blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

27 září 2012

Zvláčňující hydratační tělové mléko Soft body milk - Dermacol

Nedávno jsem se vrátila z dovolené, takže moje kůže je po necelých čtrnácti dnech intenzivního slunění vyprahlá jako Sahara, a to doslova. Abych své pokožce dodala a vrátila potřebnou hydrataci, poctivě ji mažu a patlám na sebe nejrůznější tělová mléka a másla ve snaze najít to nejlepší. Mojí momentální jedničkou se v současné době stalo Zvláčňující hydratační tělové mléko Soft body milk od Dermacolu, které je sice určeno pro normální pokožku, ale hravě si poradí i s pokožkou suchou, kterou jsem dostala do vínku já.

200ml balení s pumpičkou koupíte na oficiálních stránkách Dermacolu za 119 Kaček českých.


Co slibuje výrobce:
Jemné zvláčňující tělové mléko poskytuje pokožce celého těla dlouhodobou hydrataci a hebkost. Vysoce účinné hydratační složení HYDRAX obnovuje přirozenou hydrataci a zabraňuje vysoušení pokožky po celých 24 hodin. Jojobový a avokádový olej ji zvláčňují, zjemňují a chrání. Mléko se velmi rychle vstřebává.

Moje hodnocení:
Na prvním místě bych ráda pochválila balení s pumpičkou, kterou dokonce můžete i "uzamčít", což je velice praktické v případě, že cestujete a mléko si chcete vzít s sebou. Celkem se mi zamlouvá i velikost balení. 200 ml je tak akorát, poslední dobou totiž často někam jezdím, takže tahat s sebou nějaká velká balení je pro mě nepřípustné.
Tělové mléko má lehčí, ale výživnou konzistenci. Celkově se velmi dobře roztírá, bleskurychle vsakuje a nezanechává po sobě mastný film. Pokožka je po použití hezky hydratovaná, zvláčněná a mnohem hebčí.
Co se týče parfemace, tak mléko krásně jemně a sladce voní a vůně na kůži vydrží několik hodin.
Co oceňuji je fakt, že mléko je vhodné nejenom pro normální, ale i pro suchou pokožku, kterou hezky hydratuje a hydratace i vydrží. Mně tohle tělové mléko naprosto vyhovuje a nemám k němu jedinou výhradu. Přesně něco takového jsem dlouhou dobu hledala a nenacházela, je to takový kompromis mezi hutným výživným a lehkým tělovým mlékem.

Zkoušely jste už nějaké tělové mléko od Dermacolu? Které máte nejradši?



(Ačkoli mi bylo tělové mlékoa k zrecenzování poskytnuto jako PR vzorek, tak i přesto je celá recenze založena na mých názorech a zkušenostech s daným výrobkem.) 

25 komentářů:

  1. Myslím, že jsem kdysi zkoušela mléko v takovém růžovém balení a bylo hodně super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ještě Belgickou pralinku s pomerančem a to je taky super... to jsem moc ráda, že vím, že Dermacol tělová mléka jsou jistota :)

      Vymazat
  2. Tohle vůbec neznám. :)
    Já používám Garnier, hrozně krásně voní a když se namažu na noc, ráno mám hebkou kůži - na to si potrpím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od Garnieru tělové mléko Intensive 7 days a nějak mi v hydrataci nestačí. Ale mívala jsem i tělový krém v takové červené dózičce a ten byl fajn :)

      Vymazat
  3. Wow, tak to se mi docela líbí, mám také spíš suchou pokožku, ale kdo má na sebe furt patlat hutná tělové mléka.. Já včera pořídila jedno od Weledy, tak se těším až také poreferuji :))

    OdpovědětVymazat
  4. Hoci telové mlieka veľmi nepoužívam, toto vyzerá skutočne dobre.. Možno si ho kúpim až miniem to, ktoré mám teraz.. Hoci to bude asi až za sto rokov :D Oceňujem hlavne uzatvárateľnú pumpičku, to je veľmi praktické, najmä pri cestovaní.. :)

    PS: Pozývam ťa (a samozrejme všetky ostatné dievčatá) na moju GIVEAWAY! Hrá sa o krásne náušnice a lak na nechty. Určite si to nenechajte ujsť!!
    http://sueandcolours.blogspot.sk/2012/09/11-giveaway-1.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) To já zase na tělové mléka, másla a krémy jsem... a moje spotřeba je poměrně veliká :D

      Vymazat
  5. Od Dermacolu jsem měla jen zeštíhlovací řadu, byla fajn, hezky voněla:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhle řadu jsem zkoušela jenom z pár vzorků a souhlasím :)

      Vymazat
  6. já používám tělové mléko od oriflame zelený čaj, naprosto dokonale voní, ale nejsem s ním úplně spokojená, tak třeba vyzkouším tenhle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle mléko je moc fajn, doporučuju, určitě nebudeš zklamaná :)

      Vymazat
  7. Od Dermalocu jsem žádnou tělovou kosmetiku nezkoušela, ale co se tělových mlék a másel týče.. tak moc ráda experimentuji, takže určitě jednou nějaké vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky moc ráda zkouším nové věci a tělovou kosmetiku od Dermacolu začínám pomalu objevovat a zatím jenom spokojenost... sama už si dělám zálusk na jejich melounové tělové mléko :)

      Vymazat
  8. Toto mléko jsem ještě nezkoušela, ale mám kosmetiku Dermacol moc ráda, takže ho určitě jednou zkusím:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to vypadá moc dobře. Dermacol je má oblíbená značka, oblíbila jsem si Sprchový gel a tělový krém s pomerančem a belgickou čokoládou...také odličovací mléka jsou skvělá :)
    Máš moc pěkné recenze a zajímavý design, mohu se zeptat, kde, či v jakém programu máš takové to kreslené písmo? Samozřejmě pochopím když to nebudeš chtít uvádět..kdyžtak prosím napiš na blog, děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu, ten tělový krém s belgickou čokoládou mám taky a hrozně krásně voní, nejradši bych ho snědla :)

      Vymazat
  10. mam aj toto, aj take iste len na suchu pokozku a to na suchu je podla mna lepsie. nie je vobec mastne, ale dobre hydratuje

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, aspoň vím, co vyzkouším příště :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...