blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

24 září 2012

Balzám na rty Smith's Rosebud Salve - Rosebud Perfume

Nevím jak pro vás, ale pro mě je balzám na rty jednou z mála kosmetických věcí, bez kterých se ve svém životě prostě neobejdu, možná právě proto jich mám doma takovou spoustu. Dnes bych vám proto ráda představila jeden kousek ze své balzámové sbírky, konkrétně balzám na rty Smith's Rosebud Salve, který je oblíbený nejen mezi mnohými hollywoodskými hvězdami, ale i mezi vizážisty. Takže pokud vás zajímá, co na něm všichni ti slavní vidí, čtěte dál...

Ještě pro úplnost dodám, že 22g plechovou dózičku nyní můžete sehnat i v ČR. Za 249 Kaček ji koupíte na stránkách Rose & Lips.


Co o něm dozvíte na webu:
Rosebud Salve je kultovní balzám na rty filmových hvězd a vizážistů. Dopřejte si pocit výjimečnosti s víceúčelovým balzámem vonícím po růžích. Speciální receptura, která je rodinným tajemstvím od roku 1892, je směsí vazelíny, esenciálních olejů Aromol a bavlníkového oleje. Vaše rty hydratuje a dodá jim přírodní lesk. Pro docílení extra filmového lesku použijte spolu s rtěnkou. Rosebud Salve je oblíbeným pomocníkem pro užití na suché a popraskané rty a na suché kůži v okolí nehtů.

Moje hodnocení:
Jestli mě něco na tomhle výrobku zaujalo na první pohled, je to ta krásná stylová plechová retro dózička, ve které balzámek koupíte. Musíte uznat, že ta se jim vážně povedla. Další jeho skvělou vlastností je úžasná parfemace, balzám totiž naprosto dokonale voní po růžích a rozhodně ne nijak uměle.
Co se týče samotného výrobku, tak ten je vytvořen na vazelínovém základu, takže balzám při kontaktu s prsty a na rtech taje. Po použití jsou potom rty krásně hydratované, hebké a šťavnaté. Ještě nutno dodat, že balzám není nijak hutný, naopak je lehoulinký, nelepí a na rtech vám vytvoří lehký film plus jim dodá jemný lesk. Balzámek vám skvěle poslouží i jako podklad pod rtěnku, vyzkoušeno!
Pokud jste milovníky multifunkčních věcí, jásejte, balzám totiž můžete využít i jako péči na suchá místa nebo na nehtová lůžka. Suchých míst vás bleskurychle zbaví a nehtová lůžka zase krásně promastí. A ještě jedna dobrá zpráva pro všechny, co nemají rádi balzámy v kelímcích, seženete ho totiž i v tubě! Více příchutí potom hledejte zde. 

Znáte balzámy na rty od Rosebud Perfume? Zkoušely jste už některý z nich?

Více informací o balzámech a nejrůznější soutěže najdete také na facebookových stránkách Rose & Lips:






(Ačkoli mi byl balzám k zrecenzování poskytnut jako PR vzorek, tak i přesto je celá recenze založena na mých názorech a zkušenostech s daným výrobkem.) 

33 komentářů:

  1. Vypadá naprosto dokonale. Také se bez balzámů neobejdu a tenhle přímo láká k vyzkoušení. Škoda jen, že se snažím těmhle "vydloubniměprstíkem" vyvarovat a ty v tubě už tak roztomilé nejsou. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se jim vyhýbat přestala, protože ty "vydloubniměprstíkem" balzámy jsou většinou nejlepší a taky nejroztomilejší, že? :)

      Vymazat
  2. Jé tak ten je skvělý ! Ta dózička je bájo.. Bože já jsem fakt úchylná na ty balzámy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to já taky, nejsi v tom sama :) A dózička je úchvatná!

      Vymazat
  3. Ejha, nepoznam, ale na krasne obaly som zatazena, cize keby som nan narazila, urcite nevaham :-). A ano, v tube su praktickejsie, ale ten obal mi za tie neprijemnosti s pouzivanim stoji :D

    OdpovědětVymazat
  4. Teda tenhle balzámek bych si pořídila už jen pro ten jeho krásný retro obal:-) Hned se musím mrknout, protože něco podobného, co se dá využít mnoha způsoby, by se mi do mojí taštičky na cesty určitě hodilo:-) Pěkné balení je výhodou:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Multifunkčních věcí není nikdy dost, zvlášť když jsou kvalitní :)

      Vymazat
  5. Tohle mi nedělej, miluju rozkošná balení a cokoli s růžema!

    OdpovědětVymazat
  6. Já věděla hned, že tenhle příspěvěk bude až moc lákavý a že to nemám otevírat:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď jsi mě pobavila, to si mnohdy vlastně taky říkám :D

      Vymazat
  7. Tenhle volá po vyzkoušení!Bez balzámu být nemůžu,ráda vyzkouším nové produkty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že pokud ho vyzkoušíš, budeš taky spokojená, stejně jako já a všechny ty hollywoodské celebrity :)

      Vymazat
  8. Tohle mi děláte schválně holky... :-)) to balení je ale fakt k sežrání :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, je rozkošné... a co je lepší, tak že i ten obsah stojí za to :)

      Vymazat
  9. Už to balení je nádherné, balzám musí být skvělý :))

    OdpovědětVymazat
  10. mám slabost pro plochová balení :))...nejvíc mě dostává bathina od benefitu...

    OdpovědětVymazat
  11. Tyhle balzámy neznám, ale dle tvého popisu to vypadá jako zázrak :) A já balzámy miluji, takže jsi mě navnadila :) No a hlavně ten obal - pro mě jedna z nejdůležitějších věcí, proč si jakoukoliv věc koupit, je fantastický :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ráda, když má výrobek hezký obal... to je základ :)

      Vymazat
  12. keďže ja som posadnutá niečím veľmi podobným - viď. http://theladybirdsworld.blogspot.sk/2012/09/starostlivost-o-pery-moj-top.html úplne zdieľam tvoje nadšenie :) btw skvelý blok - začínam sledovať :P

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...