blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

29 července 2012

Moschino - Pink Bouquet Eau de Toilette

Dnešní post bude věnovaný jedné voňavé novince, a sice vůni Pink Bouquet od Moschina, jehož hvězdou se stala modelka Kendra Spears. Ještě musím na úvod podotknout, že se jedná o tu nejroztomilejší, nejrůžovější a nejsladší toaletní vodu, kterou jsem kdy měla...


Oficiální informace k vůni
Zářivá kytice jarních tónů, mladistvé euforie a plná snů o lásce stála u zrodu nové dámské vůně Moschino Pink Bouquet. Fascinující kaskáda jiskřivých akordů míří k mladé ženě, která je mimořádnou osobností a miluje zábavu, jíž si užívá plnými doušky! K nádherně bohaté kytici stačí jen přivonět, aby jako kouzlem získaly vaše emoce na romanticky růžovém odstínu.

Vůně
Jasný a silný záblesk energie vibrující jiskřivými tóny květů a ovoce – Moschino Pink Bouquet v sobě přímo mistrovsky splétá dokonalé spojení svěžích a úchvatných akordů: hned v úvodu vytryskne gejzír čisté svěžesti bergamotu, malin a ananasového sorbetu. Vzápětí navodí kytice ve tvaru srdce pocit romantiky, o níž se postarají pivoňky s růžovými konvalinkami, fialkami a tajemně svůdným jasmínem. Vůni květů pak neodolatelně doplňuje sladce kořenitá chuť perníku, zralé broskve a cosmone – elegantní tón ušlechtilého mechu dodávající celé kompozici na jemně pikantním nádechu.

Flakón
Zamilované srdce v sobě propojuje romantickou krásu květů i sladkou spontánnost mládí. Jasné a jiskřivé odstíny intenzivní světle růžové spolu s rafinovaně harmonizující siluetou srdce pak tvoří lákavou schránku pro nejnovější z vůní Moschino. Ne náhodou připomíná flakón svým tvarem rozvitý okvětní lístek korunovaný jiskřivě růžovým uzávěrem. Flakón je květinovým kalichem, vůně pak jeho vzácným pylem.

Moje hodnocení
Musím se přiznat, že na vůně jsem nikdy moc nebyla. Většinou se mi totiž stává, že si pořídím toaletní vodu, ale po krátkém čase, co ji používám, se mi vůně přestane líbit... to u téhle vůně ale opravdu neplatí..
Vůně je mi sympatická, je ovocně květinová, zpočátku hodně sladká, ale přesto ne laciná. Je svěží, ženská a mladistvá. Je líbivá, podmanivá, ale ne zdaleka tak výrazná, jak by se na první pohled mohlo zdát. Je hravá a plná pozitivní energie. Postupem času je vůně čím dál tím jemnější a mně bližší. Myslím, že i flakonek ladí k vůni samotné a dokonale ji vystihuje. Navíc 30 ml balení je svojí velikostí ideální do kabelky.
Co se týče složení, v úvodu jde vůně díky bergamotu trošku do hořka, ale postupně spolu s nástupem ananasu a malin sládne. V druhé fázi je vůně nejsladší díky pivoňkám, konvalinkám, fialkám a jasmínu, které se postupně rozvíjí. Potom už vůně trošku slábne, není už tak sladká a zjemňuje se díky perníku, broskvím a cosmone. Co se týče ročních období, nejvíce mi pasuje k jaru a létu, ale fajn bude i na podzim.
Výdrž toaletky se na kůži pohybuje přibližně od 4 hodin výše, v závislosti na prostředí, na oblečení potom vůně zůstává samozřejmě mnohem déle.
Já osobně jsem z vůně poměrně nadšená, protože nejen že krásně voní, ale i její balení moc hezky vypadá.


Řadu Moschino Pink Bouquet seženete (např. v parfumeriích FAnn) za ceny:
Eau de Toilette 30 ml 999,- Kč / 50 ml 1.499,- Kč / 100 ml 1.999,- Kč
Parfémovaný deosprej 50 ml 799,- Kč
Parfémovaný sprchový gel 200 ml 799,- Kč
Parfémované tělové mléko 200 ml 999,- Kč

Už jste vůni zkoušely? Zaujala vás?

(Ačkoli mi byla toaletní voda k zrecenzování poskytnuta jako PR vzorek, tak i přesto je celá recenze založena na mých názorech a zkušenostech s daným výrobkem.) 

15 komentářů:

  1. Znám jí a na mě je moc slaďoučká :)) Ale flakon je rozkošný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na tu jsem koukala a strašně mi voněla, ale nakonec jsem se rozhodla pro Saltvatore Ferragamo incanto dream :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím ji někde očichat, mám Moschino obecně ráda a sladko-svěží vůně jsou mé nej.

    OdpovědětVymazat
  4. Když jsem si tento týden byla vybírat nový parfém, tak jsem na ní také koukala má strašně pěkný flakónek, ale zvítězila u mě Miss Dior Chérie :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se strašně líbí v podstatě všecky moschinovské flakonky. S touhle vůničkou už je to horší; předchozí modrá verze byla skvělá, i ta červená ještě více předchozí taky ušla, tahle mě moc nenadchla, moc rychle ze mě zmizela a z papírku jsem si ji spletla s několika dalšími, co jsem zkoušela. Takže bohužel, mne nezaujala :( Ale věřím, že na někom se může rozvonět moc pěkně ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  6. Moschino mám moc ráda a po téhle taky koukám, se stejným flakónkem jsem měla tu červenou verzi - Glamour.

    OdpovědětVymazat
  7. Ještě jsem ji nezkoušela, ale Moschino málokdy zklame =) Určitě ji očuchám, až budu v parfumerii, minule jsem na ni zapomněla. A obal má tedy krásný, na to já si potrpím =)

    OdpovědětVymazat
  8. tuhle vůni ještě očichanou nemám, ale musím říct žeat má moschino jakoukoliv vůni vždy se mi líbí

    Na mém blogu právě probíhá giveaway o kabelku GUESS, třeba se budeš chtít ty a tvoje čtenářky zúčastnit :)
    http://marketatrpisovska.blogspot.cz/2012/07/soutez.html

    OdpovědětVymazat
  9. Tuhle vůni neznám, až půjdu do sephory, tak si musím přivonět!:-)Zrovna si vybírám novou vůni, takže se mi tvůj tip docela hodí:-)

    OdpovědětVymazat
  10. táto novinka od Moschino je typická ženská, letná vôňa...tá sladučká a najmä sa hodí teraz do týchto horúcich letných dní :)
    Keďže som medzi blogermi nováčik, chcem ťa pozvať aj ja, na svoj blog :)
    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Na mně by byla tato vůně určitě moc sladká, ale ten vizuál je skvělý!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  12. Já chci taky nejroztomilejší, nejsladší a nejrůžovější toaletní vodu, ty jedna pokušitelko! ;-) Voní až sem ke mně.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  13. Jen jednou jedinkrát jsem měla parfém od Moschina... Neříkám že mi smrděl, ale spíš než ovoce z něho byly urputně cítit konvaliny... Mluvím o I love love, můj přítel si tu vůni celkem oblíbil, ale já holduju vyloženě ovocným a lehčím vůním... I love love byla prej dokonce letní vůně, no tohle kdybych na sebe nastříkala ve 40ceti stupňovým vedru tak se buď udusím nebo omdlím... Parfém mi začal vonět až po cca 6 hodinách kdy na oblečení a kůži nebyl tak intenzivní... To už se dalo celkem snést... Ale jinak už bych si Moschino asi nekoupila...

    OdpovědětVymazat
  14. jesti voní tak krásně, jak vypadá ten flakonek, tak musí být úžasná :) sladké vůně miluju, tak si ji musím v parfumerce očichat:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...