blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

10 února 2012

Alverde - kofeinový šampon a kondicionér pro jemné a řídnoucí vlasy

Dnešní příspěvek bych ráda věnovala kofeinovému šamponu a kondicionéru od Alverde, který je určen pro jemné a řídnoucí vlasy. Kupovala jsem ho v DMku ve výhodném dvojbalení. Obsah každé lahvičky je 200 ml. Cena šamponu je 59 Kč, na kondicionér jsem včera v DM nenarazila.

Alverde - kofeinový šampon a kondicionér pro jemné a řídnoucí vlasy

Oficiální text výrobce:
Posiluje jemné a řídnoucí vlasy. Kombinace s kofeinem a mentolem aktivují kořen vlasů a napomáhají redukovat vypadávání vlasů. Rostlinné receptury s výtažky ze zelené kávy se starají o plnost vlasů. Zanechávají vlasy krásné, svůdné a poddajné. Rostlinný panthenol chrání pokožku hlavy a posiluje vlasovou strukturu.

A moje hodnocení?
Šampon a kondicionér jsem si koupila, protože mi padají vlasy a tak trošku jsem doufala, že právě tahle sada vyřeší můj problém. Zadní etiketa totiž slibovala přesně to, co jsem potřebovala a plusem samozřejmě bylo složení bez silikonů a přírodní "původ".
Oba výrobky jsou lehce parfemované, vůni neumím popsat, ale je spíš neutrální. Co se týče šamponu, je průhledný a jeho první mínus je, že hůř pění, takže ho spotřebujete větší množství, než obvykle. Kondicioner je bílý a do vlasů se hezky roztírá, tomu v tomhle ohledu nemám co vytknout. Oba výrobky jsem používala současně, protože mám lehce vlnité vlasy a bez kondicionéru nemůžu existovat.
Po delším používání bohužel musím konstatovat, že mě oba výrobky zklamaly na plné čáře. Vlasy padat nepřestaly, navíc mi přišlo, že moje už tak jemné vlasy byly ještě jemnější a navíc se do sebe děsně cuchaly a celkově byly nepoddajné a neuhlazené. Takže je mi líto, ale pro mě se jedná o totální propadák.

Máte nějaké zkušenosti s tímto šamponem? Co vám pomohlo proti padání vlasů? Máte nějaký zaručený recept účinný proti padání vlasů?

42 komentářů:

  1. cena i vůně je skvělá,ale naprosto bez účinku :/
    krásná recenze :))

    OdpovědětVymazat
  2. Šampon jsem nezkoušela, a jsem ráda, že jsi mne pořed tím zastavila :D Jinak nepění tolik, jelikož je právě přírodní a neobsahuje silikony, všechny takovéto přírodní šampony méně pění- jen, aby jsi se nebála :).
    A proti padání vlasů mi pomohl biosil plus. Od té doby, co jsem ho začala používat se asi do 2 měsíců ukázaly fakt super výsledky. Vlasy mám hustší, kvalitnější, pevnější, méně se mi lámou, a hlavně o velké množství vlasů méně padají. Kdyžtak si kup i vitaminy- B a E, ty posilují vlasy. Jinak by jsi určitě neměla vlasy přepínat a používat přípravky se silikonama, radši používej přírodní přípravky. A zkusit můžeš i olivový zábal, ale ten funguje spíše na lámavost a suchost vlasů.
    Jo a jestli ti vlasy začaly vypadávat více nyní, v zimě, je to normální. Venku je chlad, sníh, nosíme čepice... Takže to vlasy oslabí a potom vypadnou.
    - Sorry, že ten koment, je tak dlouhý, chtěla jsem ti vypsat víc věcí, aby jsi mohla najít ten důvod a zkusit víc věcí, aby se ti vlasy zlepšily :).

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda za Tvůj komentář a děkuji :) Biosil plus právě dobírám, tak snad se to užívání brzo pozitivně projeví!

      Vymazat
  3. Pěkná recenze :))
    Bohužel, já s šampóny z řad DM dobré zkušenosti nemám, takže se nedivím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem svuj šampon už našla, ale pěkná recenze!:)
    Zvu tě na giveaway o masku na vlasy : www.fashionshit.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Super recenze!

    http://goldengrasszn.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Moc zajímavá recenze. Mám Alverde ráda a poměrně často si jejich výrobky kupuju jako příjemně levnou alternativu k jiné kosmetice, kterou používám. Ale když vidím Tvé zklamání z těhle výrobků, tak konkrétně jim se vyhnu ;-).
    Díky moc.
    Měj se krásně, pa, Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já užse jim budu také vyhýbat do konce svého života :) Mně se málokdy stane, že jsem nespokojená s šamponem nebo s kondicionerem. Co jsem je přestala používat mám vlasy o 200% lepší.

      Vymazat
  7. tento sampon su kupila mamine a mala pocit ze jej vlasy su stale ako mastne a ze sa proste neda dobre vymyt

    saschanitra.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle se mi stávalo, když jsem dala šaponu málo, protože se pořádně nenapěnil a nedostal se všude, to jsem pak mohla druhý den mýt vlasy znovu.

      Vymazat
  8. Koukni na dřívější články na mém blogu, jsou tam recenze na přípravky pro růst vlasů a proti padání vlasů, jako Biohar, Biosil, Panthnol;).

    OdpovědětVymazat
  9. Tento šampon i kondicionér jsem používala také, dokonce jsem si koupila i druhé balení, ale po čase mi vlasy přišly hrozné... Takže dobré byly, ale jen ze začátku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mně vlasy po šamponu bohužel nebyly dobré ani ze začátku :(

      Vymazat
  10. Ahoj, já s Alverde taky nemám moc dobrou zkušenost. Padání vlasů může být způsobeno hodně věcma.. Ale pro začátek bych možná zkusila doplnit vitaminy nebo koupit něco v lékárně, třeba Biosil:-) Já ho teď používám kvůli nehtům:-) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Biosil teď beru druhý měsíc, tak uvidíme. Současně jsem změnila komplet vlasovou kosmetiku a výsledky už jsou vidět, určitě se pochlubím v recenzi :)

      Vymazat
  11. Měla jsem tenhle šampon a opravdu nic moc..Je "přírodní" takže moc nepění, což mi vadí hlavně pocitově.Voněl mi příjemně, ale byl strašně rychle pryč a vždy druhý den po umytí už jsem měla vlasy zase splihlé (ono ani hned po umytí to nebyl žádný zázrak).., takže zatím mezi šampony hledám..

    http://aprincesna.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ti padají vlasy, tak doporučuji Vichy dercos s aminexilem. Teď ho používám a jsem víc než spokojená :)

      Vymazat
  12. mám podobnou zkušenost se šamponem Alverde, ale ten byl na obejm, pokud pořád hledáš něco na padání, doporučuju zakoupit celou řadu od Lee Stafforda-pro vlasy, co nikdy nedorostou-hair growth treatment, šampon i kondicionér stojí přes 250 Kč, maska potom přes 350 Kč, ale výsledek opravdu stojí za to, mám ozkoušeno na sobě a na masce jsem si vypěstovala závislost :D Prodává profimed.cz :-)

    Zdraví Mandarina.

    http://bananaandmandarina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, teď momentálně používám šampon Vichy dercos s aminexilem a zatím jsem spokojená. Ale značka Lee Stafford mě láká, takže po Vichy ho určitě vyzkouším :)

      Vymazat
  13. ja si alverde kupovala strašně dlouho (jak šampony, tak kondicionéry), tenhle taky, ale střídala jsem všechny druhy, co mají - nejdříve byly fajn, ale teď jak změnili dodavatele i složení, tak to už nestojí za nic, vlasy jsem měla potom strašně hnusné, přesušené - takže kondicionéry už od nich nekupuju, šampony zatím jo, protože jsou levné a nemají silikony, a já stejně zastávám názor, že na šamponu nezáleží, protože, co do konečného výsledku, tak je důležitější až ta následná péče v podobě masek a kondicionérů
    ale i u těch šamponů přejdu na alterru z rossmanna, je to taky přírodní a prý kvalitnější

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že následná péče má největší efekt. Tu alterru možná vyzkouším, když už jsem si teď navykla na šampony bez silikonů, díky za tip :)

      Vymazat
  14. S šamponem jsem byla dlouho spokojená, vlasy mi po něm sice padat nepřestaly, ale dělal mi je hezčí. Po asi třetím balení mi začal mastit vlasy, takže už ho nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně bohužel nesedl už od začátku, vlasy jsem po něm měla úplně příšerné. Původně jsem si myslela, že je to proto, že vlasům chybí silikony, ale následující šampon mě přesvědčil o opaku :)

      Vymazat
  15. ahoj, mne proti padaniu vlasov velmi pomohol kofeinovy sampon creasoin od Trinity... tento z alverde som mala tiez a pri nom mi prave vedilo to, ze malo peni a nemala som po nom pocit cistych vlasov, brala som aj tabletky revalid, aj panthenol, ale jedine sampon od Trinity mi fakt pomohol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, určitě ho vyzkouším. Teď mám zrovna šampon Vichy a řekla bych, že vypadávání taky dost přestalo :)

      Vymazat
    2. Ahoj,
      kofeinový šampon + kúra créasoin od Trinity je naprostá jednička. Velice mi padaly vlasy a po užívaní nejrůznějších přípravků na vlasy, vč. tablet, mi tahle kosmetika jako jediná opravdu pomohla. Sérum dokonkce působí dobře i na nehty. Vzhledem k tomu, že se do pokožky hlavy musí pomalu vmasírovat, tak se mi po něm i zpevnily nehty a přestaly se mi tak třepit. DOPORUČUJI!!!
      MÁM BOHUŽEL MOMENTÁLNĚ PROBLÉM S JEHO SEHNÁNÍM, PROSÍM O RADU. DĚKUJI.

      Vymazat
  16. Ahojky, byla jsem kvůli padání vlasů u specialistky a doporučila mi časté stříhání (cca každé dva měsíce) a při první návštěvě kadeřnice zkrátit nárazově o 4 cm. Jinak používám šampony z lékárny - Fitoval plus a Limoni di Amalfi od d´olivy. Doporučuju ;)

    OdpovědětVymazat
  17. ajaj, já ho zrovna včera koupila :( škoda, že jsem tvou recenzi nenašla dřív. Byl ve slevě za 39,- Jinak mám taky jemné vlásky. Slyšela jsem, že jsou dobré i šampony z Biodermy, řady Nodé, prý je super i na svědění pokožky a lupy. Jinak s Alverde jsem dlouhodobě spokojená. Miluju přírodní kosmetiku (Alverde, Oriflame, Saloos, Green line, Ryor)každá má něco do sebe. Je to o zkoušení a děkuji za recenzi, budu číst pravidelně, abych zase nenalítla ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mi pak dej vědět, jak jsi s ním spokojená. Každému vyhovuje něco jiného, tak je možné, že ti šampon třeba sedne :)

      Vymazat
  18. alverde naopak už používám více než dva roky a jsem spokojen! použivám zelený - alverde - šalvěj bříza proti lupům. Pokud použiju jakykoliv jiny šampon lupy a svědění je zpět. S tímto je to fajn :)

    OdpovědětVymazat
  19. Taky jsem si prošla negativní zkušeností s Alverde. Postupně jsem začala používat čistě přírodní kosmetiku, což Alverde není. Zvykla jsem si na tuhé mýdlové šampony. Nejdříve je to sice hrůza, protože vlasy jsou ze začátku voskovité a zplihlé, ale když to člověk nějakou dobu vydrží, tak to přejde a naopak se mastí méně a jsou objemnější. S padáním vlasů větší zkušenost nemám, ale kvůli lupům jsem si pořídila vlasovou vodu Bioaquanol U a po ní mi vlasy hodně podrůstají.
    http://utrililii.blogspot.cz/2013/09/tuhe-sampony-dejte-vecny-sbohem-tem.html

    OdpovědětVymazat
  20. Mě teda vlasy vypadávaly taky docela dost, ale potom jsem začala používat šampon vyrobený z více přírodních ingrediencí a obecně jsem začala používat více přírodní kosmetiku (vypadá dobře třeba tady) a vyhovuje mi víc než ta klasická :) Pokud máte někdo doporučení na nějaký přírodní produkt, který vám vyhovuje, tak sem klidně doporučte :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...