blog kontakt chystané články oblíbené blogy giveaways wishlist

31 prosince 2012

Moje TOP dvanáctka roku 2012

Máme tu konec roku a s ním přichází i čas bilancovat a představit vám ty nejlepší produkty, které jsem si za uplynulý rok 2012 oblíbila a získaly tak čestné místo v mém kosmetickém šuplíku nebo na poličce v koupelně. A věřte, že jen tak je z ruky nedám!
Sice vím, že se na vás tyhle články valí z každého druhého beauty blogu, ale pochopte, nemůžu přece trhat partu!


1. Řasenka Imperial Long Lash - Dermacol
Bez debat královna mezi řasenkami. Už jsem ji tu jednou vychvalovala v samostatné recenzi a doposud jsem žádnou lepší neobjevila. Co se týče řasenek, jsem sice nevěrnice nevěrná, ale k téhle se budu vždycky ráda vracet, protože řasy nejen pohádkově prodlouží, ale i precizně rozčeše a dodá jim i objem.


2. Balzám na rty Bí Mât Cây
Popraskené rty? Od té doby, co mám balzám od Bí Mât Cây, tak tenhle problém neznám! Má moc příjemnou nasládlou mentolovou příchuť a jeho roztomilé balení je další plus. A že s rozpraskanými rty dokáže zázraky, to se cení snad ze všeho nejvíc. Pokud se chcete dozvědět víc o jeho kvalitách, přečtěte si samostatnou recenzi.



3. Krémová tvářenka Miracle Touch - Max factor
Krémovým tvářenkám jsem se dlouhou dobu vyhýbala, jenže pak jsem objevila tuhle a od té doby na ně nedám dopustit. Dělala mi společnost celé léto, až na podzim jsem ji, kvůli odstínu, zase vyměnila za klasickou pudrovou. Tvářenka je poměrně těžko k sehnání, ale mně se ještě dva odstíny podařilo ulovit ve výprodeji v Rossmannu. Heč! Recenze se tu zatím ještě neobjevila, ale pokud budete mít zájem, tak výhledově bude.


4. Regenerační odlakovač Tea tree oil - Lilien
Konečně odlakovač na nehty, který mi vyhovuje po všech stránkách. Je šetrný, takže nehty ani pokožku rukou nevysušuje a hlavně nesmrdí tak, jak to klasické odlakovače mívají ve zvyku, za což u mě má velké významné plus. Mé srdce si získal hned po prvním použití!

 
5. Vytvrzovač laků - Four seasons
Jelikož jsem nedočkavec nedočkavá a lakovací maniak zároveň (což není zrovna ideální kombinace), je pro mě podobná věc naprosto nezbytná. Jestli mě totiž na lakování něco nebaví, tak je to čekání, než mi zaschnou pečlivě nalakované 2 nebo 3 vrstvy laku a ráno překvapení ve formě nail artu s názvem obtisklá peřina... Vytvrzovač perfektně zvládá to, co slibuje. Lak vytvrdí, plní skvěle i funkci top coatu a laku dodá  hezký lesk.


6. 24 hodinový ochranný balzám na ruce - Essence
Můj velký oblíbenec mezi krémy na ruce. Mezi jeho přednosti kromě ideální kabelkové velikosti patří i nízká cena, za 35 Kaček, to je jak zadarmo, zvlášť když ještě tak úžasně voní a skvěle hydratuje i ty nejsušší ruce. Pokud byste si o krému chtěli počíst víc, zmínila jsem se o něm v článku Jak se starám o svoje ruce a nehtovou kůžičku.


7. Sprchový peeling s mikrogranulemi Pomerančové máslo - Ziaja
Ten nejlepší z tělových peelingů, co jsem kdy měla. Díky spoustě malých abrazivních částeček vás poctivě zbaví odumřelé kůže a pokožku zanechá hladkou, voňavou a nevysušenou. Navíc se nedokážu nabažit té jeho svěží pomerančové vůně. Samostatná recenze se už na blogu kdysi objevila.


8. Tea tree krém - Dr. Popov
Zázrak z lékárny za pár kaček, který se směle vyrovná i daleko dražším krémům. Od té doby co mám tenhle krém, Vichy za pětikilo leží v šuplíku a neštěkne po něm ani pes. Krém už jsem vám na blogu představovala v samostatné recenzi. Je lehký, rychle vstřebatelný a s mojí pletí dělá doslova zázraky.


9. Odličovací a čisticí pleťová voda Perfect Cleanser 2in1 - Dermacol
Úžasně voní a skvěle odličuje. Zamilovala jsem si ji natolik, že mám ve svém kosmetickém šuplíku v zásobě další dvě balení pro případ, že by mi náhle došla. No dobře, možná jsem jen tak trošku magor, ale to nic nemění na tom, že je skvělá. Recenzi najdete zde.


10. Zvláčňující hydratační tělové mléko Soft body milk - Dermacol
Ze všech mých jedenácti tělových mlék a čtyř tělových másel jsem si právě tohle oblíbila ze všeho nejvíc. Takakorátní výživná textura a příjemná vůně, to je moje. Oceňuji, že je super jak na léto, tak i na zimu, kdy mám na tělová mléka vyšší nároky. Pro celou recenzi klikejte tady.


11. Štětec na oční stíny Eye Blending - Everyday Minerals
Kvalitně provedený štětec za férovou cenu, který se je navíc i ekologický. Rozdíl oproti štětcům za pár kaček je znatelný už na první pohled a líčení s ním je, díky hustým a měkkým syntetickým štětinkám, opravdu hračka. Pro začátečníky značka ideál! Více si o štětci můžete přečíst v recenzi na minerální oční stíny.


12. Hydratační make-up Gabriella Salvete
Moje momentální number one mezi make-upy. Je lehoulinký, je hydratační a je na vodní bázi. Lehčí  krytí sice pro někoho může být mínusem, mně však vyhovuje. Pleť krásně barevně sjednotí, rozzáří a dodá jí zdravý zhled. A hlavně - vypadá přirozeně! O make-upu jsem psala v porovnávací recenzi.


Objev roku: Matující rtěnka - Diego Dalla Palma.
Na závěr tu pro vás ještě mám bonus v podobě objevu roku. Tuhle rtěnku jsem nemohla za žádnou cenu opomenout, už kvůli té její perfektní textuře. Je měkká a oproti jiným rtěnkám kreslí úplně sama. Nevysušuje rty a dlouho vydrží... a já už se poohlížím po dalším odstínu. Recenze už se na blogu taktéž objevila, najdete ji zde.


Zároveň bych vám všem moc ráda poděkovala za vaši přízeň a milé komentáře, díky vám mě blogování nesmírně baví. Takže všechno nejlepší do nového roku a ať je ten nadcházející rok 2013 ještě lepší než ten uplynulý!

Budu moc ráda, když se se mnou podělíte o to, jaké oblíbence a objevy za letošní rok máte vy?

31 komentářů:

  1. Tenhle odlakovac a krém na ruce od esence mám taky rada:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek :). Ale nic z toho jsem nezkoušela, akorát z té pomerančové řady Ziaja jsem měla vzorek tělového másla :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Já to pomerančové máslo zkoušela v jejich obchůdku a mám v plánu si ho pořídit. Voní božsky a oproti tomu kakaovému je trošku lehčí.

      Vymazat
  3. Essence krémy jsou opravdu perfektní.. jen by s těmi limitkami mohli přicházet častěji:) a vytvrzovač od FS si chystám taky pořídit:) jen nevím kam na něj.. přes internet se mi taková drobnost objednávat moc nechce,..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by teda mohli, to souhlasím! :) Zkus se po něm mrknout v nějaké "tradiční" drogérii. Já je vídávám v menších Tetách a nebo v brněnských Jasmínech.

      Vymazat
    2. Mají ho taky v lékárnách, stojí okolo 50,-...:-)

      Vymazat
  4. Tea tree krém jsem dostala k vánocům a koukám na něj skrz prsty, tak na něj hned musím vlítnout! :D Krém Essence nemá chyby! Nejlepší! :) Odlakovač byl taky bezvadnej, zas musím koupit, jen ty tvářenky jsem moc nemilovala...
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten tea ree krém je fakt bezvadný, takže zahoď předsudky a jdi po něm! Už dlouho jsem s žádným krémrm nebyla tak spokojená :)

      Vymazat
  5. Spletovou vodou a řasenkou souhlasím :) Prosím o recenzi té tvářenky hroně by mě to zajímalo, skvělý článek i výběr produktů, určitě některé se kterými jsem neměla tu čest vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten tea tree krém musím mít!

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ráda tyto shrnující články toho nejlepšího :) Nemohla jsem zůstat pozadu a také jsem připravila článek o nejlepší kosmetice za rok 2012
    http://mojekosmetika.blogspot.cz/2012/12/nejlepsi-kosmetika-roku-2012.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tyhle články taky moc ráda čtu :) Děkuji za komentář, ráda se mrknu, co zaujalo tebe :)

      Vymazat
  8. Ten odlakovač zbožňujem, prvýkrát som si ho kúpila len náhodou, potrebovala som rýchlo nejaký, tak som schmatla tento a lepšie som ani spraviť nemohla. Odvtedy ho kupujem pravidelne :) Ešte majú aj takú menšiu oranžovú verziu a tá mi možno vonia ešte lepšie, ale stojí rovnako ako táto zelená, len je o polovicu menšia a nechápem prečo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho taky kupuju pravidelně a nedám na něj dopustit :)
      Na tu druhou verzi jsem se taky koukala, ale nečuchala jsem k ní. Tenhle mě zaujal na první pohled víc, protože tee trea olej v kosmetice mám fakt docela ráda, takže to byla jasná volba.

      Vymazat
  9. Nic z toho nemám, ale určitě se nechám inspirovat do nového roku :).

    OdpovědětVymazat
  10. Ten odlakovač jsem si nedávno taky koupila. Byla jsem v Tescu a očuchala všechny odlakovače tam, tenhle jediný nepáchl, ale voněl po tea tree. Jsem spokojená.
    Pomerančovou řadu Ziaja mám v pořadníku, vůně ja taková svěží letní, takže plánuju si ji pořídit na léto. Teď mám kakaovou řadu a ta je teda boží.

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, z kakaové řady mám sice jenom máslo, ale je to moje momentální jednička :)

      Vymazat
  11. Skvělý článek! O té řasence jsem už přemýšlale, takže to vypadá že si jí co nejdřív koupím :)).

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! S řasenkou rozhodně nešlápneš vedle, tak mi pak dej vědět, jak s ní seš spokojená ;)

      Vymazat
  12. Super, určitě jsi mě inspirovala k nákupu nějakých produktů :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkný článek, super fotky! Imperial řasenku mám na svém nákupním seznamu, Everyday minerals mě lákají a Dermacol tělové mléko vypadá taky dost dobře! Pokud Tě zajímají mí oblíbenci v oblasti péče o obličej a tělo, najdeš je tady:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/01/oblibenci-roku-tak-trochu-jinak-pece.html

    Papája :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se v některých věcech shodneme! :)

      Děkuji za odkaz, určitě si ráda počtu :)

      Vymazat
  14. Imperial long lash jsem měla také. Jen jsem poslední dobu používala hnědé řasenky a Dermacol mimo Obsesión dělá jenom černé (blond vlasy a světloučká pleť). Jinak pro mě ta řasenka byla příjemné překvapení.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše milé komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...