blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

25 dubna 2012

Vyhodnocení giveaway I

Konečně jsem se dostala k tomu, abych vyhlásila vítězku své první giveaway. Ještě jednou bych chtěla všem zúčastněným poděkovat nejen za to, že se do soutěže zapojily, ale také za všechny krásné komentáře, které mi tu nechaly. A ještě bych ráda dodala, že pokud se na vás zrovna dneska neusmálo štěstí, nezoufejte, už zanedlouho budete mít u mě na blogu opět možnost něco hezkého vyhrát.


Losovala jsem klasickou "papírkovou" metodou, protože v komentářích se sem tam vyskytnul někdo, kdo neslnil podmínky a sem tam někdo, kdo si mohl napsat komentáře dva, ale napsal si jenom jeden. Všechno, co bylo výše napsáno, jsem v rámci fair play zohlednila a do hrníčku se dostaly opravdu jenom ty komentáře, které splnily všechny podmínky.

A vítězkou se stává... Danustha. Gratuluji :)


A abyste viděly, že jsem po vás nechtěla komentáře jen tak pro srandu králíkům, rozhodla jsem se vyjádřit k vašim přáním a stížnostem a dokonce i udělat nějaké blogové změny, protože zpětná vazba je pro mě důležitá a chci, aby se vám tu líbilo.
  1. Vzhled. Ačkoliv mnohým z vás se aktuální vzhled líbí, našlo se i spousta jeho "odpůrců" a protože ani mě nepřijde úplně ideální, rozhodla jsem se pro jeho změnu, kterou bych ráda co nejdříve uskutečnila. Změna vzhledu bude mít za následek i nové logo, které nejdříve zveřejním na svých facebookových stránkách, kde se k němu budete moct vyjádřit.
  2. Změny, které jsem provedla okamžitě, byly dvě. Kvůli přehlednosti jsem na vaše rady přidala štítky Laky na nehty a Make-up a zároveň jsem zvětšila fotky ve všech příspěvcích. Vypadá to mnohem lépe, takže děkuji za tipy! :)
  3. Co se týče mého soukromí, padl tu návrh na zveřejnění mé fotky, což zatím bohužel neplánuji, i když do budoucna to úplně nevylučuji. Ráda zatím zůstanu v "utajení" a budu si užívat anonymitu internetu. Potom tu padly dva návrhy, abych občas přidávala fotky z výletů, což sice ráda splním, ale blížící se zkouškové bohužel moc výletům nepřeje.
  4. Psaly jste si dokonce i o videa. Ráda bych vám samozřejmě vyhověla, ale zatím videa neplánuji, možná někdy do budoucna.
  5. Co mě překvapilo, byl tip na zveřejňování mých outfitů. Abych pravdu řekla, tak se úplně necítím na to, abych psala o módě, ostatně si myslím, že máme v ČR dost kvalitních fashion blogů a já navíc nejsem z těch, které by se v módě vyznaly. Proto mi odpusťte, že tohle přání nevyslyším a budu se věnovat kosmetice.
  6. Nakonec se mi tu ještě sešlo pár námětů na články, za což děkuji, rozhodně se něco z toho budu snažit něco v nejbližší době zrealizovat. 
 Ještě jednou všem děkuji a příště už se těšte na kosmetickou recenzi :)

28 komentářů:

  1. Vítězce gratuluji a já jsem moc zvědavá na změny! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky. To ještě bude boj, už to úplně vidím :D

      Vymazat
  2. Gratulace vítězi! S těmi změnami je to super! Ne, že by se předtím blog nelíbil, ale nové je lepší! K tomu zveřejnění obličeje to mám úplně stejně, taky si užívám utajení internetu. To samé ohledně mody :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je fajn, že se najde někdo, kdo to má stejně :)

      Vymazat
  3. Ohromná radost ;) Děkuju moc tvé ručce, že mě vytáhla :D ;) A samozřejmě se těším co si pro nás nachystáš ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratilace vítězce ! :) Změnybudou určitě super jak tě znám :)

    OdpovědětVymazat
  5. gratuluju a je skvělé že se řídíš těmi radami :)
    Ady.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem zvědavá na nové logo a vzhled. Akorát to zkouškové trošku kazí plány, co? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude líp! Pár bezesných nocí, hromada vyrobených taháků, trocha nervů těsně před zkouškama... A pak zas na pár měsíců pohodička a klid :o)
      Ale teda přiznám se, že mě osobně zkouškové vůbec nechybí :-)

      Vymazat
    2. Jo, to mně by taky nechybělo... závidím ti :)
      A jak se tak znám, tak mě čekají 2 měsíce nervů a močních můr. Každou noc o zkouškovém se mi totiž zdá o tom, co se zrovna učím... už jsem z té školy nadobro zmagořila :D

      Vymazat
  7. Blahoželám k výhre :)

    OdpovědětVymazat
  8. Gratulace :)
    Rozhodně se těším na nový vzhled stránek... :) :*

    gabulka-lovelygirl12.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Len som ti prišla oznámiť, že som dnes odštartovala v poradí druhú GIVEAWAY. Budem rada, ak sa zapojíš.

    http://brunetteparisandchocolate.blogspot.com/2012/04/giveaway-2.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pozvání, hned jak budu mít večer čas, tak se zapojím :)

      Vymazat
  10. replica bags new york hermes replica i8k91l3z96 replica evening bags replica bags paypal try this site z7w09w7x78 replica bags philippines wholesale replica bags pakistan more tips here y3z55z4n40 replica bags philippines wholesale

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...