blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

14 října 2012

Regenerační šampon Keratin s arganovým olejem a Vlasová infuze Panthenol + keratin - Bione cosmetics

Asi nemusím ani říkat, jakou jsem měla radost, když jsem u nás doma v malém zapadlém městě na Vysočině objevila, že je zde k dostání kosmetika Bione a to nejen vlasová. Takže jsem samozřejmě neváhala, na nic nečekala, a hned jsem si pořídila Šampon Keratin s arganovým olejem a Vlasovou infuzi Panthenol + keratin. Za normálních okolností bych si koupila ještě kondicionér do řady, protože bez něj se běžně neobejdu, ale ten neměli, tak jsem se spokojila alespoň s tímhle. Holt změna je život.

A když už jsme u toho, nebojte se, že vás ochudím o recenzi na "klasickou" keratinovou řadu, zanedlouho se dočkáte, čestný skautský!


Regenerační šampon Keratin s arganovým olejem (Bione cosmetics)

Jestli mě u tohohle výrobku něco překvapilo, byla to parfemace, šampon totiž voní naprosto nemlich stejně jako "klasická" světle modrá keratinová řada (o kondicionéru jsem psala zde). Z lahvičky se tedy line svěží unisex vůně, která neurazí ani pány.
Co se týče vlastností, tak šampon je průhledný, má klasickou konzistenci a naprosto parádně a bohatě pění, takže ho stačí opravu malé množství. Vlasy jsou po umytí pěkně čisté, lesklé, nejsou vysušené a mají objem.
Jak jsem ale psala už v úvodu, moje vlnité vlasy jsou zhýčkané a po použití jen samotného šamponu nejsou uhlazené tak, jak bych si představovala. Sice to není nejhorší, ale pro můj dobrý pocit je kondicionér prostě potřeba.

Cena za 260 ml byla 77 Káčé. Šampon klasicky neobsahuje silikony ani ropné produkty a podle výrobce jej lze použít i jako šampon tělový, což jsem nezkoušela, protože mi to přijde škoda.


Vlasová infuze Panthenol + keratin (Bione cosmetics)

Jelikož už mi pomalu, ale jistě dochází Duo tekuté vlasy, začala jsem se nedávno poohlížet po nějaké adekvátní náhradě. Takže jistě pochopíte, že když jsem viděla výrobek s názvem Vlasová infuze, který byl navíc od mé oblíbené značky Bione, neváhala jsem ani vteřinu.
Vlasová infuze  je v praktické lahvičce s dávkovačem/rozprašovačem. Plusem je i fakt, že rozprašovač se dá uzamknout, takže se s vlasovou infuzí můžete vydat bez obav i na cesty. Co se týče parfemace, tak infuze naopak voní naprosto odlišně než všechny ostatní "keratinové" vlasové přípravky. Její vůně je taková sladká a hodně mi připomíná takové ty staré "retro" deospreje z dob, teď už, dávno minulých. Ale pokud vám vůně nesedne, nezoufejte a neházejte flintu do žita, na vlasech se totiž vůbec nedrží.
Přípravek aplikuju podle pokynů výrobce, což znamená po umytí šamponem ještě do mokrých nevysušených vlasů, cca 20 sekund do vlasů "zapracovávám" a pak klasicky vysuším ručníkem.
Vlasy jsou po použití nádherně lesklé, hladké a mají objem... a já jsem samozřejmě nadmíru spokojená!

Ještě dodám, že za 260 ml jsem dala 86 Kaček, což si myslím, že je super cena, vzhledem k tomu, že přípravek nejen slibuje, ale i umí.

Znáte tyhle přípravky od Bione cosmetics? Jaké oblíbence z vlasové kosmetiky Bione máte vy?


36 komentářů:

  1. Hm, vypadá to dobře. Určitě časem vyzkouším, díky za tip =)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to dobře a cena je taky super!:)

    OdpovědětVymazat
  3. neznám, ale vyzkouším. arganový olej voní uplně nádherně a kdo by nechtěl nadherné vlasy:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, je fakt, že arganový olej je pro vlasy hodně dobrý :)

      Vymazat
  4. Já nic od Bione nemám, sice jsem je viděla v drogérii, ale nelíbily se mi jejich obaly. Nicméně za tu cenu to zní dost dobře!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty obaly sice za moc nestojí, ale to, co je uvnitř obal mnohonásobně předčí :)

      Vymazat
    2. V jakých drogérií jsi je viděla :-( Děkuji když tak prosím písni na mejla matysek.sok@seznam.cz

      Vymazat
    3. V jakých drogérií jsi je viděla :-( Děkuji když tak prosím písni na mejla matysek.sok@seznam.cz

      Vymazat
    4. Mají je v menších soukromých drogériích. V Brně například v Jasmínech, v Praze údajně v PeMi :)

      Vymazat
  5. Značku jsem až do teď vůbec neznala :).

    OdpovědětVymazat
  6. Vůbec to neznám, ale vypadá to podle tvé recenze fakt dobře:)

    OdpovědětVymazat
  7. Bione? Říkám fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, fuj......aneb zkuste se zeptat majitele drogerií, jak po čase některé jejich výrobky plesnivý. Pokud vím, není to schváleno ani Státním zdravotním ústavem. Fuj, fuj, fuj....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bohužel nevím, takovéhle informace se ke mě nikdy nedostaly a abych se přznala, tak mně jejich výrobky vyhovují.

      Vymazat
    2. Pokud by to nebylo schváleno Státním zdravotním ústavem, nesmělo by to být v prodeji.
      Mimo to jsem teda ještě plesnivej kosmetickej výrobek neviděla...

      Vymazat
    3. Pozor na zmatene informace. Státní zdravotní ústav již asi 10 let vůbec nic neschvaluje, v unii se dle zákonů neschvaluje totiž vůbec nic !! Můsí být provedeno posouzení bezpečnosti pro zdraví fyzických osob a to dělají nezávisle privátní instituice.
      BIONE kosmetiku používáme doma delší dobu, různé věci, mají toho strašně moc a ta kosmetika je složením a tím co umí, při své ceně naprostá bomba, úplně bezkonkurenční.Ty obaly, no to je asi věc názoru a taky jak u čeho. Jinak ale u nás super jedničky s hvězdičkami.
      Alča Prostějov

      Vymazat
  8. Tak tuhle značku tedy vůbec neznám. Recenze moc pěkná, jen mě teda nezaujaly moc ty obaly...a já na tohle docela dám no...Na druhou stranu, co by člověk chtěla za tu cenu, že? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly za moc nestojí, to uznávám, taky jsem s tím ze začátku bojovala, ale jsem moc ráda, že jsem tu původní nedůvěru překonala a výrobky si koupila, protože mi vyhovují :)

      Vymazat
  9. Ta vlasová infuze je podle mého gusta. Libuju si v bezoplachových přípravcích. Ale momentálně mám Oil Miracle, tak nemám potřebu kupovat další. Ovšem tenhle Bione ho dostává na lopatky v ceně. 86 kaček za 260 ml oproti cca 500,. za 100ml je rozdíl. Zajímavý tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si poslední dobou taky navykla po každém umytí ještě používat beoplachovou péči a přijde mi, že na vlasech je to znát. Jenom teda nevím, jak Oil Miracle, ale tohle je nemastné.

      Vymazat
  10. Vypadá to dobře, já s touhle kosmetikou zkušenost zatím nemám.

    OdpovědětVymazat
  11. Já tuhle značku vůbec neznám, ale ta vlasová infuze mne tedy hodně láká! :)

    OdpovědětVymazat
  12. mmmm,to vypadá dobře...asi budu muset vyzkoušet!:D
    http://kristygoodwill.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. škoda, že se to nedá běžně sehnat v droge
    obaly jsou teda děsné, ale nepřekonatelný problém by to pro mě nebyl a něco bych zkusila, dám spíš na složení no ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomhle ohledu máme holt my Brňáci výhodu, páč tyhle šampony mají skoro na každém rohu. Obaly jsou děsný, to souhlasím, ale podstatné je to uvnitř :)

      Vymazat
  14. Jé, já jsem zrovna včera psala článek o konopném šamponu a keratinovém bezoplachovém kondicionéru.
    Jsem ráda, že i tobě tato kosmetika sedla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, moc ráda si článek přečtu, protože o tom jejich konopném šamponu taky přemýšlím, je to spolu s arganem jedna z novinek :)

      Vymazat
  15. Značku vůbec neznám, ale výrobky vypadají zajímavě :) Trošku mě pobavil název vlasová infuze, asi to bude opravdu vzpruha pro vlasy :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Vůbec jsem značku neznala, tak jsem trošku pídila po netu a i když je recenzí na tuto kosmetiku pramálo, jsou hodně vychvalující :) Takže už mám nakoupeno pár produktů od nich a těším se až je budu testovat :) Moc děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tohle vůbec neznám! Parádní, děkuji!

    OdpovědětVymazat
  18. Ten keratin v tom pomáhá rovnat vlasy? Ale není to asi jako normální keratin (ten drahej), co mají v salonech, ne?
    Jinak super článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten normální, co maj v salonech najdeš například zde: http://www.bezvavlasy.cz/podle-vyrobce/bk-brazilsky-keratin/ , ale ten co je zmíněný v článku je dostačující

      Vymazat
  19. Ahojte jas om stymto sampon mega spokojna mam po dvoj troj tyzdnovom pravidelnom kupani krasne leskle vlasy. Pouzivam aj bez toho olja. Priatel ma atopicky ekzem a malo ktory sampo mu robi dobre tento s naozaj pochvaluje:) pa

    OdpovědětVymazat
  20. Nejlepší značka kosmetiky, co jsem kdy vyzkoušela. Moc děkuji za doporučení. Hned po prvním umytí jsem měla čistý hřeben a krásný objem ve vlasech. Fakt pecka!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...