blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

18 listopadu 2012

Gel na místní použití z řady Nuno - Ziaja

Já obvykle bývám k přípravkům podobného typu docela skeptická a o to mám pak větší radost, když zjistím, že vono to vlastně funguje. A o čem že je to vlastně dneska řeč? O Gelu na místní použití na pokožku se sklonem k vyrážce a akné od Ziaji, který je vhodný jak na obličej, tak i na záda, ramena a hrudník.

Gel seženete v 15 ml tubičce za 99 Kaček zde


Co slibuje výrobce:
- snižuje rozvoj bakterií
- redukuje tvorbu akné
- zklidňuje podráždění
- nevysušuje pokožku
Aktivní látky: Ac.Net, kyselina salicylová, alantoin, výtažek z bílého čaje, šalvěje a vilínu, provitamín B5 (D-panthenol)

Moje hodnocení:
Gel má spíš řidší lehoulinkou a nemastnou konzistenci. Nanáší se bodově na postižená místa a nechává se vstřebat. Díky své konzistenci se vstřebává poměrně rychle, takže pokud ho nanášíte, jako já, těsně před spaním, můžete být bez obav, že se vám všechen z obličeje ztratí do polštáře. Co se týče parfemace, na kterou já hodně dám, tak gelík moc hezky jemně a nevtíravě voní. Což beru jako plus.
Tak a teď to hlavní - účinky. Já vám nevím. Testuju ho už nějakou dobu a většinou mám pocit, že zabírá, ale občas si s nějakým pupínkem prostě neporadí. Rozhodně ale nečekejte, že se večer namažete a ráno nebude po pupínku ani památky, takhle to bohužel nefunguje... Ale! Pupínek se rozhodně zmenší, zmírní se otok i zčervenání. A nevysušuje pleť! Rozhodně si ale myslím, že je to super věc, kterou se hodí mít pro "případ nouze" po ruce.

Jakou tajnou zbraň používáte na pupínky vy?



(Gel mi byl poskytnut k zrecenzování jako PR vzorek, za což bych chtěla společnosti Ziaja moc poděkovat. Přes to všechno vás ale můžu ujistit, že v recenzi jsou prezentovány jen a jen moje názory, za kterými si 100% stojím.)

19 komentářů:

  1. mne teraz dochádza čosi také od oriflamu taak kúpim toto ;) ďaky

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá dobře! :)
    já mám teď podobný gelík od Avonu, z řady clear emergency... ale podle mě prostě 100% na pupínky nebude fungovat nic

    OdpovědětVymazat
  3. tak ten by se mi hodil, ikdyž poslední dobou moc pupínků nemám, což musím zaklepat!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to moje pleť má teď naopak nějaké špatné období :(

      Vymazat
  4. Ja mám niečo podobné od Baley, za nejaké dve eurá cca a mám pocit, že to celkom pomáha, ale mierne to vysušuje. Tiež to nie je zázrak, ale v stave núdze to určite pomôže :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to budu muset mrknout do dm-ka, netušila jsem, že Balea dělá něco podobného :)

      Vymazat
  5. Já mám od značky Cannaderm Stop kožním defektům s 50% konopí a funguje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní skvěle :) Konopná kosmetika je prý docela fajn a hlavně účinná.

      Vymazat
  6. Mě už naštěstí pupínky moc netrápí, ale pro mnoho dívek to bude určitě skvělý pomocík :).

    OdpovědětVymazat
  7. No, tak to bych se s tím musela natřít asi celá :)) Zvláštní postavičky na krabičce - co tím asi chtěli naznačit? :D Jinak takhle lokálně používám roll-on od Garnieru a je celkem fajn - taky zmírní zarudnutí a pupínek zmenší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě by se teď momentálně hodil :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem teď poslední dobou taky moc ráda, že ho mám :D

      Vymazat
  9. Já už jsem zkoušela kdeco, bohužel zatím bez nějakého viditelného výsledku.Nemůžu sice říct, jak by moje pleť vypadala kdybych nepoužívala vůbec nic, ale stejně mě štve kolik jsem do too vrazila peněz.Je jedno o kolik penez šlo, o jakou značku, konzistenci a trvanlivost, pupínky mám stejně a po několika se mi to i zhořšilo nebo jsem se celá osypala.Jak to řeším?Kašlu na nějaký přirozený vzhled, nejjednoduší je si na obličej napatlat make-up, korektor a pudr a vyrazit.Nechci vás k něčemu podobnému nabádat, koneckonců každý nemá tak nevyléčitelnou pleť jako já, rozhodně bych vás ale chtěla vyvést z omylu že krémy dělají divy.Budeme to muset všechny nějak přežít.Jinak moc hezký blog:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Ono taky hodně záleží na tom, z jakého důvodu se ti ty pupínky dělají, někdy je na ně kosmetika krátká a je potřeba upravit hladinu hormonů pomocí HA. Ani jsem nechtěla tvrdit, že krémy dělají divy, to ne, ale občas jsou velice dobrými pomocníky :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...