blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

09 května 2012

Ryor - Sprchový gel s levandulí

V dnešní recenzi se budu věnovat Sprchovému gelu s levandulí od Ryoru, který jsem jako milovnice levandulové vůně prostě musela mít. Pro úplnost ještě dodám, že 200 ml balení koupíte v drogeriích za cenu okolo 90 Korun.
Zároveň bych se vám chtěla omluvit, že úvodní fotka je z oficiálních stránek, ale sprchový gel už jsem dopotřebovala a tubu se mi povedlo nedopatřením vyhodit ještě dřív, než jsem ji stihla vyfotit.


Co slibuje výrobce:
Jemný, pěnivý mycí gel, který lze použít na očistu celého těla včetně intimních partií. Levandule umožňuje pokožce dosáhnout příjemného pocitu zklidnění, kyselina mléčná vytváří optimální pH přípravku. Sprchový gel neobsahuje mýdlo a je vhodný pro pravidelnou hygienu.

Účinné látky: kyselina mléčná, levandulová silice, glycerin

Můj názor:
Sprchový gel krásně voní po levanduli, oceňuji, že vůně je opravdu přírodní a voní úplně přesně jako můj levandulový olej. Jen je škoda, že na kůži vám vůně levandule moc dlouho nevydrží.

Konzistence je trošku tekutější, než jsem zvyklá, ale to vůbec ničemu nevadí. Důležité ale je, že tenhle sprchový gel nevysušuje pokožku a krásně ji umyje. Na druhou stranu zase ale  na můj vkus docela málo pění.

A protože výrobce hlásá, že tenhle sprcháč je vhodný i na intimní hygienu, nebyla bych to já, abych to nevyzkoušela. Musím říct, že jsem se výsledku trošku bála, ale nakonec jsem byla velice mile překvapená. Gel je totiž opravdu hodně jemný a neštípe, což je super, protože na to jsem opravdu citlivka a štípe mě i Lactacyd.

Závěrem už jenom zbývá dodat, že jsem si ho naprosto zamilovala, nejen kvůli vůni, ale i kvůli jeho vlastnostem a určitě si ho zase koupím znovu.


A má tradiční otázka na závěr: Zkoušela jste ho už některá z vás? Jak jste s ním byly spokojené?

38 komentářů:

  1. Vypadá skvěle, vůni levandule mám moc ráda!:-)

    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat
  2. Levandulovej sprchac? Tak to je hned na seznamu k nakupu az budu v CR:) x

    OdpovědětVymazat
  3. No, tak kvůli tomu univerzálnímu použití i na intimní hygienu (taky jsem citlivka) mě to láká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to taky zaujalo, tak jsem si ho hned musela koupit :)

      Vymazat
  4. Tak to je jeden z mých oblíbených sprochových gelů, tu vůni miluju, je naprosto identická s levandulí co mám v květináči:-D A je jemný, vůbec nedráždí, dá se použít i k intimní hygieně.

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle světlý layout je o mnohem lepší, haha) Nezkoušela jsem ho, ale já mám ráda, když sprchové gely dělají pořádnou pěnu:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Taky mám radši, když sprcháče pění, ale tomuhle to vzhledem k jeho krásé vůni a vlastnostem odpustím :)

      Vymazat
  6. Ten jsem měla, byl úžasný... Budu si ho muset zase někdy koupit... :)

    carre-de-sucre.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá dobře, ale přijde mi docela dost dávat za sprcháč 90 Kč. Já si vždycky koupím od Balei za 30 kaček a stačí mi to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není sice z nejlevnějších, ale je vážně moc fajn :)

      Vymazat
    2. jde o to co upřednostňujete..zda českou kvalitu s příplatkem, nebo zahraniční bůhvíco za levno..já teda to první.Navíc mám citlivou pleť a balea je největší hnus na pokožku, takže jsem po prvním umytí vypadala jak dalmatin..Nefandím zbytečně drahým přípravkům ale zlatá střední cesta což ryor je..

      Vymazat
  8. Většinou jako sprcháč chytnu první, co mi přijde pod ruku, ale tenhle nevypadá vůbec špatně :)

    OdpovědětVymazat
  9. Miluju vůni levandule a tenhel vypadá vážně skvěle ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Taky miluju vůni levandule...vždy se těším jak se večer před spaním natřu levandulovým tělovým mlékem LOccitane a teď uvažuju i o sprcháči...škoda, že v Itálii Ryor neseženu:( hned bych do něj šla!!!
    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se budu muset zajít do LOccitane na to tělové mléko podívat. Levanduli totiž taky miluju :)

      Vymazat
  11. Ten budu muset okouknout. A kdybych pro mamku už neměla dárek ke Dni matek, tak jí ho koupím, protože levanduli úplně miluje! Tak ho holt dostane jindy.
    Čokoládko, když píšeš, že voní stejně jako levandulový olej - tak fakt stejně? Protože spousta věcí se jenom jako levandule tváří, ale bývá to dost sladké a pudrové a ne tak příjemně "větrové" jako pravá levandule. O to mi jde.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt stejně, akorát ne tolik intenzivně. Dost mě to překvapilo, protože jsem vážně očekávala takovou tu typickou chemickou levandulovou vůni a ono né :)

      Vymazat
    2. Jojo, už jsem na něj někde narazila a byla to celkem autentická vůně. Tak, milá maminko, těš se, nejpozději k tvému svátku ti bude říkat paní :)

      Vymazat
  12. Ahoj, zvu tě k sobě na giveaway ;DD

    http://hey-fouqi.blogspot.com/2012/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj! zvu tě na historicky první new look pepinovskou giveaway;)=)
    a super recenze;)=)

    OdpovědětVymazat
  14. Gel je fajn. Přirozená vůně, žádná přehnaná chemie. Ale pro intimní hygienu vyrábí Ryor gel z tea tree oleje. Jsem již zvyklá používat tento přípravek, takže levanduli jako intimní gel nevyužívám. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom tea tree gelu přemýšlím už dlouho, hodně mě láká, tak ho nejspíš budu muset co nejdřív vyzkoušet :)

      Vymazat
  15. Moc povedená recenze, vše, co jsem chtěla vědět:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ten si určitě pořídím, miluju vůni levandulí :)

    OdpovědětVymazat
  17. Buďte rády, že málo pění, kdyby hodně pěnil, o to více by byl chěmický a štípal tam, kde nemá....
    Kvalitní přírodní šampon, pokud hodně pění, není to, za co se vydává :)

    OdpovědětVymazat
  18. Právě jsem ho dopotřebovala, dostala jsem ho předloni od dcery k Vánocům. Za mě vyhovuje, mám hodně citlivou pleť a žádnou reakci jsem po něm neměla.

    OdpovědětVymazat
  19. Dostala jsem od kamarádky, spolu s levandulovým tělovým mlékem. Ta vůně je, obzvláště do letních veder, naprosto skvělá. Nejsem fanatik levandule, přípravky s ní mi často voní tak trochu "plesnivě", ale tohle je vážně příjemná vůně. Nečekaný bonus navíc byl pocit hladké, jemné a zpevněné kůže. Pocitově mnohem lepší než lecjaký superdrahý přípravek, který právě tyto efekty slibuje. Takže vřele doporučuji!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...