blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

30 března 2012

Garnier BB cream Miracle Skin Perfector

Nezapomeňte na GIVEAWAY

Garnier BB cream Miracle Skin Perfector asi nikomu z vás představovat nemusím. Už o něm sice bylo napsáno mnoho, ale po dlouhém váhání jsem se i já rozhodla přispět svojí troškou do mlýna. Takže pokud chcete vědět, co na na něj říkám a jestli si myslím, že Garnier BB cream je vážně takový zázrak, jak o něm tvrdí výrobce, čtěte dál.



Co slibuje výrobce (kromě Bleskově Bezchybného vzhledu):
BB cream (Beauty Balzám) je nová generace v péči o pleť inspirována asijským tajemstvím krásy pro bleskově bezchybný vzhled. Je kombinací hydratačních a protivráskových účinných látek (Glycerin, Kyselina Hyaluronová), zkrášlovacích látek (Vitamin C, minerální pigmenty) a jedinečné textury.

Výsledek - 5 účinků v 1 krému:
  • Hydratuje 24h - mikroskopické částečky lipiduru a kyseliny hyaluronové zdvojnásobí obsah vody v pleti, a udržují ji tak hydratovanou a zdravou
  • Sjednocuje tón pleti - minerální pigmenty se okamžitě rozplynou a sjednotí tón pleti pro bezchybný vzhled
  • Rozzáří pleť - antioxidační vlastnosti vitaminu C podporují zdravou a zářivou pleť
  • Kryje nedostatky pleti - okamžitě vyhlazuje mikro-povrch pleti pro přirozený vzhled
  • Chrání - OF 15 chrání před nepříznivými vlivy slunečního záření
 


Moje hodnocení:
Úvodem bych chtěla říct, že BB cream jsem si nekupovala, ale testovala jsem ho ze vzorků. Vzorečků jsem měla větší množství, takže mé testování trvalo více než 2 týdny.

Co se týče odstínu, asi nebudu jediná nespokojená bledule. I nejsvětlejší odstín BB creamu je na mě prostě tmavý, takže bych rozhodně uvítala větší barevnější škálu odstínů.

Konzistence je taková řidší krémová, velmi dobře se roztírá a celkem rychle se vstřebává, takže aplikace je vcelku rychlá a nespotřebujete ani velké množství (1,5 ml vzorečku mi vystačilo v pohodě na 3- 4 aplikace). Co mě ještě upoutalo, je nepříliš vtíravá a mně velice příjemná květinově ovocná vůně.

Krytí v jedné vrstvě je velmi malé, v druhé už je to lepší, ale pořád je to málo. Samozřejmě i zde platí přímá úměra: čím více vrstev, tím tmavší obličej. Co ale BBčko nezvládne zakrýt ani ve třech vrstvách jsou mé výstavní kruhy pod očima, zčervenalá místa, pupínky a pihy (které by ale bylo škoda zakrývat). Na druhou stranu ale oceňuji, že BB cream krásně sjednotí odstín pleti bez toho, aniž byste měli pocit „masky“. Pleť vypadá po použití přirozeně a rozjasněně, což se mi moc líbí. Jenom teda ještě dodám, že pleť (nebo aspoň ta moje), je po použití BB creamu lesklá, takže je potřeba pleť ještě přepudrovat.

Hydratace je velmi dobrá. Mám smíšenou pleť a velice často se mi stává, že make-upy mi pleť vysušují a dělají šupinky. Po nanesení BB creamu mi pleť ani nepne, ani nedělá šupinky, takže v tomhle ohledu je to značka ideál. Jen to SPF by mohlo být vyšší.

Co se týče výdrže, je na můj vkus strašně krátká. Zhruba po 3 – 4 hodinách sleze z mastnějších míst (u mě brada a nos) a pokud ho nechám na obličeji od rána opravdu až do večera, tak bohužel večer už skoro nemám co odličovat.

A na závěr ještě cena. Garnier BB cream koupíte v některých zapadlejších brněnských drogeriích za 189 Kč, v Rossmannu i DM drogerii za 199 Kč. Do 30. dubna máte navíc možnost ho DMku pořídit s 25% slevou. Více informací o akci a slevový kupon naleznete zde.





Když bych to měla nějak shrnout, tak mě Garnier BB cream sice zklamal, co se výdrže a krytí týče, ale naopak v mnohém velice mile překvapil, takže můj postoj k němu není ani vyloženě negativní, ale ani pozitivní. A můžu s čistým svědomím říct, že si ho s největší pravděpodobností nepořídím ani na léto.

Máte s Garnier BB cream Miracle Skin Perfector nějaké zkušenosti?

Ještě připomínám své nové facebookové stránky :)

71 komentářů:

  1. moc hezká recenze,přesně můj názor,pokud můžu poradit,zkus něktrý z BB krémů od Skin 79
    http://gabuska82.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já plánuju vyzkoušet BB cream od Misshy, ale po skin 79 taky mrknu, díky za tip :)

      Vymazat
  2. krásná recenze :) úplně s tebou souhlasím v těch barevných odstínech,mělo by být více na výběr,také jsem měla vzoreček a mě sice odstín vyhovoval,ale nebyla jsem spokojená s krytím,takže si ho spíše nekoupím :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se právě líbí, že nekryje, ale sjednocuje, pleť pak vypadá hrozně přirozeně :)

      Vymazat
    2. Holky, díky za komentáře. Je fakt, že krásně pleť sjednotí, o tom žádná. Ale na druhou stranu by krytí mohlo být lepší, když už se výrobek jmenuje BB cream.

      Vymazat
  3. Já jsem s ním naprosto spokojená. Mám hodně citlivou pleť, tak jsem se bála, že mi nebude vyhovavat, ale naštěstí je v pohodě :) Já jsem s tím teda mastnou pleť neměla vůbec a to se mi normálně mastí celkem dost. A to že nezakrývá pupínky a různé červené fleky se mi na něm právě hrozně líbí, člověk pak vypadá hrozně přirozeně :)Ta vůňě je úžasná .)

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi vydarená recenzia, tento produkt som plánovala vyskúšať, uvidím, či sa doň pustím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) A kdyby ses náhodou rozhodla ho zkoušet, tak mi určitě dej vědět, jak s ním jsi spokojená :)

      Vymazat
  5. Neskúšala som, ale mala som to v pláne :) Teda po tomto prečítaní siahnem asi po niečom inom. Nepovažujem sa síce za úplnú bleduľku ale tak isto mám veľký problém s tým, že aj keď siahnem po nejakom svetlom odtieni mám oranžovú prípadne aj fľakatú tvár, ešte stále hľadám to pravé :)
    Ale inak super článok, páčia sa mi tieto rady :) Teším sa na ďaľší post :)

    Pekný deň,

    http://lamodetoujoursavecnous.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som bledula a vyriesila som to tak, ze miesto farebneho kompaktneho pudru som si tvar prepudrovala klasickym bielym detskym zasypom :D Takto vyzera farba svetlejsia, presne ta odtien, co ja potrebujem, vobec vsak nevidiet, ze je prepudrovane niecim inym. Inak som s tym ale 100% spokojna, najma preto, ze dokonale hydratuje. Na kruhy a pupienky pouzivam korektor a hotovo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Stále přemýšlím, že si ho na léto pořídím.. ale prozatím tu mám jiné krémy/make-upy, takže to zatím nechám plavat a uvidíme.. :D navíc tu mám také vzoreček, takže nejdříve vyzkouším ten.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej a uvidíš, on ten vzoreček vystačí na celkem dost použití, takže obrázek si o něm určitě uděláš :)

      Vymazat
  8. taky mám vzoreček a plánuju vyzkoušet, ale asi na mě bude taky tmavý, protože já jsem přímo výstavní bledule :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkem mě překvapilo, kolik bledulí se nám tu vyrojilo :D

      Vymazat
  9. Pro mě toto není, mám mastnou a ošklivou pleť, takže potřebuju krytí. Ani ten vzoreček mě nelákal :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic si z toho nedělej, pro mě taky není, už jen kvůli té výdrži a krytí.

      Vymazat
  10. ja som si ho akurat dnes kupila :D som zvedava

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pak dej vědět, jak s ním jsi spokojená :)

      Vymazat
    2. tak ja som s nim spokojna. neocakavala som od toho moc a mne zjednotil farbu pleti ako je pisane na obale a to mne staci:) lebo si nemusim davat vela make upu :)

      Vymazat
    3. Kdyby měl větší výdrž, tak jsem s ním taky spokojená. A pleť sjednocuje fakt krásně, o tom žádná :)

      Vymazat
  11. Já jsem si ho ani nekupovala, odradily mě recenze:-) Na léto si pořídím hydratační tónovací krém od NARS, který nedávno konečně dorazil do ČR:-)

    OdpovědětVymazat
  12. ja som si ho predvčerom kupila a som zatial spokojna použivam ho do školy a tak..nemam take nedostatky tak ho použivam ako makeup..super rezenzia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky teď momentálně nemám žádné větší nedostatky, ale ne vždycky to taky je. A bohužel v těch horších chvilkách by si tenhle BB cream těžko poradil.

      Vymazat
  13. Měla jsem vzorek a nenadchnul mě a když Viennettka napsala svoji recenzi, tak už definitivně nebyl zájem.
    Za mě vedou BB od BRTC a Innisfree, na léto Aqua Petit od Holika Holiky. Skin 79 jsou barevně dobré, ale hůř drží.
    Nicméně na vedra asi budu používat zase Chanel Vitalumiere Aqua.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář a za tip, něco z toho určitě vyzkouším :)

      Vymazat
  14. Taky čekám na vzorečky a chci si udělat takové malé soukromé srovnání. Mám 3x Skin79, 1x SkinFood, Luview a snad ten Garnier, ale určitě nekončím. Hodně mě nadchly některé recenze od trb, tak pak objednám pár dalších vzorečků. Od Garnieru už si neslibuju vůbec nic, ale tak - kdo ví?
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem recenze od trb četla a vybrala jsem si vítěze - BB cream Missha, ale samozřejmě bych jich chtěla taky zkusit víc :)

      Vymazat
    2. Missha vypadá dobře a není ani tak drahá, má různá balení (5 ml, 10, 20 a myslím i 40 ml). Tak ji možná příště přiobjednám. A taky má víc druhů, každý je jiný už podle konzistence a barvy, což se mi zamlouvá, protože třeba ty tři Skin79 vypadají, voní, roztírají se...a všechno docela stejně.

      Vymazat
    3. Právě že se mi líbí cena a navíc mi vyhovuje si objednat poloviční balení na zkoušku než si rovnou kupovat to velké, protože si nejsem zrovna moc jistá odstínem. A přihodila jsem teda na tvou radu i to pidi klíčové balení Skin79, tak jsem na oba objednané zvědavá :) Lákalo mě si objednat i SkinFood, ale to až zase příště :)

      Vymazat
    4. Jasně, všechno postupně :) SkinFood mám jen jeden, taky ještě koukám po dalších. Jsem zvědavá, jak tohle srovnávání vyjde - u tebe i u mě! :)

      Vymazat
  15. pekna recenzia,no ja som uvazovala ze si to kupim ale kedze vsade citam ze nic moc tak teda nie:)

    OdpovědětVymazat
  16. Někde jsem četla že je spíš doporučovaný normální až suché pleti. Jelikož je bezvadný jen na sjednocení, na léto by byl pro mne ideální. Ale bojím se že mi moji smíšenou pleť začne dost mastit... A nechce se mi zatím vyhazovat zbytečně 2 stovky aby mi pak neležel někde v koši. :/ Teď používám od Clinique který též krásně sjednotí a nezanechává pocit masky, ale byla bych vděčná kdybych našla levnější variantu přesně něco jako BB cream.

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si zkus sehnat vzoreček a uvidíš. Já bych se právě na léto taky bála, protože ta pleť se ve vedrech potí a mastí daleko víc.

      Vymazat
  17. Máme doma oba odstíny, takže také pečlivě testuji a chystám článek. :)
    U mě průměr. Neučůrávám z něj, ale v pohodě ho vypotřebuju...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na článek už se těším :) Já na něj taky nemám vyloženě negativní názor, ale prostě kdyby aspoň ta výdrž byla lepší.

      Vymazat
  18. Mě tenhle BB nechává v klidu, ale měla jsem teď 3 vzorečky od Skin79 jednoho BB a ten byl super (brzo na něj budu dělat recenzi) jinak já se chystám si na léto objednat od Skin79 Dream Gril ;) tak jsem zvědavá ...

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Krásná recenze a naprosto souhlasím, že by mělo být víc odstínů :).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  20. Mě ho koupila mamka ale ten tmavší :D A pleť mám taky dost světlou takže je fakt dost tmavej :D Takže si nejspíš počkám do léta abych ho mohla používat :) Jinak je pravda že moc nekryje ale když se k tomu použije korektor dá se to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tmavší se mi pod ruku nedostal, ale ten jeho odstín by mě docela zajímal :)

      Vymazat
  21. Me ten svetly odstin vyhovuje, a to jsem tmavsi typ :D takze bledule naprosto chapu. Jinak me BB sedi perfektne, plet mi rozzari, sjednoti :) ale nezakryje, coz je jedine minus :(

    OdpovědětVymazat
  22. na tento BB jsem nečetla moc dobré ohlasy a zdá se mi opravdu docela tmavý. Já jsem si našla svoje oblíbence,ale určitě v budoucnu vyzkouším i něco od skin79, to by byl asi hřích nevvyzkoušt :)

    http://medunka-b.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skin 79 už mám taky v hledáčku, tak snad mi přijde spolu s tím BB od Misshy :)

      Vymazat
  23. Skvělá recenze:))
    Je pravda, že těch odstínů je vážně málo. Není to jen u BB creamu ale u více přípravků od Garnier. Je to škoda :/ mě odstín naštěstí padl, což se mi většinou nestává. Aspoň že jsi měla vzorečky a zbytečně nekupovala celý krém, za který bys vyhodila 200 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, za ty vzorečky jsem ráda, protože v opačném případě bych byla pěkně naštvaná.

      Vymazat
  24. To si musim hned koupit a vyzkouset, az budu v CR!
    Tady v Italii jsem ho vubec nevidela:(

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  25. taky jsem ho zkoušela ze vzorečků a mám stejný problém s odstínem...je prostě tmavý a o krytí už vůbec nemluvím =D...jsem ráda, že jsem měla tu možnost ho vyzkoušet ze vzorečků, protože kdybych si ho koupila za normální cenu, tak bych byla nejspíš naštvaná...jinak na mým blogu je recenze na levandulovou masku od Baley jak tě zajímala ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Krásná recenze :O Já ho nevlastním, a pořád jsem na vážkách, zda si ho koupit...

    www.teensmajdcka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Na stránkách Garnieru si můžeš napsat o vzoreček nebo se zeptej v DMku, tam je myslím dávali ;)

      Vymazat
  27. No tak to na moje kruhy pod očami asi iba poriadny make-up, ale ako letná varianta, je to podľa mňa dobrá voľba. Tiež testujem vzorku akurát:)

    OdpovědětVymazat
  28. Tiež som skúšala vzorky a musím povedať, že to nie je žiaden zázrak, ale ani prepadák.. Podľa mňa bude super pre dievčatá s pleťou bez nedokonalostí, my ostatné budeme musieť siahnuť po niečom inom...

    OdpovědětVymazat
  29. Ja se FAKT snazim najit neco podobneho na leto misto make-up'u ale do ted se mi libil jen produkt od Dermalogica ale je drahy! Dik, budu hledat dal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus asijské BB creamy a nebo pokud nepotřebuješ krytí, ale jde ti jen o sjednocení tónu pleti, tak tónovací krém :)

      Vymazat
  30. Děkuji za opravdu krásnou a podrobnou recenzi.
    Já jsem minulý týden přijela z Itálie (kde nic takového není) a tady fenomém BB cream. Až doteď jsem vůbec netušila, o co jde a proč to má takový úspěch. Takže díky moc:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se celkem divím, že v Itálii není, když tady u nás je tak propagovaný :-O Ale věřím, že jsi o nic nepřišla, není to zase takový zázrak, jak o něm výrobce tvrdí a určitě je lepší si za stejné peníze pořídit pravý asijský BB cream :)

      Vymazat
  31. Supr recenze, já zkoušela jeden vzorek a seděl, pravda tmavší tón krému mu právě vyhovuje. Uvažuju, že koupím. :)

    OdpovědětVymazat
  32. V podstatě máme podobné dojmy, taky se k němu vyjadřuji na blogu :). Asi si ho nakonec taky nepořídím, na moje kruhy pod očima nestačí. Navíc, oba make-upy, které plánuju používat přes léto, mají SPF 15 a budu se mazat ještě krémem na obličej se SPF 20, takže pro mě je BB Cream asi zbytečný.

    bourjoisgirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky myslím, že BB je v tomhle ohledu zbytečný, protože to SPF je fakt malé. Já si objednala pravý asijský BB cream a zatím jsem spokojená :)

      Vymazat
  33. Já si ho budu teď kupovat a nevím jaký odstín, nejsem bledule..ale doma jsem měla ten vzorek světlého tak mám dilema :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záleží jak moc se opálíš. Já ten tmavý bohužel v rukách neměla, tak nemůžu poradit :(

      Vymazat
  34. click a8n59s2t26 replica gucci handbags replica bags in dubai x3w69c0t60 replica bags and shoes my link t5z56o2e95 replica bags nyc replica bags in gaffar market hermes fake k1e47n4s42 replica bags nancy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...