blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

09 ledna 2012

Vyhlazující podkladová báze L´Oréal Studio Secrets

V dnešním příspěvku bych ráda ohodnotila bázi pod make-up od L'Oréalu. Od této báze jsem si hodně slibovala, protože jsem na ní četla vesměs samá pozitiva. První zkoumání v drogerii dopadlo nad má očekávání, na ruce pokožku krásně vyhladila a já měla jasno - že ji musím mít. A co vlastně za oněch 399 Kaček dostanete?

Vyhlazující podkladová báze L´Oréal Studio Secrets


Obsah kelímku je 15 ml, konzistence je tužší pěna, což mi příliš nevyhovuje. Na můj vkus se hůře roztírá (pokud znáte bázi od Lancome, určitě mi dáte za pravdu). Bázi můžete roztírat buďto štětcem na make-up nebo prsty, což mně osobně vyhovuje víc. Můj postup je následující:  pleť vyčistím micelární vodou, aplikuji hydratační krém, poté bázi, následuje make-up a končím pudrem. Poté už jenom očekávám perfektní make-up, který vydrží nějakou tu hodinu. Bohužel mé očekávání se tak úplně nesplnilo. Pokaždé, co jsem bázi aplikovala se mi make-up "slil" do rýh na čele (vráskami bych to ještě nanazývala) ... no, tak asi se moc mračím :) Abych byla objektivní, zkusila jsem dokonce i místo svého obvyklého pěnového makeupu ten tekutý, výsledek byl však stejný jako vždy.

Já osobně už si tuhle bázi znovu nekoupím a raději se poohlédnu někde jinde. Je fakt, že pleť vypadá po použití báze hladce a je příjemná na dotek, make-up na ni nanesete bez problémů a na méně namáhaných místech make-up krásně drží, ale... ty rýhy.

A na závěr ještě jedna důležitá věc, spíš rada - pokud testujete bázi, nevěřte rukám, chce to opravdu zkusit na obličeji.

Jakou bázi pod make-up používáte vy a s jakou jste nebyly spokojeny?

20 komentářů:

  1. Tohle byla moje první báze, kterou jsem měla. A byla jsem s ní celkem spokojená - ovšem do doby, než jsem vyzkoušela bázi se Sephory. Tahle jí nedosahuje ani po kotníky :) Za ty peníze nic moc :)
    www.markvitkysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, za ty peníze by člověk čekal úplně něco jiného. Tu Sephora bázi bych ráda taky časem vyzkoušela, ale až vyplácám své zásoby :D

      Vymazat
  2. pěkná recenze, já teda báze pod make up nepoužívám, mám jeden dost kvalitní, který skvěle sedí sám o sobě a vrásky zatím vyplňovat nemusím... teda myslím že to je taky jeden z účelů té báze, ne?=) Jinak hezký blog!**** =)

    http://eyeonmenow.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, je to jeden z účelů a tahle báze to bohužel nezvládla. Děkuji za pochvalu :)

      Vymazat
  3. já jsem si koupila saténovou bázi od Dermacolu a byla jsem mile překvapená. ačkoliv mám dost mastnou pleť, make-up vydržel rozhodně déle a chci si koupit ještě tu matující bázi od Dermacolu :) (nanáším jí na denní krém, nechám 5 minut a pak až nanesu make-up a pudr ani dávat nemusím)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Dermacol bázi jsem taky slyšela jen samá pozitiva, určitě ji mám v plánu vyzkoušet :)

      Vymazat
  4. Mám taky satin base od Dermacolu a musím říct že je opravdu úžasná!:) Tuhle jsem zkoužela v obchodě a taky mi moc nevyhovovala, hlavně kvůli příliš tuhé konzistenci.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. zatiaľ som mala len bázu od Dermacolu, make-up s ňou držal naozaj lepšie :)
    teraz som si objednala bázu z Oriflame, tak uvidíme, ako sa osvedčí táto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Oriflame bázi jsem taky nějaký čas přemýšlela, tak dej pak určitě vědět, jak s ní budeš spokojená :)

      Vymazat
  6. Dobrá recenzia. Značka L'Oréal patrí k mojim obľúbeným, ale túto bázu som ešte neskúšala. Momentálne používam ako podklad obyčajný krém od Essence, ktorý pleť zmatní a výrobca udáva, že je vhodný aj ako podklad pod make-up, takže na samostatnú bázu si ešte počkám, nechcem mať na pleti 5 vrstiev kozmetiky a tváriť sa, aká som prirodzená :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abych řekla pravdu, tak mi to vrstvení všemožné kosmetiky taky není moc sympatické, takže bázi už teď moc pod make-up nedávám.

      Vymazat
  7. Slečny máte nějaka zkušenosti s podkladovou bázi značky E.L.F? čekám až mi příjde každým dnem, na stránkách elfu jsou samé kladné ohlasy, ale tak to se dá trošku čekat. Takže jsem zvědavá co mi příjde :) Jinak nad touhle jsem taky přemýšlela a dokonce byla hodně na vážkách zda si jí pořídit, říkala jsem si, že vzhledem k ceně to musí být zázrak. No aspoň vím, že se tomu příště vyvarovat, pěkný článek díky za něj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na bázi od Elfu taky slyšela jen samé ohlasy, ale zkušenost s ní nemám.

      Vymazat
  8. Asi zůstanu u Satin base od Dermacolu :)...

    OdpovědětVymazat
  9. Máš skvělý blog moc se mi líbí, hlavně tvé recenze a úžasné záhlaví :) Stávám se pravidelným čtenářem a zvu tě na svůj blog, třeba se ti bude líbit :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu, mám velkou radost, že se ti blog líbí :) A díky za pozvání, na tvůj blog určitě mrknu!

      Vymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...