blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

23 června 2012

Vitality by M - Miscellear Water 3v1 + VitaminiC cream

V dnešním příspěvku bych vám ráda představila dva výrobky od Vitality by m (dceřiné značky špičkové francouzské kosmetiky MATIS Paris), jejímž heslem je „Řekněte sbohem nudné pleti!“

Řada je určena pro mladou neproblematickou pleť ve věkovém rozmezí 16 - 25 let a jejím cílem je dosáhnout svěží a zářivé pleti.


Klíčové složky, které výrobky obsahují:
Vitamín C - pomáhá bojovat s volnými radikály, detoxikuje tkáň, celkově pokožku posiluje, rozjasňuje a dodává jí ztracenou svěžest.
Sójové boby - výtažek z nich je bohatý na vitamíny B a C, podporuje mikrocirkulaci a regeneraci pokožky a působí jako antioxidant.

Miscellear Water 3v1- čistící voda rychle a šetrně odstraňuje make-up 

Co slibuje výrobce:
Expresně odstraňuje make-up a veškeré nečistoty včetně přebytečného mazu a čistí pokožku do hloubky. Perfektně odlíčí obličej, oči i rty. Následně už není třeba ji smývat vodou, pokožka je díky ní svěží a zářivě čistá. Aplikuje se z praktického balení vybaveného dávkovačem ráno i večer. 200 ml seženete za 420 Kč.

Moje hodnocení:
Musím přiznat, že tuhle micelární vodu jsem si zamilovala hned po prvním použití. Nejen, že hrozně hezky svěže voní (cítím jemnou citrusovo květinovou vůni), ale velkým plusem je i praktické dávkování. Stačí jen přiložit tamponek, stisknout a můžete vesele odličovat, prostě rychlovka.
Micelární voda má ale i další přednosti. Kromě toho, že dobře odličuje, je vhodná i k odličování očních partií (mé citlivé oči potvrzují). Pleť je po použití krásně čistá, voňavá a řekla bych, že i rozjasněná. Jak jsem psala už na začátku, micelárku mám hrozně ráda a nedám na ni dopustit.


VitaminiC Cream – krém pro rozjasnění a oživení pokožky 

Co slibuje výrobce:
Energizující, hedvábně jemný krém s vůní ovoce chrání pokožku před nečistotami z okolního prostředí, regeneruje, hydratuje, navrací jí přirozenou krásu a svěžest. Používá se ráno i večer na dobře očištěnou pleť celého obličeje, bezprostředně po aplikaci lze nanést makeup. 50 ml koupíte za 699 Kč.

Moje hodnocení:
Co se týče krému, tak voní trošku jinak než micelární voda, řekla bych, že cítím hlavně grep. Krém má hodně světle růžovou barvu a konzistence je klasická. Není hutný, ale naopak lehký, takže podle mě je to na léto značka ideál.
Podle mého názoru je po použití rozjasnění opravdu docela viditelné, pokožka je navíc hydratovaná a krásně jemná. Krém jsem zkoušela jsem namazat i pod make-up a i v tomhle ohledu se osvědčil.




Když to všechno shrnu, tak musím říct, že mi oba dva výrobky z této řady naprosto dokonale sedly a jsem z nich nadšená. A krém si rozhodně hodlám v nejbližší době pořídit, protože je podle mého názoru fakt perfektní.

Pro úplnost ještě dodám, že řada ještě kromě micelární vody a krému obsahuje:

Clean & Scrub 2v1 – intenzivně rozjasňující a čistící peeling
První a nezbytný krok ke kráse pomáhá šetrně zbavit pokožku odumřelých buněk a dokonale ji vyčistit. Výsledkem je nádherně jemná a dokonale hladká pleť. Pěnový peeling lze používat denně – ráno nebo večer. 100 ml seženete za 479 Kč.

VitaminiC Masque – relaxační maska dodávající novou energii Maska obsahuje speciální ovocnou dřeň s vitamínem C, která osvěžuje pleť. Naneste dle potřeby 1 – 2x týdně a nechte působit cca 10 minut. Výsledkem je perfektně jemná a dokonale oživená pokožka. 50 ml seženete za 479 Kč.



Znáte Vitality by M? Máte s touto řadou nějaké zkušenosti?

(Ačkoliv mi byly produkty poskytnuty PR oddělením značky Matis, tak celá recenze je založena na mých názorech a zkušenostech s daným výrobkem.)

24 komentářů:

  1. To krém s vit C vypadá dobře, the body shop má ve své nabídce taky sérum s vit c, docela jsem o něm už uvažovala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, budu se tam muset mrknout, až budu mít cestu do Prahy :)

      Vymazat
  2. vypadá to krásně, škoda, že už jsem za věkovým horizontem a to značně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kolikrát ani ty věkové hranice na výrobcích moc neřeším :)

      Vymazat
  3. Zajimavá recenze:)
    Zvu tě na mou 1.Giveaway:)

    OdpovědětVymazat
  4. Neznám vůbec! Kde se dá tato značka pořídit? Nevypadá to vůbec špatně :) A cenu micelárky nevíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Micelárka 200 ml stojí 420 Kč. Co se týče kamanných prodejen, pak by ji měli mít ve Fann parfumériích, kde ještě navíc do konce června probíhá 20% sleva. Jinak jsem ji viděla i v e-shopech :)

      Vymazat
  5. Ta řada se mi líbí, ale pro mě je to trochu mimo moje cenové možnosti :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je trošku dražší, to je fakt, ale je fakt moc dobrá :)

      Vymazat
  6. Ta micelárka je vážně boží, žádná jiná mi tak nesedla :) Odlíčí všechno a nezanechává takový ten nepříjemný pocit kdy si myslím že na pleti ještě něco mám. Ten krém si musím pořídit příští týden, ať ještě stihnu slevu 20% na pečující kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to hodně hodně hodně zajímavě! Ta micerálka vypadá dobře a ten dávkovač musí bejt hodně fajn, ten by se mi hodil na většině mých produktů :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dávkovač je děsně fajn, zvlášť pro lenochy, jako jsem já ;)

      Vymazat
  8. Fuuha...o tejto znacke pocujem prvy krat...som rada, ze som nasla tento clanok :) skusala si micelarku od biodermy? ako vychadza tato micelarka v porovnani s vodou z biodermy? Diky!

    http://znackovakozmetika.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, zkoušela jsem obě. Až na parfemaci mi obě přijdou hodně podobné a nevidím v nich větší rozdíl. Růžová Bioderma není parfemovaná a vychází taky levněji. Ale víc jsem si asi oblíbila Vitality by M kvůli její parfemaci a rozjasňujícím účinkům :)

      Vymazat
  9. vypadá to moc hezky, asi bych to měla zkusit :))

    OdpovědětVymazat
  10. Micelarni vody zboznuju...jsou vetsinou moc prijemne a prakticke.
    Tahle vypada uzasne...skvela recenze jako vzdy!!!
    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky... už si bez nich nedokážu svůj řivot představit :) A děkuji za pochvalu :)

      Vymazat
  11. Tak to vůbec neznám :-D Ale vypadá to moc dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak jó! Říkám tedy "sbohem nudný pleti" a uvidím, co se bude dít dál ;-).
    Měj se krásně.
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...