, když jsem šla okolo lékárny, ale přijde mi to jako zbytečně drahá sranda :(.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně nepřijde zas až tak drahý, ale je fakt, že se dají podle mého názoru koupit daleko lepší BBčka za stejnou nebo lepší cenu.

      Vymazat
  3. Mám ten světlejší odstín Light a mám smíšenou pleť. Má lesklý finish, takže používám pudr. Jinak spokojenost. Používám ho v kombinaci s denním krémem a korektorem. Za sebe říkám ano, hlavně na zimu, přes léto používám minerální makeup a na zimu chci něco hydratačního.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych nepotřebovala lepší krytí, tak jsem s ním asi taky spokojená, na léto podle mě musí být super. Já osobně mám na zimu mám radši klasické make-upy nebo asijské BB krémy.

      Vymazat
  4. Mě spíš lákají ty pravé BB Creamy :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty klasické jsou o něčem úplně jiném, mně tyhle evropské taky moc neberou.

      Vymazat
  5. No co jsem četla recenze na různé bb creamy tak tenhle určitě není nejhorší, ale i tak mě to teda ke koupi nepřesvědčilo ... mě teda nejvíc láká ten pravý asijský, který je ale bohužel dost drahý ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, souhlasím, že není nejhorší, třeba Garnier za mě byl docela propadák. Zkus mrknou na eBay, tam se dají pravé asijské BB krém sehnat poměrně levně, jen je potřeba dávat pozor na to, aby si člověk nekoupil padělek.

      Vymazat
  6. myslím že tento by mi celkom sadol už som čítala veľa kladných recenzií naňho ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Já ho zkoušela a byla jsem spokojená. Krytí je malé, takže se spíše hodí na dny, kdy nepotřebuji, aby pleť vypadala bez chybičky. Ale právě v tyto dny pleť nezatěžuje a byl moc příjemný. Já určitě o koupi uvažuji /měla jsem ve vzorečkách/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, to krytí by mohlo být lepší, pak bych si ho určitě taky pořídila, protože na pleti vypadá moc přirozeně a jak píšeš, je i moc příjemný.

      Vymazat
  8. Když ho porovnáš s tím BB a L´oreál, který je lepší? Dnes jsem zkoušela ten L´oreál a jsem z něj nadšená. Nadšená jsem i z tvého blogu, tak jsem se ihned přidala ke sledovatelům :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, moc děkuji! :) A za mě říkám, že L'Oréal je rozhodně lepší jak Hydreane, na pleti vypadá hezky přirozeně a ta konzistence je taky lepší. Ale na ty asijské jsou, co se týče schopností krytí, oba krátké.

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...