blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

18 října 2012

Vyhlazující maska s výtažkem z perel - Pearl Elixir Mask - Dermacol

Už poměrně dlouho se na blogu neobjevil článek o pleťové masce, takže dnes je konečně čas to napravit. Konkrétně se tedy podíváme na zoubek Vyhlazující masce s výtažkem z perel (Pearl Elixir Mask) od Dermacolu, kterou už určitě mnohé z vás znáte. Maska je určena pro všechny typy pleti a obsahuje koenzym Q10 a vitamin A.

Prodává se v praktickém pytlíčkovém dvojbalení (2x8g), které vás na oficiálních stránkách Dermacolu vyjde na 43 Kč.


Co slibuje výrobce:
Pleťová maska s cenným perlovým extraktem a koenzymem Q10 poskytuje pleti dokonalou ochranu proti prvním vráskám a podporuje mladistvý vzhled pleti. Redukuje jemné vrásky a rozjasňuje pleť.

Moje hodnocení:
Začnu balením, které mi prostě vyhovuje. Pokud čtete blog pravidelně, určitě už víte, že z pleťových masek mám nejraději právě tyhle "pytlíčkové", protože je můžu často střídat, bez toho, aniž by se mi doma hromadila spousta lahviček. Pokud navíc máte stejnou úchylku jako já, což znamená, že rády zkoušíte pořád něco nového, jistě mě chápete. Balení vám vystačí na 2 aplikace, pokud masku použijete i na dekolt. Pokud ji ale budete aplikovat pouze na obličej, vystačí vám v pohodě na víckrát, tipuju tak 3 až 4 aplikace.

Pleťová maska je převážně bílá, kapku narůžovělá a její konzistence je lehká krémová, ale přesto výživná. Maska je navíc ještě velice jemně parfemovaná, její vůně nevtíravá, lehká a moc příjemná.

Co se týče použití, masku jsem nanášela v silnější vrstvě na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu a nechala jsem ji působit zhruba 20 minut. A jak to celé dopadlo? Moje pleť byla po použití téhle masky krásně vláčná, až jsem byla překvapená, protože takový efekt na mě snad ještě žádná jiná pleťová maska neměla. Dále bylo poznat, že pleť je hezky vyživená a hydratovaná, ale není zbytečně zatížená.
Upřímně, já nikdy moc přípravkům, co slibují vyhlazení pleti nevěřila... a možná to byla chyba. Sice nevím, jak to ta maska dělá, ale ona to dokázala, pleť je po ní totiž opravdu nádherně vyhlazená a řekla bych, že i rozjasněná. Takže za mě opět jedno velké doporučení.

Zkoušely jste už nějaké pleťové masky od Dermacolu?



(Maska mi byla k zrecenzování poskytnuta jako PR vzorek, za což děkuji. Proto bych ráda podotkla, že i přes to je celá recenze založena na mých názorech a zkušenostech s daným výrobkem.)

23 komentářů:

  1. To je dobrý nápad s těmi pytlíčky, také mám doma pár masek s pocitem, že je snad nikdy nevypotřebuji. Jestli se mi to někdy podaří, jdu do pytlíčků :D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, taky jsem to tak vždycky měla, takže jakmile se mi povedlo lahvičky spotřebovat, od té doby už si kupuju jenom pytlíčky :)

      Vymazat
  2. Já se téhle řadě zatím vyhýbám, protože mi přece jen ještě pár let chybí do doporučené věkové hranice, kdy ji používat, nicméně občasná maska určitě nic nezkazí, takže díky za tip :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi pár let ještě chybí, ale taky si myslím, že čas od času použít výrobek pro jinou věkovou kategorii neuškodí :)

      Vymazat
  3. To já jsem pro změnu už hodně přes věkový limit :) Ale kupodivu mě z téhle řady překvapil denní krém. Někde mi ho přihodili a já ho bez nějakých velkých očekávání vyzkoušela a byl fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se koukala, že mají celou řadu a celkem mě zaujala, i když na to věk ještě nemám :)

      Vymazat
  4. Taky upřednostňuji pytlíčkové, ale tuto jsem ještě nezkoušela. Díky za tip:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama :) Jani, určitě ji vyzkoušej, je to super věc :)

      Vymazat
  5. Tak už vím, co si letím koupit:D díky!
    http://kristygoodwill.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. i love love love your header, the idea with the make up-city is brilliant

    want to follow each other? i will defiently follow back

    my blog:
    http://thebizarrebirdcage.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  7. Výtažek z perel tak to mě opravdu zaujalo

    OdpovědětVymazat
  8. tak tuto určitě vyzkouším, já používám jenom pytlíčkové :-) můj favorit je zahřívací od Garnieru, a je fakt super.

    OdpovědětVymazat
  9. Fajn recenze! Pěkný blog. Tuto masku používám taky a jsem s ní velmi spokojená, zřejmě u ní chvíli zůstanu než objevím něco zázračnějšího :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...