blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

19 června 2012

Ziaja - Sérum na okolí rtů a očí Lifting solution

Dneska bych vám ráda představila svého pomocníka v boji proti mým prvním vráskám, a sice Sérum na okolí rtů a očí Lifting solution od Ziaji. Je mi sice necelých 23 let, ale to mé neustálé mračení se a usmívání se na svět se někde projevit muselo, bohužel. A protože zastávám názor, že prevence je rozhodně nejlepší, snažím se vzniku vrásek předcházet správně volenými přípravky.

Ještě bych ráda dodala, že sérum používám podle potřeby, nikoliv denně, aby si má pleť na látky obsažené v séru nezvykla.

Balení séra po 30 ml seženete za super cenu 109 Kaček. Chcete-li se o produktu dozvědět více informací, klikejte tady.


Co slibuje výrobce:
Speciální vyhlazující přípravek který intenzivně pečuje o pleť 40+. Aktivní sérum vyhlazující pod oči a na okolí úst. Nanotechnologie proti vráskám.

Systematické používání zajišťuje efekt vyhlazení a účinně zabraňuje stárnutí pokožky v okolí rtů a očí.
• Počet vrásek je redukován o 27%
• Rozsah vrásek je redukován o 30%
• Velikost vrásek je redukována o 28%
Kontrola výsledků po 28 denní kůře byla provedena testem in vivo ve Francii
Vysoká vyhlazující účinnost. Pleť je pružná a hladká. Viditelně zlepšuje vzhled pokožky.

Aktivní složky: Provitamin B5 (d-panthenol), ursolic acid, Vitamin E

Moje hodnocení:
Sérum má lehkou tekutější gelovou konzistenci a je hodně jemně parfemované, vůni nedokážu specifikovat ani k ničemu přiřadit, ale rozhodně ji řadím k těm příjemným. Aplikace je díky balení také pohodlná, ještě se mi nestalo, že bych vymáčkla zbytečně velké množství produktu.

Co se spotřeby týče, pod oči i na okolí úst stačí opravdu malé množství produktu, takže i když sérum používám poměrně dlouhou dobu, na množství ubytého produktu to rozhodně není znát.
Sérum se do pleti okamžitě vsákne a co se mi líbí je fakt, že pleť po použití nelepí ani není nijak podrážděná. Ihned po aplikaci je pleť krásně vypnutá a hladká.

Co se týče dlouhodobějšího výsledku, tak rozhodně nečekejte zázraky, že vám vrásky zmizí úplně, to nedokáže žádný kosmetický produkt, ale rozhodně čekejte, že vrásky budou vyhlazenější a jemnější. Já jsem se sérem rozhodně moc spokojená a za mě říkám velké ano.


Seznam prodejen, kde seženete kosmetiku Ziaja najdete zde.
Celá řada Lifting od Ziaji k dostání zde, konkrétně sérum pak zde.

Dneska by mě zajímalo, jak se svými prvními vráskami bojujete vy? A nebo je vůbec neřešíte?

(Ačkoliv mi byl produkt poskytnut PR oddělením značky Ziaja, tak celá recenze je založena na mých názorech a zkušenostech s daným výrobkem.)

11 komentářů:

  1. Skvělá recenze, podobný výrobek by se mi hodil:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná recenze! Já jsem vrásky dlouho neřešila - v tvém věku mě to ani ve snu nenapadlo :), ale v poslední době jsem usoudila, že už je nejvyšší čas...Výrobky od Ziaji mám ráda, takže možná taky vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, je to super výrobek za hodně dobrou cenu :)

      Vymazat
  3. Přínosná recenze...na vrásky máš ve 23 letech ještě dost času :))

    OdpovědětVymazat
  4. Občas si vypůjčím krém na vrásky od mamky :D ale jinak snad ho ještě dlouho nebude potřeba ))

    OdpovědětVymazat
  5. Přiznám se, že protivrásková séra ani já v 22 letech neřeším. Prevenci ano - mazat a mazat a mazat (jakýmikoliv krémy, hlavně aby pokožka nebyla suchá a napnutá) a hodně pít (vody) a nekouřit. A dost spát. Séra nechám ještě pár let odpočívat v poličkách drogerií... 8-)
    A upřímně si myslím, že je celkem jedno, kolik jaký výrobek tohoto typu stojí. Protože jak jsi řekla - důležitá je prevence a nic vrásky nedokáže vyžehlit úplně, jen je něco umí vyhladit, jiný výrobek je zase může (opticky) vyplnit, ale úplně vrásky diky krémíčkům nezmizí. Na to pak už jen jedině botoxové injekce. Což má také času spoustu, asi tak pár desetiletí...

    Hezky napsaná recenze. ;)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  6. Móc zajímavá recenze! To by v tom byl čert, abych stovečku neinvestovala do té své jedné (zatím!) vrásky na čele ;-).
    Super, moc povedený článek.
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...