blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

21 května 2012

Freeman - Sloupávací pleťová maska zjemňující a oživující

Dneska přicházím s další recenzí na pleťovou masku, tentokrát jsem vyzkoušela Sloupávací pleťovou masku zjemňující a oživující od Freeman. V drogérii mě zaujala hlavně kvůli své ceně, protože 30 ml pytlíček jsem v brněnském Jasmínu koupila za nějakých 22 Kč, což je fakt krásná cena.




Co slibuje výrobce:
Přírodní kompozice extraktu z okurky, melounu a ženšenu napomáhá odstraňovat nečistoty z pleti, aniž by ji vysušovala. Zanechává pleť sametově jemnou a svěží. Odhaluje její přirozenou krásu.

Moje hodnocení:
Už když jsem masku viděla, bylo mi hned jasné, že ji musím mít, hlavně kvůli tomu melounu na obale. Aby totiž bylo jasno, miluju všechno, co nějak voní nebo chutná po melounu. Asi nemusím ani říkat, jak jsem byla po roztržení pytlíku zklamaná, že maska po melounu vůbec nevoní, místo toho se na mě vyvalila svěží sladká vůně.

Sloupávání masky z pleti jde opravdu těžce. Trošku jsem měla chvílemi pocit, že spolu s maskou jde dolů i můj obličej. Šíleně to tahá a není to vůbec příjemné. Ale pokud ji nenecháte zaschnout úplně, sloupnete ji snáz a bez tahání (ale s menšími účinky).

Když bych to měla nějak zhodnotit, tak pleť je po použití masky vážně krásně jemná na dotek, řekla bych, že je i svěží, není vysušená, ale nějaké extra vyčištění nepozoruji. Pytlíček vám vydrží zhruba na 4 použití, šetřivějším povahám možná i víc. Závěrem ještě dodám, že já si ji s největší pravděpodobností už znovu nekoupím.



Zkoušely jste tuhle masku? Byly jste s ní spokojené nebo ne?

32 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Nevšimla, až teď na to koukám... a to jsem ji kupovala před pár měsíci. Já jsem totiž moc důvěřivá a data nekontroluju :(

      Vymazat
    2. já si takto koupila v pondělí žervé a bylo zkažené, přišla jsem na to, až jsem tim namazala rohlik a kousla do toho.....tak jsem si všimla, že mi to prodali prošlé....no fuj to bylo.....

      Vymazat
    3. Něco podobného se mi už bohužel taky povedlo :(

      Vymazat
  2. To slupování by mi vadilo, nemám ráda, když to nepříjemně tahá:-( Ale vůně musela být nádherná:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně moc hezká, to jo... ale to tahání ani hezká vůně nevyváží :)

      Vymazat
  3. Škoda, jinak bych ji zkusila...

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, přesně. Kvůli vůni bych jí zkusila, ale tahání si odpustím :(
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už taky, nebylo to totiž nic příjemného, dostat ji z obličeje dolů :)

      Vymazat
  5. Já na ně četla chválu tak nevím zda do ní jít.. :) možná někdy zkusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej a uvidíš, každý má jiný subjektivní názor. Mně hodně vadí, že jde fakt špatně dolů a slupování není vůbec příjemné.

      Vymazat
  6. Mně teda tahle maska neskutečně smrdí :)) Od Freemana mám nejradši avokádo a oves, ta pleť skvěle vyčistí, ale je to jílová maska a docela vysušuje... Teď mám políčeno na slupovací od Ryoru, tak doufám, že jí seženu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si teď dám asi po téhle zkušenosti se slupovacíma maskama pauzu a budu zase zkoušet ty klasické. Avokádo a oves mě mimochodem taky docela láká :)

      Vymazat
    2. Určitě jí zkus, je skvělá :) a jak píše Vivi, balení vydrží asi tisíc let :-)

      Vymazat
  7. ja by som tú masku strašne chcela aj podľa tvojej recenzie vyzerá úžasne ale u nás stojí 200 ml 8€...ja neviem ale mne sa zdá že som ju aj v Rakúsku videla minimálne za tretinovú cenu...ale dobre vedieť že niekde majú aj tieto maalé balenia :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je docela pálka, koukám, že jsem ji sehnala opravdu docela dost výhodně.

      Vymazat
  8. Vypadá zajímavě a ta cena je taky dobrá.

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá moc dobře, akorát já nevím, kde j´í sehnat v Praze :))

    OdpovědětVymazat
  10. Srdečně Vás zvu na moji giveaway ! http://czechrose.blogspot.com/2012/05/1-velka-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  11. Úplně cítím tu její sladkou vůni... Kdysi jsem měla Freeman - okurkovou masku (velké balení). Trvalo 115 let, než jsem ji vypotřebovala. Mám ráda slupovačky, protože mám pocit, že s nimi jdou "dolů" opravdu všechny nečistoty! ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto si ráda kupuju masky v pytlíčku, protože mně i 50 ml balení vydrží věky. Vivi, s touhle maskou jsem opravdu měla pocit, že jde z mého obličeje dolů úplně všechno ;D

      Vymazat
  12. nemám ráda slupovací, jde mi to proti srsti
    každopádně cena je to krásná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám radši ty klasické, ale občas je potřeba udělat výjimku :)

      Vymazat
  13. Já tuto slupovací nezkoušela ještě :) Ale doporučovala bych ti avokádovou od rilanji, je fakt skvělá :) Peelingové mají také a kamarádka si je moc chválí :)

    OdpovědětVymazat
  14. next page n2b79r8r58 gucci replica bags replica bags nyc replica bags in dubai you can look here y0t78g8r46 replica bags thailand visit this site q4g85d4e46 cheap designer bags replica replica bags blog e9a20b6f64

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...